Gary Dunlap
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- LittleDevil
- Site Admin
Gary Dunlap
Pamietacie jeszcze Gary'ego Dunlap'a? Jest to kalifornijski adwokat, ktory przez dlugi czas procesowal sie ze Sneddonem, zarzucajac mu bojkotowanie swej dzialalnosci i przesladowanie. Sneddon wytoczyl mu proces o rzekome zastraszanie swiadkow oraz inne wykroczenia, zniszczyl jego kariere i dobre imie. Pod koniec procesu przeciw MJ Dunlap dolaczyl sie do obozu obrony jako doradca. Teraz kandyduje na stanowisko prokuratora okregu Santa Barbara (czyli nastepce Sneddona). MJJF otrzymalo niedawno list od Dunlapa z prosba o wsparcie w kampanii wyborczej. List nas wprawdzie nie dotyczy bezposrednio, jako ze nie jestesmy mieszkancami Santa Barbara, ale milo wiedziec, ze ktos docenia potencjal fanow MJa.... Oto list:
2006-04-15 Gary Dunlap
Do fanow Michaela Jacksona:
Nazywam sie Gary Dunlap i kandyduje na stanowisko prokuratora rejonowego okregu Santa Barbara, gdzie znajduje sie Neverland Ranch.. Sami wiecie, w jaki sposob prokurator okregowy potraktowal Michaela „w imieniu obywateli“. Dal mu odczuc, ze zycie we wlasnym domu jest ryzykownym przedsiewzieciem i doprowadzil do zamkniecia Neverlandu.
Jesli uda mi sie wygrac wybory, zmienie to – a z Wasza pomoca mam szanse wygrac.
Prokurator Sneddon idzie na emeryture. Popiera on kandydature swej asystenki, Christie Stanley, aby zapewnic, ze sprawy beda toczyly sie jak dawniej. Jesli Stanley zostanie wybrana, najlepszym wyjsciem dla Michaela bedzie zaniechanie na zawsze powrotu do ukochanego Neverlandu, a naszym okregiem nadal rzadzic beda ludzie ograniczajacy nasza swobode.
Bardzo szanuje Michaela odkad mialem okazje poznac go osobiscie, towarzyszac mu w drodze do sadu podczas najciezszych chwil w czasie jego procesu. Jesli wygram wybory, nie dopuszcze, aby Michael albo ktokolwiek inny nadal byl szykanowany w podobny sposob.
Udane kampanie wyborcze potrzebuja poparcia ludzi o podobnych przekonaniach. Odwiedzcie moja strone internetowa, poczytajcie, i jesli zgadzacie sie ze mna, poswieccie troche czasu, wysilku lub pieniedzy. W jaki sposob to zrobicie albo jaka wysoka bedzie kwota, ktora nas chcecie wesprzec, jast nieistotne – najwazniejsze, ze pomoze nam to osiagnac nasze wspolne cele.
www.electgarydunlap.org
Dzieki Waszej pomocy uda nam sie wprowadzic zmiany w okregu Santa Barbara i umozliwic Michaelowi zycie w Neverlandzie.
Z gory dziekuje,
Gary Dunlap
Zrodlo: MJJF
2006-04-15 Gary Dunlap
Do fanow Michaela Jacksona:
Nazywam sie Gary Dunlap i kandyduje na stanowisko prokuratora rejonowego okregu Santa Barbara, gdzie znajduje sie Neverland Ranch.. Sami wiecie, w jaki sposob prokurator okregowy potraktowal Michaela „w imieniu obywateli“. Dal mu odczuc, ze zycie we wlasnym domu jest ryzykownym przedsiewzieciem i doprowadzil do zamkniecia Neverlandu.
Jesli uda mi sie wygrac wybory, zmienie to – a z Wasza pomoca mam szanse wygrac.
