a ja wogole nie zauwazylam Michaelki. zaraz przeslucham :D
''He Came Into Her Apartment
He Left The Bloodstains On
The Carpet
She Ran Underneath The Table
He Could See She Was Unable
So She Ran Into The Bedroom
She Was Struck Down, It Was
Her Doom''
jest propozycja:) co powiecie na to żeby spotkać się razem w studio (do 100zł za godzinę) i nagrać WE ARE THE WORLD? trzeba by było się spotkać kilka razy żeby to przećwiczyć i jeśli będzie nas spora grupa to nie wyjdzie dużo na łebka a efekt na pewno będzie super:D są wakacje więc możeby spotkać się wszyscy w jednym mieście na kilka dni.
napiszcie co o tym myślicie i czy ktoś by się pisał:)
jak na razie: pawlinka giovanedonore soulsation
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Co do we are the world.
Ja się piszę na to bez dwóch zdań. Tylko proszę o jakieś szczegóły.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Szczegóły będą, jak dowiemy się ile ewentualnie osób byłoby chętnych. Wiemy na pewno, że Wawa raczej odpada, bo tam jest przebitka cenowa na wszystko tylko dlatego, że to stolica. Myślałyśmy, żeby zjechać się na 3 dni i przez 2 wszystko przećwiczyć i dopracować (wtedy spokojnie zmieścimy się z w studyjnej godzinie- nie będziemy musieli cały czas robić dubli). No i to tyle- my proponujemy ew. Wrocław. Najlepiej byłoby uzbierać tyle osób, ile jest kwestii w piosence (albo więcej, żeby chórek w refrenie był bardziej 'spektakularny' ).
Brzmi świetnie..szczerze mówiąc to moje marzenie. nagrać WE ARE THE WORLD fans version. :D
''He Came Into Her Apartment
He Left The Bloodstains On
The Carpet
She Ran Underneath The Table
He Could See She Was Unable
So She Ran Into The Bedroom
She Was Struck Down, It Was
Her Doom''
Ja rownież piszę się na WATW tylko uzalezniam to w jakim będzie miejscu..OBY nie na południu polski
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
myślę, że dobrze by było aby wszyscy, którzy są chętni od razu pisali gdzie mieszkają. wtedy ustalimy w którym mieście można to zorganizować w zależności od tego z jakiego rejonu będzie większość ludzi:) ja i dwójka moich znajomych jesteśmy z Wrocławia.
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Ja też mogę jechać do Wrocławia, mimo iż jestem z okolic Warszawy.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.