PaulinaLG - Witam wszystkich :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
PaulinaLG

PaulinaLG - Witam wszystkich :)

Post autor: PaulinaLG »

Witam wszystkich serdecznie :)

Jak łatwo się domyśleć mam na imię Paulina :)
Już od długiego czasu zaglądam wasze forum i uznałam że najwyższa pora zacząć się na nimi udzielać i móc poznać ludzi dla których Michael jest równie ważną osobą jak dla mnie, a jest i ciężko mi wyrazić słowami jak bardzo.
Przez całe życie czyli już prawie od 25 lat towarzyszy mi jego muzyka, odkąd pamiętam był moim największym idolem i pozostanie nim na zawsze. Do tej pory gdy oglądam jego występy czy też po prostu słucham mam ciarki, to niesamowite jak bardzo wydaje mi się bliski mimo, że nawet nie miałam okazji go nigdy zobaczyć na żywo :smutek: Jest moją inspiracją, dzięki niemu chcę być lepszą osobą. Wiem, że gdyby nie on moje życie byłoby puste i zawsze by czegoś w nim brakowało, jestem mu za to niezmiernie wdzięczna, za wszystko co stworzył i co robił aby świat stał się lepszym miejscem.

Poza Michaelem słucham głównie rocka, m.in. Guns n' Roses, Aerosmith, Led Zeppelin, Buckethead itp. Zainteresowanie tym gatunkiem zaczęło się od Slasha, którego jak łatwo zgadnąć poznałam dzięki Michaelowi.

Pozdrawiam wszystkich :)
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

Witam imienniczkę w wieku mojego brata ;-)
Widzę że nie tylko imię nas łączy, lecz i gust muzyczny ;-)

Miłej zabawy na forum.
Obrazek
Awatar użytkownika
GentleRain

Post autor: GentleRain »

Witam witam :D
I wish the world will learn to love like you.
Have fun in heaven.
Awatar użytkownika
SasiaxD

Post autor: SasiaxD »

Witamy na forum :D Na pewno będzie ci się tu podobać ;-)
Jeśli chcesz naprawić świat,
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek