KOTKOWY wątek

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Luspa

KOTKOWY wątek

Post autor: Luspa »

Kotkowo to białostocka fundacja pomagająca kotom. Aktualnie mamy ich ok 100 :( Potrzebujemy pomocy. Taką pomoc oferuję sklep KrakVet. Trzeba jednak wygrać głosowanie. Nagrodą jest ok 9 tys zł na dowolne produkty dla kotów. Co trzeba zrobić?
1. Rejestracja : http://www.krakvet.pl/forum/
2. Głosowanie tu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 68&start=0 na KOTKOWO (pierwsza pozycja)

Nasza działalność: www.kotkowo.pl

Bardzo proszę, nie ignorujcie tego. Rejestracja zajmuję chwilę, a dla nas to wielka pomoc, szczególnie w tym gorącym okresie Mam nadzieję, że mogę na Was liczyć ;-)
Ostatnio zmieniony pt, 12 lis 2010, 22:01 przez Luspa, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
ona

Post autor: ona »

Zagłosowałam :) Dla mnie to szczególnie ważne, bo uwielbiam zwierzęta, a poza tym jestem z Białegostoku :)
Awatar użytkownika
Luspa

Dziękujemy serdecznie !! Baaaardzo prosimy o wsparcie z Waszej strony. Konkurencja jest niesamowita, a pomoc na wagę złota..
Obrazek
Awatar użytkownika
Luspa

Wszystko zajmuje ok. 5 min ... Dokładniejsza instrukcja: http://kotkowo.pl/index.php?option=com_ ... &Itemid=33 Bardzo, bardzo prosimy o głosy
Obrazek
Awatar użytkownika
Luspa

Proszę, żeby kto może przekazywał wiadomość dalej. Dziękuję wszystkim, którzy zagłosowali japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
Luspa

Wiecie co.. Trochę mnie to dziwi. Pisząc ten temat liczyłam na duży odzew z Waszej strony. Dlaczego? Otóż dlatego, że pisałam do fanów Michaela Jacksona. Człowieka, którego ideą jest pomoc ludziom, ale także braciom mniejszym. Ale też dlatego, bo fani to jedna wielka rodzina. I każdy za każdym powinien pójść jak w ogień. I jak dla mnie bycie fanem to nie tylko słuchanie muzyki czy oglądanie koncertów. Dla mnie bycie fanem Michaela to ogromna odpowiedzialność i przede wszystkim działanie. Nikogo tu nie uogólniam, bo wiele osób zagłosowało i było to dla nich oczywiste, że w tak prosty sposób pomogą. Często też dodawali, że "przecież są fanami Michaela i niosą dalej jego przesłanie".Zwracam się tylko do tych co uznali, że nie za bardzo mają ochotę się rejestrować i głosować. Wasz jeden głos dużo zmieni. Gwarantuję Wam to. Każdy z Was jest tak samo ważny i jeśli uda nam się wygrać to także dzięki Wam. Kiedyś założyłam temat o pomocy dla kobiety, która w ogniu straciła wszystko. Nie odezwał się chyba nikt. Przykro. Naprawdę przykro.
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

Luspa pisze:Nie odezwał się chyba nikt. Przykro. Naprawdę przykro.
Może pomyliłaś fora?
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Luspa

Mandey pisze:
Luspa pisze:Nie odezwał się chyba nikt. Przykro. Naprawdę przykro.
Może pomyliłaś fora?
Też mam takie wrażenie.
Obrazek
Awatar użytkownika
TheFunkyDaria

Post autor: TheFunkyDaria »

Ale przecież KOTKOWO ma najwięcej głosów:

Fundacja KOTKOWO z Białegostoku
271
54%

Schronisko dla zwierząt w Głownie
7
1%

Przytulisko dla zwierząt w Brzegu (woj. opolskie)
215
43%

Schronisko w Raciborzu
0
Brak głosów

Schronisko Radlin
1
0%

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie
1
0%

Schronisko "ciapkowo" w Gdyni
0
Brak głosów

Fundacja For Animals z Łodzi
0
Brak głosów

Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
4
1%

Schronisko dla zwierząt AMICUS w Głogowie (Dolny Śląsk)
1
0%

Więc mam się podpisać również, czy to nie jest potrzebne?
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

:wariat:

Zarejestrowałam się i zagłosowałam,
ale nie widziałam potrzeby aby o tym napisać w wątku bo niby po co???
Myślę, że jest więcej takich osób jak ja więc wyluzuj trochę z tymi oskarżeniami jacy to jesteśmy beee.
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

endka pisze::wariat:

Zarejestrowałam się i zagłosowałam,
ale nie widziałam potrzeby aby o tym napisać w wątku bo niby po co???
Myślę, że jest więcej takich osób jak ja więc wyluzuj trochę z tymi oskarżeniami jacy to jesteśmy beee.
Ja tak samo postąpiłem jak ty endka, ale przecież nawet jak nie wygra Kotkowo, to wygra inna fundacja wspierająca zwierzęta, więc o co kaman o_O
Awatar użytkownika
Luspa

Kotki, ja nikogo nie oskarżam. Napisałam to z myślą o osobach, które po prostu czytają i olewają to.
TheFunkyDaria tak, ale głosowanie cały czas trwa, a nasz główny "rywal" goni nas dzień w dzień.

Man in the mirror już Ci mówię o co kaman. Każda fundacja prowadzi własną kampanię. Ja jestem z fundacji "Kotkowo" i proszą o wsparcie dla nas. Schronisko w Brzegu prowadzaną np. kampanię na forum o wizażu. Każdy pisze tam, gdzie ma przyjaciół. I dlatego ja wsparcia szukałam tutaj. Forum Dogo i Miau przy każdym etapie tego konkursu typują jednego kandydata i solidarnie na niego głosują. Kandydatem w tym roku było Kotkowo. Użytkownicy dogo wyłamali się jednak i złamali zasady. Z tego też powodu musimy rozwinąć swoje "macki" na inne fora ;-) Proszę się nie denerwować, bo to nie jest temat do kłótni. Zrobiło mi się po prostu przykro, bo nie było żadnego odzewu. Dlatego prosiłabym, aby każdy kto zagłosuje napisał na wątku. Łatwiej się wtedy zorientować ile osób skąd zagłosowało.
Obrazek
Awatar użytkownika
GosiOla

Post autor: GosiOla »

ja zagłosowałam (pod innym nikiem niż tutaj), jeśli to pomoże to jutro w pracy też mogę założyć konto i zagłosować.
EDIT: wiem wiem Luspa ;-) , właśnie dlatego wykorzystam komputer (może nie jeden) w pracy.
Ostatnio zmieniony czw, 19 sie 2010, 23:16 przez GosiOla, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mijaj zdrów otwarte okna"
Obrazek
Awatar użytkownika
Luspa

Oczywiście, że pomoże. Trzeba tylko uważać na jedno IP. Jeden komputer=jedno IP=jeden głos
Obrazek
Awatar użytkownika
Luspa

Bardzo proszę, abyście głosowali i namawiali znajomych !! Bardzo chętnie odpowiem na każde pytanie dotyczące Kotkowa ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