michael_fan

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Michael_fan

michael_fan

Post autor: Michael_fan »

Wiem, że mój nick nie jest zbyt oryginalny, ale za to bardzo dobrze oddaje to, kim jestem :D
Fanką Michaela jestem dopiero do niedawna, bo zaledwie od początku lipca. Nie wiem dlaczego wcześniej nie odkrtłam jego geniuszu...
Pierwszy kontakt z Michaelem nawiązałam poprzez (zupełnie przypadkowe) natknięcie się na "Thrillera" gdzieś w Internecie. Obejrzałam do momentu kiedy zmienia się w wilkołaka (czy co to tam w ogóle jest) i zwijając się ze śmiechu wyłączyłam. Kilka dni później powiedziałam o tym tacie. Kiedy wrócił z pracy zobaczyłam w jego ręku torbę z Media Markt (mała kryptoreklamka). A wniej...Michael Jackson Number ONES! Zdiwiłam się, ale zaraz mi wytłumaczył, o co chodzi. Powiedział, że poznawanie osoby, czy właściwie twórczości przez "głupi Internet" nie jest najmądrzejsze. Następnego dnia odpaliłam płytke. pierwszych dwóch kawałków nie byłam w stanie ani obejrzeć, ani posłuchać. przełączyłam od razu na znajomi mi (częściowo) Thriller. Obejrzałam do końca i się zachwyciłam. Do końca płyty siedziałam w fotelu z otwartymi ustami. Od tamtej pory w miarę możliwości oglądam teledyski codziennie. jak mam zryty humor, patrzę na boskiego M. na tapetce i od razu mi lepiej. Brat mnie wkurzył? "they don't care about us" na cały regulator i już w porządku.
Ostatnio nawet zabrałam się do nauki tańca w stylu Michaela. Dzięki kilku stronkom i poradom na nich nauczyłam się barzo szybko moonwalka i teraz codziennie ćwiczę starając się doprowadzić go do perfekcji. Wczoraj pół dnia poświęciłam na ćwiczenie układu z Thrillera. Znajomi myślą, że jestem wariatką, ale ja sama tak nie uważam i zamierzam kontunuować naukę.
Życzcie mi szczęścia! :mj:
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Przepraszam.. Ale uroniłam łezkę.. jakież to słodkie.... jejku..
a swoja drogą fajnie by było, żeby mój tata tak reagował... heh...
No to... SERDECZNIE WITAMY!
I naturalnie życzę szczęscia w doskonaleniu tańca...
Pozdrawiam
Anitka :dance:
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Hey :*

Witam Cię serdecznie na naszym forum ...
Mam nadzieję, że bedzie Ci u nas dobrze i będziesz się także udzielać ! nenene
Życzę Ci miłej zabawy ...
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
Michael_fan

Wielkie dzięki za miłe przyjęcie, jestem wzruszona.
Do Anitki:Czemu jesteś taka ironiczna?
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Gdzie??
Jejku.. Nie.. Nie jestem ironiczna.. nigdzie... na prawde..
Najmocniej Cie przepraszam jeżeli to tak zabrzmiało...
Jejku... Na prawde nie jestem ironiczna...
Sorry... japrosic Na prawde nie chciałam...
Nie jestem ironiczna.. Jeżeli mowisz o tej ezce.. Na prawde.. Strasznie szybko sie wzruszam jak czytam takie rzeczy... ja.. nie chciałam Cie urazic..
Jeszcze raz przepraszam japrosic :nerwy: :nerwy:
Serio.. Sorry :smutek:
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
thewiz

Post autor: thewiz »

Serdecznie witamy na Michaelowym podworku. Milej zabawy przy odkrywaniu geniuszu Michaela ;-)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Witaj Michael_fan- kolejny Wariacie, wśród Wariatów ;-)
Wariatami, owszem, jesteśmy (co by nie mówić, od normy społecznej odstajemy :diabel: ), ale to nie powód by się martwic.
Ba! Wbrew przeciwnie, rzekłabym :-)
Baw się u nas dobrze! :dance:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Majkel ze Stalowej

Post autor: Majkel ze Stalowej »

Droga fanko Michaela!!!

