No cóż co tu mówić :D Postanowiłam coś wrzucić O.o Mimo że to krótkie filmiki robione z nudów to jednak coś :D No to oceniajcie :) Aha i trochę kijowo mnie widać ale to chyba nie będzie zbyt przeszkadzać
Nie znam się na tańcu, bo ja w tym temacie jestem beznadziejna. Również trochę tańczę, ale wolę jednak tego nie publikować. ;)
Mi się podoba. Lekkie, zwinne ruchy. Robisz to z taką lekkością, zaangażowaniem, uwielbieniem, że aż Ci zazdroszczę. To, że Ciebie mało widać nic nie szkodzi, właśnie fajnie, dodaje to takiej tajemniczości
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Przepraszam że piszę post pod postem ale chcę odświeżyć temat :D Niedługo występuję na dniach Będzina więc może coś wstawię :D:D
EDIT: Występy odwołane :(:(
Ostatnio zmieniony pt, 17 cze 2011, 21:51 przez Mikejla, łącznie zmieniany 1 raz.
Hehe, nazwałabym to 'wesołą twórczością fanów' czyli pozytywnie
A tak serio to Remember the time nieco chaotycznie, bardzo odważne ruchy (może za odważne ) tylko się nie obraź
Tańcz jak najwięcej ;)
To znów ja i tym razem szukam pomocy :) Nie wiem gdzie to napisać więc piszę tu: kupiłam sobie plakat Michaela i chciałabym, żeby jakoś ładnie prezentował się na ścianie. Chciałam kupić antyramę, ale plakat ma wymiary 61x92 :( A antyramy nie mają takiego wymiaru :( Co mogę zrobić, żeby jakoś temu zaradzić chciałabym, żeby on był w ramie najlepiej ze szkła ale nie wiem jak to zrobić. Natomiast jestem otwarta na propozycje jak inaczej można to ładnie zrobić :) Ja nie wiem nie znam się na takich rzeczach :(
Chcę odświeżyć temat dlatego piszę post pod postem ;)
Chciałabym abyście ocenili mój występ ;) Co mam poprawić albo takie tam rzeczy ;) Nie mam go na yt bo mi coś wejść nie chce ale mam na profilu na fejsie zapraszam ;) http://www.facebook.com/groups/mjpolishteam/ Tu będzie ;)