sie dowiedziec co sądzicie o polskiej muzyce.Ja uważam,ze w Polsce jest kilka(wlaściwie to więcej) zespołów i wykonawców ,którzy mogliby spokojnie rywalizowac z tymi z zachodu,jednak jedyną przeszkodą to promocja

Bylem ostatnio tygodniu na koncercie Ścianki,ale mniejsza z tym...Wracając do tematu to najbardziej w Polskiej muzyce cenię teksty.kaem pisze:Płyty Ścianki
I tutaj druga sprawa,która podoba mi sie u wielu kapel Polskich(np.Dżem,Oddzial Zamknięty,wszystkie prawdziwe zespoly pankowe),a mianowicie ze graja swoje,a nie pod publiczkę.Chociaż akurat Borysewicz z Lady Pankow gra teraz tylko po to żeby zarobic jak najwięcej(płyta z Kukizem).Ale jeśli już mówimy o swiatowej karierze to myślę ze najbardziej liczy się teraz Myslovitz(zagranicą).Nie pamiętam teraz ile płyt wydali w tamtym roku zagranicą,ale na pewno była to największa liczba z Polskich zespołów(z duzo przwagą nad innymi).Pank pisze:Podobno Lady Pank miało w latach 80. największe szanse, by jako jedyny polski zespół osiągnąć sporą popularność
Michael też nie ma jakiś ciekawych tekstówWitold pisze:Nie lubię, żeby nie użyć mocniejszego słowa zarówno Sistars, jak i Cerekwickiej. Sistars kreuja sie na supergwiazdy (program na Mtv itd.), a Kasia ma teksty mdłe i pretensjonalne do granic wytrzymałości...Lika pisze:
Cenię sobie również grupę Sistars, a ostatnio zwróciłam uwagę na Kasię Cerekwicką
To dobry zespół. Powinni więcej szumu wokół siebie zrobić.kapralek pisze:Polska scena ma wiele fantastycznych postaci, w różnych gatunkach muzycznych, ale pomimo wielkiego uwielbienia Kayah i innych pragnę podziękować wszystkim aniołom, że zesłały na tę ziemię DEZIRE!!!!!!!!!
Coś wspaniałego i niesamowitego, partie wolkalny, backroun vocals, aranż, nawet jakieś Miachaelowe trochę, o ile nie lepsze, heheh. Wspaniała muza.
W ucho wpada "Głucha" czy "Good Girl".kapralek pisze:Miło mi bardzo, że poparłeś mój zachwyt tym zespołem. Podziwim ich bardzo. Zgodzisz się co do tego, co napisąlem?