Prokurator Sneddon idzie na emeryture. Popiera on kandydature swej asystenki, Christie Stanley, aby zapewnic, ze sprawy beda toczyly sie jak dawniej. Jesli Stanley zostanie wybrana, najlepszym wyjsciem dla Michaela bedzie zaniechanie na zawsze powrotu do ukochanego Neverlandu, a naszym okregiem nadal rzadzic beda ludzie ograniczajacy nasza swobode.
Bardzo szanuje Michaela odkad mialem okazje poznac go osobiscie, towarzyszac mu w drodze do sadu podczas najciezszych chwil w czasie jego procesu. Jesli wygram wybory, nie dopuszcze, aby Michael albo ktokolwiek inny nadal byl szykanowany w podobny sposob.
Udane kampanie wyborcze potrzebuja poparcia ludzi o podobnych przekonaniach. Odwiedzcie moja strone internetowa, poczytajcie, i jesli zgadzacie sie ze mna, poswieccie troche czasu, wysilku lub pieniedzy. W jaki sposob to zrobicie albo jaka wysoka bedzie kwota, ktora nas chcecie wesprzec, jast nieistotne – najwazniejsze, ze pomoze nam to osiagnac nasze wspolne cele.
www.electgarydunlap.org
Dzieki Waszej pomocy uda nam sie wprowadzic zmiany w okregu Santa Barbara i umozliwic Michaelowi zycie w Neverlandzie.
Z gory dziekuje,
Gary Dunlap
Zrodlo: MJJF

OOOO... NOOOO.. super, szkoda, że nie mieszkam w Santa barbara, bo dałbym mu poparcie. Cieszy, mnie to, że zwraca sie do nas, bo przeciez ilu nas jest na całym swiecie nie? Moge, mu dac głos na stronie, bo w satnach jeszcze przez klka dobrych lat mnie nie bedzie:(
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
gary dunlap
czy ktoś się orientuje czy na temat Garego Dunlap, który startował na prokuratora okręgowego (etat T. Sneddona), kto wygrał te wybory????????
Mam zla wiadomosc:
Wlasnie byly kilka dni temu wybory w Santa Maria, pani Christie Stanley, prawa reka Sneddona wygrala wybory, zródlo: Santa Maria Times :mad:
Pan GARY DUNLAP, który wspieral MJ'a przegral!
Wybory prokoratora:
CHRISTIE STANLEY - 33668 - 70.02%
DOUG HAYES - 7480 - 15.56%
GARY DUNLAP - 6836 - 14.22%
Wybory szeryfa Sheriffs:
JIM ANDERSON - 19410 - 38.68%
JIM THOMAS - 11573 - 23.06%
BILL BROWN - 11232 - 22.38%
BUTCH ARNOLDI - 7865 - 15.67%
Christie Stanley:
I ponownie wybrany sheryf (tego pana niektórzy beda z nas pamietali)
Sheriff Jim Anderson:

---------
Post Damiana(dc_saar) na MJJPB
Wlasnie byly kilka dni temu wybory w Santa Maria, pani Christie Stanley, prawa reka Sneddona wygrala wybory, zródlo: Santa Maria Times :mad:
Pan GARY DUNLAP, który wspieral MJ'a przegral!
Wybory prokoratora:
CHRISTIE STANLEY - 33668 - 70.02%
DOUG HAYES - 7480 - 15.56%
GARY DUNLAP - 6836 - 14.22%
Wybory szeryfa Sheriffs:
JIM ANDERSON - 19410 - 38.68%
JIM THOMAS - 11573 - 23.06%
BILL BROWN - 11232 - 22.38%
BUTCH ARNOLDI - 7865 - 15.67%
Christie Stanley:

I ponownie wybrany sheryf (tego pana niektórzy beda z nas pamietali)
Sheriff Jim Anderson:

---------
Post Damiana(dc_saar) na MJJPB
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Dzieki wielkie Maro.
Jestem ciekawa czy to faktycznie moze miec wplyw na to, czy MJ wroci do Neverlandu czy nie.
Czy tez wybory to jedno, a MJowe decyzje to drugie.
