Hejka tu Elisabeth, witajcie :*

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
ElisabethMJ

Hejka tu Elisabeth, witajcie :*

Post autor: ElisabethMJ »

Hejka!
Mam na imie Ela i chodze do liceum. Pierwszej liceum. Kocham Michaela za wszystko. Tańczę jego choreografie, śpiewam piosenki. Mam pozytywnego świra na jego punkcie ;) Wiele mu zawdzięczam. Postanowiłam wreszcie się tu zarejestrować. Jestem już na 3 innych forach. Nie będę pewnie miała zbyt dużo czasu na pogaduchy, gdyż obowiązków jest nawał. Mam nadzieje, że zaakceptujecie mnie i przyjmiecie do swojego grona zwariowanych (pozytywnie) fanów. Z góry dzięki ;)
Kim dla mnie jest Michael?
Dla mnie Michael był i jest wyjatkowy. Wiele ludzi twierdzi że był dziwakiem, indywidualistą, a ja uważam że wcale nie. Ludziom jego zachowania wydawały się nie zrozumiałe bądź głupie, a to wcale nie prawda. Uważam że można zinterpretować każde jego zachowanie pozytywnie i znaleźć w nim sens.
Uważam że jest niesamowity jeśli chodzi o taniec i śpiew. To jest coś jiesamowitego jak można połączyć te 2 rzeczy w nieodzowną całość i hipnotyzować tym ludzi na całym świecie. Nie wiem jak wy, ale ja płaczę jak oglądam każdy jego teledysk i potrafię się wzruszyć przy każdej piosence. Niesamowite jest dla mnie to ile serca wkładał we wszystko co robił, w każdy utwór, każdy krok, każdą nutę. To jest niesamowite! Był perfekcjonistą w każdym calu. Oprócz muzyki którą tak niesamowicie mnie oczrował jest jego wielkie serce do każdej istoty. Jeszcze nigdy nie znałam człowieka, który mimo tego wszystkiego co mu zrobino umiał wybaczyć. Tak naprawdę to ludzie teraz tak go kochają, mówią że zawsze kochali itp, a tak naprawde to jeszcae nie dawno, jakiś rok temu pisali o ni m jakieś głpie plotki i się z niego nabijali. Albo jak oskarżali go o molestowanie, a on po wygranym procesie wybaczył im to. Było to dla mnie niesamowite. Kolejna rzecz która mi imponuje, to teksty. Są niesamowite. Uważam że zdecydowaną większość można zaliczyć jako dzieła literackie np Heal The World czy Earth Song i wieeele innych. Jak się głęboko wsłuchasz w jego muzykę i zagłębisz w tekst to widzisz coś niesamowitego, jego utwory mają podwójne dno, dwojakie znaczenie nie widoczne za pierwszym razem, ktoś kto uważa jego twórczość za nic specjalnego, znaczy że nie jeszcze wiele musi się nauczyć i naprawdę mocno wczytać w tekst i wsłuchać w melodię.
Następną rzeczą która mnie u niego urzekła była niesamowita miłość do dzieci. Z dziećmi dogadywał się lepiej niż z dorosłymi, niektórzy nie moglitego pojąć ale tak było. Jego Neverland jest niesamowty. Kochał je, a szczególnie swoje własne które były dla niego ważniejsze od wszystkiego, nie rozumiem jak takiego człowieka można oskarżyć o pedofilię?! Przecież to straszne!
Podziwiam też to że oprócz śpiewu i tańca potrafił pięknie rysować, grał w filmach, pisał książki i scenariusze, a także trochę grał na pianinie a do tego był wspaniałym, kochającym ojcem, który mimo nawału pracy zawsze miał czas dla swoich dzieci. Był unikatem na skalę światową, nigdy nie słyszałam innego faceta który by zaśpiewał wyżej niż Michael. Moim zdaniem był kimś wspaniałym zarówno na scenie jak i poza nią, tak potrafił przyciągać do siebie ludzi, i to że mimo takiej sławy i tylu pieniędzy potrafił dzielić się z innymi, pomagać i nie wywyższać się. Dziwię się ludziom którzy go nie znoszą, bo on był osbą której się nie da nie znosić, uważam że ci ludzie po prostu go nie znają.
Wiem że strasznie dużo napisałam, ale o nim mogłabym pisać i pisać w nieskończoność, kocham go, Michael Forever
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Witam :) Niech Ci się dobrze pisze, byle byś już więcej nie komentowała w "Faktach", bo pisanie w tym dziale komentarzy jest zabronione. nenene

PS. Zmniejsz obrazek w sygnaturze. Jego wysokość może mieć max 150 pikseli.
Obrazek
Awatar użytkownika
Ginny352

Post autor: Ginny352 »

Cześć :) Miłej zabawy na naszym zwariowanym (pozytywnie) forum :)
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

O jejku...
Szczerze? Gdy to czytałam łza mi poleciała...
Naprawdę pięknie napisałaś...
Ja już nie nie wyduszę...
Witamy forąco an forum, życzę miłej zabawy!
PS. Super, że dołączyłaś ;-)
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Witaj ElisabethMJ :-)
Miłego pobytu w naszym gronie
:happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
ola1714

Post autor: ola1714 »

Witaj ElisabethMJ na forum.
Miłej zabawy :)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: angelamw »

Witaj na forum
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
Susie<3

Post autor: Susie<3 »

Zosia-MJ, ja też!
Łza mi poleciała i leci dalej...
Pięknie to opisałaś...
Znam to.
I również nie wiem, czemu niektórzy go nienawidzą.
Ja mam strasznie trudno, pewnie niektórzy z Was również. W mojej szkole jestem jedyną osobą kochającą Michaela i jego niezwykłą twórczość.
Mogłabym o nim gadać bez przerwy i w kółko...
Niestety inni, jak to mówią , ,,rzygają'' już mo9imi wypowiedziami, więc nic nie mówię, ale się do nich w ogóle nie odzywam, taki hmm... foch? Można to tak nazwać.
Ehh...
Witaj w naszym gronie, miłego pobyty na forum !!
:happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
lajla15

Post autor: lajla15 »

Witam Cię również gorąco :*
Miłego postowania nowa ( nowa w śród nas ) Michaelko ":)
for you and for me...
Michaelka111

Post autor: Michaelka111 »

Witaj.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Awatar użytkownika
ElisabethMJ

Dzięki wszystkim za miłe przywitanie ;-) A sygnaturke już zmniejszam
Michael, always in my heart...
Unforgettable...
Obrazek
Marta5

Post autor: Marta5 »

Serdecznie witam na forum! ;-)
MJmarta
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Wydajesz się niezwykle poważną jak na swój wiek osobą Elu co zawsze mi imponowało u ludzi którzy posiadają tą cechę ;-) Witam i życzę miłego pobytu na forum ;-)
Awatar użytkownika
ElisabethMJ

Dziękuję ;-)
Michael, always in my heart...
Unforgettable...
Obrazek
ODPOWIEDZ