POMOCY W LICEUM NR. 42 W ŁODZI

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
man

POMOCY W LICEUM NR. 42 W ŁODZI

Post autor: man »

Czesc szukam chetnych fanow fanek chetnych do pomocy zorganizowania pokazu w moim liceum co wy na to

mam pomysł zeby, zorganizowac kilka pokazow tanca w tym : billie jean,trhiller.they dont really care about us,i puscic kilka filmikow na rzutniku z jego koncertow teledyskow, myslicie ze to wypali. :mj:
Ostatnio zmieniony ndz, 19 wrz 2010, 10:04 przez man, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Napisz coś więcej...

Czy jest jakaś okazja (szkoła sam coś organizuje). Czy robiłeś już kiedyś coś podobnego. Czy masz dostęp do jakiegoś sprzętu (rzutnik, nagłośnienie). Możesz odpisać na PW lub publicznie.
man

nie no nie ma zadnej okazji tak publicznie chciałem cos pokazac cos zorganizowac zeby dzieciaki wiedzieli wiecej w szkole mam sale kinowa wiec bez problemu jesli chodzi o filmy chciałbym tez własnie kilka pokazow tanca zaprezentowac chciałbym zeby dołaczył sie tez tancerz nie wiem jeszcze sam bym tego nie zorganizował
pawel1991-1992

Post autor: pawel1991-1992 »

Koleś, jeśli chcesz faktycznie coś zrobić i potrzebujesz pomocy innych fanów to dwa posty nie wystarczą, zwłaszcza jeśli chcesz sprowadzić "tancerza".
Zaproponuj jakiś termin, wstępny plan występu, zakres pomocy jakiej potrzebujesz. Na pewno będą potrzebne próby, musisz na nie załatwić miejsce i warunki. ( a i twoje posty będą bardziej atrakcyjniejsze, jeśli będziesz używał znaków interpunkcyjnych ).
Michael Jackson is THE BEST
Awatar użytkownika
GosiOla

Post autor: GosiOla »

myslicie ze to wypali.
Przepraszam za szczerość, ale sądząc po tym, jaki entuzjazm wykazujesz kolego przy rozkręcaniu tego bliżej nieokreślonego "czegoś" to uważam, że to nie wypali.
A może chciałeś tylko załozyć jakiś temat na forum?
Bo jeśli nie, to może, tak jak napisał paweł w poście wyżej, podasz jakieś szczegóły. Trudno aby ktoś Ci pomagał, kiedy nie wie w czym i kiedy ;-)
I jeszcze jedna propozycja dla Ciebie man abyś poprawił w temacie słowo łódzi na Łodzi, no chyba, że chodzi o jakąś inną miejscowość?
"Mijaj zdrów otwarte okna"
Obrazek
man

dobra sory . to tak imprea miała by sie odbyc dnia ,12.12.2010 miejscem imprezy było by moje liceum nr 42 w łodzi na ulicy Stawowej 28 na Radogoszczu.Rozpoczeła by sie ona ok. godz. 10 30 mam zamiar załozyc w szkole jaki fanklub MJ ktory z pewnoscia opracował by cały plan dokładnie.Na auli jest scena długa ale jesli chodzi o szer.to ok.2m miały by sie na niej odbywac pokazy tanca solo czyli np. Billie Jean a na korytazach były by dekoracje do innych pokazow tanca tym razem grupowych np.trhiller,.they dont really care about us, na sali kinowej podzas tego wszystkiego odbywały by sie pokazy koncertow, teledyskow , mozna by tam było rowniez cos zjesc i porozmawiac o wielkim krolu popu . To taki wstepny plan mam nadzieje ze on przyblizy wam moja wizje
GosiOla ,pawel1991-1992 dzieki za poprawe moich bledow w tym temacie
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Ja niestety nadal mocno choruje i w tej chwili nie mogę pomóc.
man

nie no spoko ale na tym forum, to chyba wszyscy chorują a ja chce zeby więcej osób ,wiedział więcej o MJ.
ODPOWIEDZ