ja niestety nie mam takiej możliwości, bo kiedy ładuje na megaupload to mi się komputer resetuje. jeśli ktoś ściągnie i będzie tak miły i przeładuje byłabym wdzięczna
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Rise and Fall of Michael Jackson [etc]
*Rise and Fall of Michael Jackson
*MJ - Kolekcjoner [lektor pl]
*Ścieżki Michaela Jacksona [lektor pl]
Rozmiar: 3,75GB
DVD-Video PART 1PART 2PART 3PART 4PART 5 PART 6PART 7PART 8PART 9PART 10 [po włączeniu na DVD automatycznie włącza się pierwszy film, żeby włączyć menu trzeba nacisnąć odpowiedni przycisk na pilocie i można wybierać, który film oglądać]
+
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
DVD - Michael Jackson's Interview and The One Michael Jackson - Michael Jackson studio 54 Interview
- Accepting Bobby Poe Award 1984
- Molly Meldrum interviews Michael Jackson (phone interview 1980)
- The Unauthorized Interview 1984 [with La Toya]
- Michael Jackson Video Speech 1984 [próba do Accepting Bobby Poe Award]
- The One Michael Jackson (version 2009)
DVD MJ's documents [1] * Access Hollywood
* Australian Idol [special Michael Jackson performens]
* Where It Began, Where It Went, Where It's Going
+ Informe Semanal 1984
DVD-Video
Rozmiar: 3,10 GB
UWAGA! pliki spakowane po 150mb. większe pliki odrzuca mi na megaupload, dlatego tyle części, a nie chcę żebyście ślężeli godzinami na sendspace.
insomniaof pisze:DVD MJ's documents [1] * Access Hollywood
* Australian Idol [special Michael Jackson performens]
* Where It Began, Where It Went, Where It's Going
+ Informe Semanal 1984
DVD-Video
Rozmiar: 3,10 GB
UWAGA! pliki spakowane po 150mb. wiêksze pliki odrzuca mi na megaupload, dlatego tyle czê¶ci, a nie chcê ¿eby¶cie ¶lê¿eli godzinami na sendspace.
insomniaof czy mogłabyś te wcześniejsze linki też umieścić na megaupload? Ten sendspace to po prostu masakra, nic nie mogę z tego ściągnąć
"Nie stój nad mym grobem i nie szlochaj. Nie ma mnie tam, nie śpię. Jestem tysiącem podmuchów wiatru. Jestem diamentowym iskrzeniem się śniegu. Nie stój nad mym grobem i nie płacz. Nie ma mnie tam, nie umarłem". http://www.fan.pl/muzyka/WC726WPC