Witam wszystkich,
Chciałabym bardzo serdecznie zaprosić na imprezę w rytmach muzyki Michaela , jaka odbędzie się 12.11. 2010 roku w Warszawie w klubie KLINIKA (Racławicka 99).
Imprezę przygotował i poprowadzi specjalnie dla Was, znany doskonale MJówkom, DJ Tobas!
Początek imprezy : 21.00
Koszt: 5 PLN!
Podczas imprezy organizatorzy gwarantują liczne promocje na alkohole oraz mnóstwo wyśmienitej muzyki okraszonej wizualizacjami, co daje w sumie niezapomnianą atmosferę!
...pzdr
siadeh_Matka_MJówka_Wszechmogąca_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
po raz kolejny będzie to fantastyczna noc z Michaelem i Wami MJówkami wiem, że DJ Tobas zadba o nas
tak jak poisonivy napisała przyjeżdżamy w czwartek, żeby troszkę zwiedzić Warszawę i poczuć tętniące życiem miasto a w piątek
MJ Warszawa Dance Team przygarniecie nas
MJ Cracow Dance Team może tym razem, całkiem spontanicznie i absolutnie nieplanowanie zatańczymy wspólnie THRILLERA
co Wy na to??
Mam nadzieję, że i tym razem poczujemy wspaniałą moc i magię na parkiecie jaką daje nam MJ & M.Dż.*(?japrosic?) i wspólnie potańczymy
Coś wspaniałego, znów się z Wami spotkać
Już się nie mogę doczekać
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Gusia_19 pisze:Kusząca propozycja, tylko co rezta teamu na to Smile
Z tego, co mi wiadomo, to dwie osóbki z Waszego Dance Teamu są do tego , więc Ty byłabyś trzecia A macie troszeczke mniej kilosów do przejechania niż my. My jedynie 600 km Możecie wpaść. Albo lepiej nie wpadajcie tylko przyjedzcie Chcemy się z Wami spotkać i wspólnie potańczyć!! I to wcale nieplanowanie Dawajcie!! Taka okazja może się nie powtórzyć
MJ Szczecin Team
Kama i RoxiMJ:))
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
MJCDT bardzo by chciał przybyć ale niestety 13.11 mamy występ w Krakowie w ramach MJ Memory Night - info już poszło więc cieżko teraz odkręcić. Szkoda, może innym razem..... Bawcie się cudownie ! :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Najbardziej podoba mi się hasło na plakacie: Promocje na alkohole i Wizualizacje. Rozumiem, że to się jakoś łączy No i alkohol podawany będzie przez stewardessy, po uprzednim przelaniu w puszki po Coca-Coli :_)))
Niech nam żyje Michael, jego zdrowie!
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
moni pisze:MJCDT bardzo by chciał przybyć ale niestety 13.11 mamy występ w Krakowie w ramach MJ Memory Night - info już poszło więc cieżko teraz odkręcić.
Ależ po co odkręcać? Byłby to hardkor, ale do zrobienia xD
Gusia_19 pisze:
Kama pisze:Z tego, co mi wiadomo, to dwie osóbki z Waszego Dance Teamu są do tego
A które ? Czemu ja nic nie wiem
Ja np. jestem BARDZO ZA. Wszystko rozbija się o kasę, jak zawsze ...
Kama pisze: Taka okazja może się nie powtórzyć
Ja wiem, że chcesz nas zmotywować, ale ...nawet tak nie pisz!! Okazji ma być jeszcze milion!! *tup!*
Gusia_19 pisze:MJ Memoty Night ponoć miał być co dwa miesiące, czyli by wypadł dopiero w grudniu a nie w listopadzie?
Widocznie Łukasz chce nas tam widzieć częściej
To już tak oficjalnie, wpisane w kalendarzyk nasz i RINu
Napaliłam się jak szczerbaty na suchary (musiałam to napisać xD)
Ale faktoza... Memory Night 13.
W każdym razie jakby cały team się wybrał to miałybyśmy bilet z cyklu Tanio w rodzinie i ja bym się na to pisała (oczywiście oferuję ze swojej strony "wkurzanie" pasażerów śpiewaniem i tekstami co owocuje mega fazą w zespole, jak i trzymanie drzwi od wc z opcją porzycz chusteczkę), a tak no to kisz, bo muszę kupić sobie nowy naciąg do stopy.
Tak czy owak,
UDANEJ ZABAWY ŻYCZĘ! Co jest oczywiste.
PS- Thrillerka to mykniemy spontanicznie przy okazji.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*