Wiem,ze ktos kiedys podawal tutaj adres tego huba.Prosze o jego powtorzenie Moze dodatkowo znacie jakies huby na dc++ naprawde godne polecenia?Ja wlasnie poszukuje takiego,gdzie znalazlabym duzo klipow i filmow.Wbrews pozorom wcale nie jest latwo mi taki adresik znalezc,ale to dlatego pewnie,ze ja wogole mialam niewiele do czynienia z DC++ i dopiero poznaje strukture dzialania tego programu.
BTW,ktos korzysta z lime wire? Naprawde swietny program do sciagania plikow P2P ,a do tego jeszcze nie zostal opanowany przez falszywe pliki.Polecam wyjatkowo
thewiz pisze:Wiem,ze ktos kiedys podawal tutaj adres tego huba.Prosze o jego powtorzenie
Hub Michaela połączyl się jakiś czas temu z hubem Janet i jest dostepny pod adresem janetmedia.no-ip.com (oczywiście trzeba go wpisac w odpowiednie miejsce w programie, najlepiej jest dodac go do ulubionych)
thewiz pisze:
Moze dodatkowo znacie jakies huby na dc++ naprawde godne polecenia?Ja wlasnie poszukuje takiego,gdzie znalazlabym duzo klipow i filmow.Wbrews pozorom wcale nie jest latwo mi taki adresik znalezc,ale to dlatego pewnie,ze ja wogole mialam niewiele do czynienia z DC++ i dopiero poznaje strukture dzialania tego programu.
Nie mam jakichś specjalnych hubów ktore mógłbym polecić. Gdy czegoś szukam staram się wejść na możliwie największy, czytaj z największą liczbą userów. Oczywiście nie wszędzie można sie dostać. Najlepiej jest jak najwięcej udostępniać. Do filmow, szczególnie tych najnowszych używam torrenta.
thewiz pisze:
BTW,ktos korzysta z lime wire? Naprawde swietny program do sciagania plikow P2P ,a do tego jeszcze nie zostal opanowany przez falszywe pliki.Polecam wyjatkowo
Coś mi sie obilo o uszy ale jeszcze tego nie sprawdzałem.
Willy,wielkie dzieki za adres huba Michaela i Janet.Mam nadzieje,ze ma sie on czym pochwalic.
Ja osobiscie torrenta nie znosze.Wszystko ciagnie sie tam strasznie dlugasnie....W sumie filmy najlatwiej jest mi sciagac z huba mojego akademika,ale nie moge sie z nimi polaczyc Ja to wogole mam jakies problemy z rozgryzieniem wszystkich ustawien ostatnio.
A LimeWire polecam raz jeszcze .
Jesli ktos ma jakies adresy na dc ++ do polecenia,to ja wciaz jestem zainteresowana.Przed chwila znalazlam hub poswiecony Madonnie,byc moze bedzie ktos zainteresowany - oto adres :
O tak popieram, nie spotkałam się jeszcze z szybszym programem tego typu! Jedna piosenka np. ściąga się jakieś 10 min, także jeśli ktoś jest bardzo potrzebujący... Z dc++ nie korzystam z jednego powodu, nie mam na dysku wystarczającej ilości downloadu. Z reguły nie przechowuje tego co ściągam, ale może kiedys, jak troche nazbieram...
O tak popieram, nie spotkałam się jeszcze z szybszym programem tego typu! Jedna piosenka np. ściąga się jakieś 10 min, także jeśli ktoś jest bardzo potrzebujący...
Dziekuje za informacje,wlasnie sie zalogowala.Martwi mnie jednak fakt,ze jest tak malo ludzi.Czy moze to tylko ze wzgledu na godzine?Willy, Ciebie widze (thewiz - szpieg)
Zmiana adresu stronki huba http://www.jacksonhub.co.nr , dodana sekcja download w której można obecnie znaleźć plik video z wizyty T-Meza w Harvardzie.