Jak to dobrze, że są na tym świecie majkelowscy tancerze!!! Ja też tańczę Michaela i idzie mi to nawet dobrze... kiedy przeczytałem Twojego posta, od razu zapragnąłem jednego: spotkać się ze wszystkimi tancerzami i przećwiczyć układ z polskim Majkelem Dżeksonem do jakiegoś kawałka... nie ma nic lepszego od dynamicznego tańca i nie uważaj wcale, że jesteś wariatką, bo w moim przypadku to ludzie kochają mnie w całej szkole za mój talent

Pozdrowienia i życzenia wielu sukcesów!!!

P.S. Jakbyś chciała oglądnąć mój występ, to wejdź na www.psisiurek.prv.pl (stronka starszej klasy) i ściągnij klip michael

;-) ;-) ;-)
Majkel ze Stalowej życzy wszystkiego najlepszego!
Awatar użytkownika
Damita Jo

Post autor: Damita Jo »

Welcome!!! Witaj! Bardzo mi miło. Baw się dobrze na MJPT. MJ podobnie jak Tobie mnie również pomaga, gdy mam dołka albo coś w tym stylu. A trzeba przyznać,że statnio dość często go łapię. Ale jest GIT! I super,że tu jesteś!! WITAJ RAZ JESZCZE!! :-)

P.S
Powodzenia. Ja coprawda moonwalka to tak nie za bardzo umiem. Muszę go podszlifować, ale ostatnio uczę się chareografii z "Beat it" i jest cool!!
Buźka for all of you.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witam michaela_fan w michaelowym światku!
Życze z całego serduszka udanej nauki tańca (mnie jakoś to nie wychodzi są lepsi :surrender: )

I jak powiedzieli wyżej miłego odkrywania geniuszu Mikey'go!
:calus:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Michael_fan

Muszę powiedzieć, że jestem szczerze zaskoczona, bo nie myślałam, że tyle osób odpowie ma mój post! Bardzo się cieszę, że w Polsce jeste tyle pozytywnie zakręconych ludzi (na punkcie Michaela), jak to określił M.Dż., Wariatów. Szkoda tylko, że nie wszyscy z naszego otoszenia nas rozumieją, niesty niektórzy nie znają naszego idola i go krytykują. Ale to nic straconego! Mi już udało się jedną osobę "nawrócić", mimo, że wcześniej się śmiała. Także Was też do tego zachęcam, nie traćcie nadziei i zamiast czytać tę idiotyczną wypowiedź, idźcie "nawracać"! Powodzenia życzę i Wy życzcie mi tego samego - zaraz rok szkolny, a tam natkniemy się na wielu nieświadomych "pogan" i będziemy mieli pole do popisu!

P.S. Przeczytałam tego posta i jestem sobą załamana - czyżby wakacyjna szajba? nenene
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Michael_fan pisze:P.S. Przeczytałam tego posta i jestem sobą załamana - czyżby wakacyjna szajba? nenene
Nie, to tylko poczucie misji ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Witaj

Bardzo miło jak ktoś na przywitanie przedstawi się na dzieńdobry na forum trochę szerzej niż samo "cześć" i napisz coś o sibie - lubię zazwyczaj poczytać takie posty - mają zazwyczaj w sobie wiele jakiejś takiej pozytywnej energii, optymizmu i zapału do życia :)

Baw się u nas dobrze!
:cool:
...
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Siema niezdążyłem przeczytac notki o tobie, bo leci Asterix&Obelix , ale witam Cię ciepło.
Awatar użytkownika
Michael_fan

Jeszcze raz dzięki za miłe powitanie. Pewnie się dziwicie, że znowu wracam do tego tematu, ale jak przeczytam takie miłe powitania, od razu robi mi się przyjemnie i jakoś tak ciepło w sercu, bo wiem, że są ludzie, którzy mnie rozumieją, wiedzą, co czuję i akcepują moje drobne wariactwo, w przeciwieństwie do mojego otoczenia (nawet taty, który przywiózł mi Number ones a teraz sobie przez to pluje w brodę :smiech: ) Pomysł ze spendem wszystkich tancerzy jest moim zdaniem bardzo fajny, tylko szkoda, że wakacje się kończą :-/ Ale jeszcze nic straconego, mam nadzieję, że do takiego spotkania dojdzie i że będziemy mogli podzelić się doświadczeniami i nabyć nowe umiejętności.

Pozdro 4 all!
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
ODPOWIEDZ