Witam! Na forum jak zauważyłam mamy wielu świetnych grafików. Znalazłam dzisiaj podczas przeglądania demotywatorów (wiem, to już uzależnienie) świetny obrazek
z Ryśkiem. Pytanie jest następujące: Czy któryś z grafików byłby w stanie zrobić coś takiego jak tu, tylko że z Michaelem?
Bardzo bym prosiła o coś takiego w formie tapety.
Witam :) Może od razu przejdę do konkretów. Chciałbym zamówić sobie koszulkę z nadrukiem takiego pianinka jak ma MJ w teledysku Beat It. Nigdzie nie mogłem znaleźć takiego obrazka, więc chciałbym skorzystać z takiego który dał mi inny użytkownik tego forum. Powiedział on jedna, że ten obrazek nie jest w zbyt dobrej jakości i nadruk nie za dobrze wygląda. Oto ten obrazek :
I tu nasuwa się moje pytanie. Czy jest możliwość zrobić coś z tym obrazkiem, żeby był ostrzejszy, mniej kanciaty itp? I żeby po prostu wyglądał tak, że po wydrukowaniu go na koszulce będzie dobrze wyglądał. Nie muszą być wszystkie detale zachowane, a zależy mi na tym żeby po prostupodobnie wyglądało. Czy byłby ktoś z was w stanie mi pomóc w tej kwestii?? Byłbym niezmiernie wdzięczny :) Pozdrawiam
takie śliczneeeee ale nie ja robiłam tylko przypadkowo znalazłam ; )
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Hej hubert zapewne chciałbyś to zwektoryzować aby wydruk był ostry jak brzytwa. Zajmuję się profesjonalnie obróbką grafiki i przygotowuje materiał do druku , jak chcesz to ci wykonam to zlecenie :) Zapraszam też na stronę firmową , link w profilu :)