Howdy ho!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
req

Howdy ho!

Post autor: req »

Nigdy jakoś nie miałem okazji się przedstawić, chociaż trochę już pisałem na starym i aktualnym forum. Czytam je natomiast codziennie...

Ale do rzeczy :) Pierwszy raz MJa usłyszałem jakos w podstawówce, w 93 roku, czasy Dangerous i oczywiscie odrazu go polubiłem. Od tamtego czasu nie gardzę jego piosenkami. Lubie najbardziej szybkie, mocne piosenki, najbardziej "krzyczane". Mniej ballady. Moje ulubione albumy to Thriller i BAD.

Nie lubie nigdy pisac o sobie (nie wiadomo co powiedziec:D), wiec zakoncze to jednym, spóźnionym słowem:

WITAM!
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

Witam Cie bardzo serdecznie!!!!!!!!!!!! :calus:
Awatar użytkownika
billie_jean

Post autor: billie_jean »

jeszcze raz wielkie WELCOME from me i mam nadzieję że ci się tu spodoba... ;-) a w nagrodę za dołączenie do naszej skromnej gromadki dostaniesz ode mnie banana, a co!
Obrazek

p.s. super avatarek...kurna...zaczynam się powtarzać :ziew:

#billie_jean# :siesta:
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

billie_jean pisze:dostaniesz ode mnie banana, a co!
Obrazek
A ode mnie dostaniesz.............. :knuje: zestaw gitar :smiech: :smiech: :smiech: :smiech:
Samych Les -Paulów- Slash - Gibsonów, bo właśnie jestem z nimi w transie
Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam serdecznie!!!!!
Obrazek

Post autor: mariola »

witam ;-) prezentu ci nie dam nie umiem wklejac :smutek: jestem blondynka glupija chyba ze ktos mnie nauczy :surrender:
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

mariola pisze:witam ;-) prezentu ci nie dam nie umiem wklejac :smutek: jestem blondynka glupija chyba ze ktos mnie nauczy :surrender:
1. Witam

2. Wkleja się tak:

Jak się ma ten rysunek na jakiejś stronie w necie, to się na niego klika prawym klawiszem myszki.

Pokazują się różne rzeczy co można robić, w tym "właściwości", na samym dole.

Klika się w te właściwości.

Będzie w nich podany adres tego obrazka, jakieś http coś tam.

Zaznacza się to i robi kopiuj.

Idzie się na forum mjpolishteam...

Robi sie wklej.

Zaznacza się ten wklejony adres i wciska Img, tam na górze przy pogrubianiu, czcionce i innych takich tam, co nie do końca wiem do czego służą...

I się robi wyślij.

I jest.

A przynajmniej powinno...

Obrazek
mariola

prezentu nie bedzie innym razem :surrender:
Ostatnio zmieniony sob, 02 kwie 2005, 23:33 przez mariola, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MJowitek

mariola pisze:C:\Documents and Settings\Lajdama\Pulpit\zdjecia rykaczewscyObrazek
Nie nie, nie zdjęcie z komputera /bo to jest chyba takie, prawda?/. To się tak robi ze zdjęciami, które są na jakiejś stroni w necie. Np logo forum, emot, fotka Majkela... A takie co sie ma w "moich dokumentach" to nie wiem jak...Jakoś pewnie się da, ale pojęcia nie mam jak...
mariola

Obrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

mariola pisze:Obrazek
Aż zawzięta no...

Co to za zdjęcie?

Z komputera się NIE da. NIE. Rysunek ma mieć na początku http i całą resztę, tak jak link. Nie jakies C:\ i documents. Ja bym też chciała móc wklejać fotki, które mam w moich dokumentach czy gdzieś, ale nie umiem, nie wiem nawet czy się da. Jakby to było proste, to bym już dawno umiała, bo Buszmen by mi cierpliwie wytłumaczył. To img się przydaje tylko w pprzypadku obrazków z INTERNETU.

Np takie logo...

Obrazek

Albo mój avatarek...

Obrazek

No właśnie, avatarki sie wkleja na tej samej zasadzie. Idzie się do profilu, a tam jest "wyślij emblemat z Twojego komutera" i przeglądaj / i tu można już sobie wsadzać fotkę z komutera, po Bożemu, tylko na rozmiar trzeba uważać, są ograniczenia, ja się nigdy nie mieszczę, więc uzywam różnych mniejszych rysunków z netu, jak ten co teraz mam.

Pod spodem jest "Wyślij emblemat z adresu" i tam po prostu się wkleja adres /taki z http, taki z netu/.

Boższe, ale ją mądra, a nie tak dawno to mnie ktoś oświecał...
Ostatnio zmieniony sob, 02 kwie 2005, 20:40 przez MJowitek, łącznie zmieniany 1 raz.
mariola

szkoda :smutek: ale probowałam to tez sie liczy :smiech: jeszcze raz dziekuje ci MJOWITKU :macha: pozdrawiam .a tak przy okazji co sie dzieje z BUSZMENEM brakuje mi jego wypowiedzi?
Awatar użytkownika
MJowitek

mariola pisze:szkoda :smutek: ale probowałam to tez sie liczy :smiech: jeszcze raz dziekuje ci MJOWITKU :macha: pozdrawiam .a tak przy okazji co sie dzieje z BUSZMENEM brakuje mi jego wypowiedzi?
A Buszek ma od cholery nauki na studiach teraz.

Na forum bywa i je czyta czasami. Chociaż wygląda na to, że przepadł kompletnie. Ale tak nie jest.

Strata jego forum go przybiła, ale był u mnie kilka dni i ja już się zatroszczyłam o to, żeby go huśtnąć nastrojowo do góry. Niedługo znowu się zobaczymy...A potem jeszcze raz. Prawdopodobnie pojadę do Częstochowy 6 maja, jak Kasia będzie tam urzędować...Ale do maja dalekooooo jeszcze.

A co do próbowania, to owszem, to też się liczy, ale może jeszcze ten jeden, ostatni raz, cooo? Dla MJowitka... Tak, żeby mieć świadomość, że się już umie. Nie wiem, logo..cokolwiek.

Będę kibicować...
adres, co ma http na początku. Taki ze strony internetowej...
Awatar użytkownika
jaga1294

To ja Jagoda!!!

Post autor: jaga1294 »

Hej!! Witam wszystkich fanów Michaela Jacksona, którzy tak jak ja kochaja Michaela za jego muzyke, taniec i styl!!! Mam nadzieję.ze tutaj na forum poznam woelu ciekawych i interesujacych ludzi, z którymi będę mogła się zapoznać :mj:
Awatar użytkownika
natalia0509

Post autor: natalia0509 »

Witaj ;-)
„Schöne Tage - nicht weinen, dass sie vergangen, sondern lächeln, dass sie gewesen.“
ODPOWIEDZ