Chociaz mi tam sie podoba, ze Krolik mieszka w Bahrainie, i ze teraz jezdzi po swiecie. W koncu mimo wszystko tam gdzie on, tam tez kamery. Moze wojaze Krolika poszerza niektorym choryzonty, odkryja, ze kraje arabskie nie takie straszne, ze jest tez inna kultura. Inna, ale na wysokim poziomie.
Kurcze, mam czasami ochote zalozyc temat "geografia z Michaelem Jacksonem" i popisac o roznych miejscach gdzie byl albo o ktorych mowil...
Cos z tematu schodze, ale w koszu chyba mi wolno? sesese ...
Jestem ciekawa czy to faktycznie moze miec wplyw na to, czy MJ wroci do Neverlandu czy nie.
Czy tez wybory to jedno, a MJowe decyzje to drugie.
Chociaz mi tam sie podoba, ze Krolik mieszka w Bahrainie, i ze teraz jezdzi po swiecie. W koncu mimo wszystko tam gdzie on, tam tez kamery. Moze wojaze Krolika poszerza niektorym choryzonty, odkryja, ze kraje arabskie nie takie straszne, ze jest tez inna kultura. Inna, ale na wysokim poziomie.
Kurcze, mam czasami ochote zalozyc temat "geografia z Michaelem Jacksonem" i popisac o roznych miejscach gdzie byl albo o ktorych mowil...
Cos z tematu schodze, ale w koszu chyba mi wolno? sesese ...
Nie pamiętam, bym wyrzucał ten temat do kosza.
Jednak, jak dobrze widzę, ten temat został po prostu zdublowany - to samo jest tutaj. Wyszukiwarka działa już od dobrych kilku miesięcy... a niektórym nie chce się po nią dalej sięgać?
Ale ponieważ dyskusja się rozwija... przyłączam do działu Michael Jackson i wątku Little Devil.
Jednak, jak dobrze widzę, ten temat został po prostu zdublowany - to samo jest tutaj. Wyszukiwarka działa już od dobrych kilku miesięcy... a niektórym nie chce się po nią dalej sięgać?
Ale ponieważ dyskusja się rozwija... przyłączam do działu Michael Jackson i wątku Little Devil.
Moze i Gary pzregrał ale to niewazne,wiadomo ze michael i tak tam niewróci,Michael jest silny i bedzie zył i egzystował dalej mozna to poprzec tylko takimi slowami jak te:
"Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, Sue me
Everybody do me
Kick me, kike me
Don't you black or white me"
A tak bynajmniej bedziemy mieli Michaela blisko siebie a nie po drugiej stronie globu!!!
"Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, Sue me
Everybody do me
Kick me, kike me
Don't you black or white me"
A tak bynajmniej bedziemy mieli Michaela blisko siebie a nie po drugiej stronie globu!!!
"He is my passion..."
Ups, a to przepraszam, jak to zdublowane, nie zauwazylam nigdzie pytania joanny na "gorze forum" tylko w tym koszu biednym. Ale i tak jestem za podpisywaniem sie moderatorow, o czym pisalam w dziale o forum.Pank wrote:
Jednak, jak dobrze widzę, ten temat został po prostu zdublowany - to samo jest tutaj.
Bozsz, MJowitek wez sie pozbieraj i nie badz taki rozkojarzony.
Jaj, jutro wracam do Polski po 5 miesiacaaaach. Taki off top...
przepraszam wszystkich za to że umieściłam ten temat w koszu i za to, że nie zwróciłam uwagi,że ten temat już był, ponieważ nie chciałam zaśmiecać forum-ale cieszę się bardzo, że aż tyle odpowiedzi padło - to forum ożyłoMJowitek wrote:Ups, a to przepraszam, jak to zdublowane, nie zauwazylam nigdzie pytania joanny na "gorze forum" tylko w tym koszu biednym. Ale i tak jestem za podpisywaniem sie moderatorow, o czym pisalam w dziale o forum.Pank wrote:
Jednak, jak dobrze widzę, ten temat został po prostu zdublowany - to samo jest tutaj.