W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hej!
Jestem tu nowa. Jestem zalogowana na MJJPB ale chciałam też przekonac się jak jest tutaj . Tereaz coś o mnie: mam 14 lat i mieszkam w Szczecinie. Michaela uwielbiam jego muzyka jest wpaniała. Fanką jestem od 7 roku życia ale miłam przerwe i własciwie to od listopada zatraciłam się w twórczości MJ.
No tyle chyba starczy an początek.
Pozdrawiam!
Witaj wojowniczko! Mam nadzieję że przybywasz do nas w pokojowych zamiarach, bowiem światło przywołuje na myśl raczej przyjemne skojarzenia
Baw się dobrze na forum
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
Lika pisze:Witaj wojowniczko! Mam nadzieję że przybywasz do nas w pokojowych zamiarach, bowiem światło przywołuje na myśl raczej przyjemne skojarzenia
Baw się dobrze na forum
Wojownicy światła przybywają zawsze w pokoju. A walczą najczęsciej ze Sobą samym. Światło natomiast chętnie rozdają potrzebującym o ile sami mają go wystarczająco. Więc nie ma się czego obawiac.
Witaj wojowniczko_światła,
I ja Cię kojarzę z MJPB
Rozpłaszcz się, rozejrzyj po okoloicy i pobądź z nami, jak długo tylko chcesz.
Przyjemnego postowania Ci życzę
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"