Willow Smith

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Kordelia

Willow Smith

Post autor: Kordelia »

Obrazek

"Willow Camille Reign Smith (ur. 31 października 2000 w Los Angeles) - amerykańska aktorka i piosenkarka. Córka aktorki Jady Pinkett Smith oraz aktora Willa Smitha.

Jesienią 2010 roku, mając 9 lat wydała swój pierwszy singiel "Whip My Hair". Willow związana jest z wytwórnią muzyczną Roc Nation należącą do rapera Jay-Z"
Informacje z wikipedii

Co o niej sądzicie? Początkowo myślałam, że nie poradzi sobie na żywo, ale jak najbardziej dała radę.
http://www.youtube.com/watch?v=Kg62KvRka9g&feature=fvst
Ostatnio zmieniony ndz, 06 lut 2011, 13:48 przez Kordelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

debiut whip my hair jest okej, będzie wysoko(o ile już nie jest) na listach przebojów - niestety
dziewczyna ma 11 l.? nie podoba mi się jej styl, chce być jak Lady gaga, kontrowersyjne stroje i 'dorosłe' zachowanie.
Głos ma fajny do złudzenia przypomina mi Rihanny życze jej powodzenia w karierze :) tylko żeby nie popłynęła za daleko
Ostatnio zmieniony czw, 03 lut 2011, 19:13 przez M.J.[*], łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Mandey

Post autor: Mandey »

Nie będę już prawił prawideł na temat zakładania nowych tematów o artystach. Można np. tak...
To ma przyciągać a nie odstraszać. Tymczasem kosz.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Kordelia

Post autor: Kordelia »

dobrze
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Wg mnie Willow Smith jest cool .
Whip My Hair bardzo mi się podoba i słyszałam , że jej idolką skrycie jest Lady Gaga . Zdziwiło mnie to , ale jest dobra . Czekam na album , a kawałek 21st Century Girl jest ciekawy , choć jest tylko urywek .
Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Willow ma talent, uwielbiam Whip my hair, dziewczynka zapowiada się dobrze, jestem ciekaw jej płyty:)

Willow Smith ~ ''Nowym Jacksonem"

Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Man in the mirror pisze:Willow Smith ~ ''Nowym Jacksonem"
Jay-z porównywał Willow do młodego Michaela . Tu filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=ZOVKB8auDcA
Awatar użytkownika
Susie<3

Post autor: Susie<3 »

o nie, nie. ja nie widzę w niej podobieństwa do Mikea.
nie lubie kawałka ,,Whip my hair''. uszy mnie od tego bolą
cóż, życze jej powodzenia w karierze aczkolwiek mam nadzieje, że, jak M.J.[*][/b] napisała, nie popłynie. poczekamy, zobaczymy
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Jest już nowy teledysk Willow i piosenka:
http://www.youtube.com/watch?v=AfuHSJqqgAo
Teledysk jest średni , aczkolwiek piosenka bardzo fajna .
ODPOWIEDZ