Zainteresować innych MJ - co robicie w tym kierunku?

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
siataman

Zainteresować innych MJ - co robicie w tym kierunku?

Post autor: siataman »

Ja wraz z ponad 40 osobami postanowiłem wystawić musical Michael Jackson Live Forever i pokazać jak wspaniałym był człowiekiem, tancerzem, geniuszem. Reakcja publiczności przerosła nasze oczekiwania na koniec wszyscy wstali i skandowali "Michael Jackson", planujemy we wrześniu dać jeszcze ok 4 występy i przekazać pieniądze na powodzian bo ideą MJ było przecież pomagać. Tutaj zamieszcze relację. Jak wy przekonujecie do Michaela Jacksona tych co jeszcze go dobrze nie znają ?

http://www.youtube.com/watch?v=XaTeKFvDdq0 < materiał telewizyjny
http://www.youtube.com/watch?v=uxvOMWE8IoA < thriller
http://www.gazetakrakowska.pl/malzach/c ... ,id,t.html
Every day create your history.
www.mjliveforever.za.pl; http://www.facebook.com/mjliveforever
zapraszam.
Awatar użytkownika
kasiash

Post autor: kasiash »

haa XD
wiem wiem, moi znajomi na tym byli
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Ja dużo o nim rozmawiałem z moimi dwoma najlepszymi kuplami ze szkoły. Jednego nawet chyba zainteresowałem, bo zaczął mnie o niego wypytywać.
Obrazek
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

ja nim zaraziłam sasiadów , w sumie cała rodzinkę a najbardziej 12 letniego chłopaka kotry co chwile błagał siostre by do mnie dzwonila i przyniosła cokolwiek z MJ ;)
Srodkowy brat natomiast uczył sie kroków i wołał bym sprawdziłą czy dobrze tanczy o lol ;)
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

zaraziłam na maxa 5 letniego siostrzeńca który aktualnie mówi ' jestem fanem Majkela Dziaksona' kocha oglądac moonalker i ubierać kapelusz...słodkie jest jak mówi, że 'mi się coś wydaje,że Majkel nie lubił dorosłych tylko dzieci' albo 'Majki pomagał ludziom nie ?' albo spiewa po 'swojemu' piosenki i np. Beat it to spiewa tak ' Dżast bidet,bidet ' wymawiac nie umie poprawnie a nie zdaje sobie sprawy,że śpiewa bidet etc. mame zaraziłam też....często ją terroryzuje, żeby coś oglądnęła ze mną Michaelowego :wariat:
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
janetj

Post autor: janetj »

ja zaraziłam moją 7-letnią kuzynkę.. tzn dopiero zaczynam, bo za pierwszym razem jak się z nią spotkałam pytała mnie, kto to w ogóle jest, a za drugim razem juz mi opowiadała o dokumentach jakie oglądała i o jego muzyce :D A to dopiero początek.. ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
kasiash

ja zarazilam starsza sis :D
i jest w ciazy - gdyby byl chlopak mial nazywac sie Michal, od Michaela :D
ale coz...jest dziewczynka :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
janetj

Post autor: janetj »

zawsze może być Michalina :D
btw. po za kuzynką wkręcam ludzi ze szkoły, no i moja mama mimo, że znała go wcześniej ode mnie to dzięki mnie przypomniała sobie stare czasy ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
kasiash

hmm..nie nie :nerwy:
narazie mówimy do niej niunia glupija
puszczamy jej z sis codziennie Michaela, mimo ze jest w brzuszku
:mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Może być również Michelle ;-)
Mnie osobiście nikogo nie udało się zarazić a to dlatego że nie przyznaję się do MJa.Nie przyznaję się ponieważ kiedy wypadało to robić wszyscy MJa olewali i wogóle były ciężkie czasy dla fanów.Zresztą nigdy nie wychylałam się przed szereg.

Teraz jest łatwiej.Z wiadomych przyczyn.Udzielam się w dance team poznań więc jest to jakieś rozpowszechnianie MJa.W ostatnim rzędzie ale zwsze nenene
Obrazek

Post autor: tony308 »

Ja w moim mieście jestem jednym z nielicznych jak nie jedynym(prawdziwym) fanem i inni to widzą m.in. po moim charakterystycznym stylu ubierania się czy po moich tematach rozmów które często nawiązują do muzyki Michaela i Frediego Mercurego. Nie wiem czy kogos zaraziłem czy nie, ale wkrótce zamierzam nauczyć się tańczyć i dać parę koncertów w szkole, być może komuś się spodoba i się zarazi. Powiem szczerze, że przed marcem 2009 nie znałem całego Michaela, moja wiedza o nim dorastała do tego że wiedziałem że zrobił sobie operacje plastyczną i miał kilka naprawde super kawałków.
Do każdego, kto go krytykował umiałem odpowiedzieć, że nie ma racji. Mówiąc krótko nie miałem okazji go bliżej poznać, gdyż został lekko zapomniany dopiero gdy ogłosił, że będzie występował w lipcu poszperałem troche na google, posłuchałem jego innej muzyki niż dotychczas i byłem w 7 niebie. Czułem że odnalazłem mojego idola, moją muzykę, mój styl, byłem zafascynowany przede wszystkim jego tańcem a w szczególności moonwalkiem. Teraz moja wiedza się lekko poszerzyła i cały czas poszerza z czego jestem....dumny;) loveMJPT Michael Jackson to naprawdę ciekawa osobowość:)
Obrazek
Awatar użytkownika
MacJack50

Post autor: MacJack50 »

Siataman
Perfekcyjne oby więcej takich ludzi to robiło :).Znakomity pomysł , mnie chyba nikogo się nie udało zarazić , ale myślę , że wiele osób dzięki moim przemówieniom na MJ temat zmieniło podejście do Niego.Nie są już tak cynicznie nastawienie do MJ , po prostu trzeba było wytłumaczyć wiele niespójności .
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Awatar użytkownika
szarlotka92

Post autor: szarlotka92 »

Myślę,że takie akcje to świetna rzecz;)
przydałoby się w moim otoczeniu...może coś by się zmieniło :-/

Osobiście udało mi się przekonać do Michaela moją koleżankę,która najgłośniej go krytykowała :knuje: Jak zmajkelizowałam ją odpowiednimi materiałami,to była na siebie tak wkurzona za bzdury,które wygadywała...że trzeba było widzieć jej minę glupija

Teraz mam się z kim podzielić moją pasją ;-) Mam nadzieję,że uda mi się nią kogoś jeszcze zarazić. W każdym razie coś wymyślę. :knuje:
ObrazekObrazek
He trapped me in his heart.
Awatar użytkownika
MJkacper

re:

Post autor: MJkacper »

Ja troche zarazilem mojego 7 letniego brata ostatnio ogladal LIVE IN BUCHAREST:THE DANGEROUS TOUR :smiech:
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
Awatar użytkownika
bercia.bella

Po prosu Michael Jackson!

Post autor: bercia.bella »

Ja zaraziłam moją siostrę, która wcześniej śmiała się ze mnie. nenene
<<Głos dostałem od Boga, ale to pozwoliliście żeby świat mnie usłyszał.>>
ODPOWIEDZ