Cześć tu makeAchange, cieszę się,że istnieje tak wiele fanów
- makeAchange
Cześć tu makeAchange, cieszę się,że istnieje tak wiele fanów
Cześć, wypada się przestawić, a może raczej opowiedzieć swoją historię.
Cóż, odkąd tylko pamiętam mówiło się o Michaelu Jacksonie, jestem zła z tego powodu, że kiedy ja byłam mała słyszałam tylko o tych złych rzeczach.
Możecie myśleć że jestem kolejną jego dwulicową fanką, która nagle zainteresowała się nim po śmierci. Być może, pamiętam to uczucie kiedy dowiedziałam się, że nie żyje, nie reagowałam tak na odejście innych gwiazd.
Od tego momentu słuchałam bez przerwy jego piosenek. Zaczęła się moja obsesja, chciałam o nim wiedzieć dosłownie wszystko. Moja rodzina i znajomi nie rozumieją mojej fascynacji, zażarcie twierdzą, że niedługo wszystko mi się znudzi, ale dzień w dzień słucham tych samych piosenek i nic się nie zmienia, moja fascynacja się nie zmienia.
Cieszę się, że istnieje tyle fanów Michaela, bo na co dzień nie mam z kim podzielić się moją fascynacją. To co mnie interesuje, dla innych jest po prostu nudą.
Uwielbiam mówić o Michaelu Jacksonie, mogę to robić bez przerwy, aż czasami mi głupio jak wśród znajomych mówię tylko na jego temat, mam nadzieję, że tutaj nikt nie będzie okazywał znudzenia :)
Cóż, odkąd tylko pamiętam mówiło się o Michaelu Jacksonie, jestem zła z tego powodu, że kiedy ja byłam mała słyszałam tylko o tych złych rzeczach.
Możecie myśleć że jestem kolejną jego dwulicową fanką, która nagle zainteresowała się nim po śmierci. Być może, pamiętam to uczucie kiedy dowiedziałam się, że nie żyje, nie reagowałam tak na odejście innych gwiazd.
Od tego momentu słuchałam bez przerwy jego piosenek. Zaczęła się moja obsesja, chciałam o nim wiedzieć dosłownie wszystko. Moja rodzina i znajomi nie rozumieją mojej fascynacji, zażarcie twierdzą, że niedługo wszystko mi się znudzi, ale dzień w dzień słucham tych samych piosenek i nic się nie zmienia, moja fascynacja się nie zmienia.
Cieszę się, że istnieje tyle fanów Michaela, bo na co dzień nie mam z kim podzielić się moją fascynacją. To co mnie interesuje, dla innych jest po prostu nudą.
Uwielbiam mówić o Michaelu Jacksonie, mogę to robić bez przerwy, aż czasami mi głupio jak wśród znajomych mówię tylko na jego temat, mam nadzieję, że tutaj nikt nie będzie okazywał znudzenia :)
Ostatnio zmieniony wt, 02 lis 2010, 21:08 przez makeAchange, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.youtube.com/watch?v=p22SnJej ... r_embedded
Jeśli słyszysz jakieś kłamstwo dostatecznie często, zaczynasz w nie wierzyć. MJ
- makeAchange
Wow, od razu potok pytań.
Cóż nie powiem o sobie wszystkiego, chcę być znana jako makeAchange, bez daty urodzenia. Niech moje posty świadczą o wieku.
Jestem z okolic przepięknego Torunia :)
Cóż nie powiem o sobie wszystkiego, chcę być znana jako makeAchange, bez daty urodzenia. Niech moje posty świadczą o wieku.
http://www.youtube.com/watch?v=p22SnJej ... r_embedded
Taak! Bo my z Megi jesteśmy z prawie tak pięknej jak Toruń, Bydgoszczymegi1013 pisze:makeAchange napisał:
Oł, oł, oł to jak będziesz w Bydgoszczy to napisz

Łojejku Wy, pośmiertelni to tacy samokrytyczni jesteściemakeAchange pisze:dwulicową fanką

Liczy się 'teraz', a nie 'kiedyś'.
Ogółem witaj, miłego postowana.
- ManInTheMirror23
Witaj na forum !!!
wiem co czujesz... ;]makeAchange pisze:To co mnie interesuje, dla innych jest po prostu nudą.
Uwielbiam mówić o Michaelu Jacksonie, mogę to robić bez przerwy, aż czasami mi głupio jak wśród znajomych mówię tylko na jego temat
możesz być pewna... ; ))makeAchange pisze:mam nadzieję, że tutaj nikt nie będzie okazywał znudzenia :)
-
- bercia.bella
makeAchange, witaj :) You are not alone :) Są tutaj ludzie, w tym także i ja, którzy mieli to nieszczęście poznać geniusz MJa dopiero po tym dramatycznym dniu. Ważne, by, gdy już poznałaś Michaela, nie porzucać tego wszystkiego, tej fascynacji :)
P.S.
P.S.
Wy pośmiertni?KinGa * pisze:Łojejku Wy, pośmiertelni to tacy samokrytyczni jesteście