W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witajcie, Mam na imię Karol, muzyką Michaela Jacksona interesuje sie od 4 lat, natomiast pierwszy kontakt miałem 93' roku kiedy to mój ojciec przyniósł do domu kasetę z fragmentami Dangerous Tour z Bukaresztu. Ostatnio wpadł mi w ucho kontrowersyjny kawałek "Monster" ale w remixie z Lady Gagą pochodzący z nowej płyty "Michael". Moim zdaniem piosenki napisane rzekomo w 2007 roku przez Michaela w domu Cascio'sa są rzeczywiście jego piosenkami a nie Malachi'ego, z tego tytułu w poczet ulubionych piosenek mogę zaliczyć jeszcze Burn Tonight, która pojawiła sie nie dawno internecie, a nie wiem dlaczego kasowaną przez JAB music skoro ludzie mają już wersje bez dj'ów, to prędzej czy później i tak będzie ogólno dostępna jak np. Slave to the rhythm. Pozdrawiam:)