ON jest zbyt ważny, by o Nim zapomnieć... Zmienił mój świat.

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
KatinaBarbaraAnna

ON jest zbyt ważny, by o Nim zapomnieć... Zmienił mój świat.

Post autor: KatinaBarbaraAnna »

Jeśli puka do Twoich drzwi przeznaczenie, otworzysz? A jeśli za nimi znajduje się śmierć, choć tego wcale nie wiesz, bo kryje się pod postacią innej osoby?...
Szok, łzy, ból. Uczucia wiążące się z The DeaD. A każdy umiera w inny sposób i my wszyscy idziemy inną drogą w ten nieznany nam dotąd świat.
Jestem Kasia, ale wolę włoską wersję tego imienia - KaTina. Uwielbiam muzykę Michaela Jacksona, jest jak narkotyk, który zaspokaja moje zmysły. On miał prawdziwy talent i na dodatek jestem przekonana, iż jego życie miało o wiele większe znaczenie niż przeciętnego człowieka. Był on bardzo dobry, ale przez wielu też wyśmiewany i wytykany. Czy On naprawdę na to zasłużył?!
Myślę jednak, że stoi przed nami o wiele ważniejsze zadanie niż wspominanie jego twórczości. Michael pragnął zapoczątkować reformację świata i jestem pewna, że będzie szczęśliwy, jeśli my dokończymy jego zadanie. Zacznijmy od jego przesłania i jego czułości do tropikalnych uroków Puszczy Amazońskiej. Chcecie aby nadszedł koniec? Chcemy tego? Ja nie chcę...
Piękno jest przed nami, wystarczy trochę dobrej woli i zaangazówania!!!
We are the world, we are the children - remember this!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Michael miał przesłanie zmiany świata i na forum poznasz wielu wspaniałych ludzi którzy to przesłanie realizują na miarę swoich możliwości. :mj:
Obrazek

Post autor: yourlovelystar »

KatinaBarbaraAnna pisze:Uwielbiam muzykę Michaela Jacksona, jest jak narkotyk, który zaspokaja moje zmysły. On miał prawdziwy talent
To właśnie jest najlepszego w dobrej muzyce. Potrafi Cię zaskoczyć, rozweselić, wzruszyć i za każdym razem wywołuje ciarki ^^ :)

Witamy na forum :)
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Awatar użytkownika
KatinaBarbaraAnna

Post autor: KatinaBarbaraAnna »

Chciałabym po prostu, żeby w życiu nie było za późno... Aby było jakieś alternatywne rozwiązanie.

Ludzie nie zastanawiają się nad tym, co mówią, nad skutkami.
We are the world, we are the children - remember this!
Awatar użytkownika
GentleRain

Post autor: GentleRain »

Cześć Katina :D
I wish the world will learn to love like you.
Have fun in heaven.
ODPOWIEDZ