Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
gemini

Post autor: gemini »

Roxi, nieeezla kolekcja! i jeszcze raz ALL THE BEST FOR YA!
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Edzia powinnaś już wiedzieć, że zawsze jesteś z nami i zawsze z nami będziesz- niezaleźnie od tego, gdzie Cię los rzuci. Nie zostawimy Cię, bo Cię kochamy i jesteś nasza- to Ty jesteś motorem naszych działań i dziękujemy Ci za to. Pamiętaj- You are not alone! :calus:

Gemini przecież cały czas staramy się podkreślać, że czekamy na wszystkich fanów Michaela. Podajemy tu daty, godziny i miejsca spotkań, po to, aby ktoś, kto chce do nas przyjść mógł to zrobić. Jeśli coś jest niejasne- zawsze można zapytać tu na forum, czy poprzez prywatną wiadomość, itd. Masz ochotę przyjść na próbę- proszę bardzo- śledź uważnie wątek. Tu pojawiają się informacje o wszystkim i jak będzie jakaś próba to również tu się stosowne wiadomości będą podane. I przestań wreszcie tyle pisać, tylko rusz się i po prostu przyjdź do nas. :dance:

Roxi jeszcze raz wszystkiego najlepszego i michaelowego.

Kamuś dziękuję jeszcze raz za wyciągnięcie mnie na imprezę. Chyba tego mi było właśnie trzeba. :mj:
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
gemini

ok, ok, przestane wreszcie pisac, i jak bedzie kolejna proba, to jestem tam;)
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

Eta pisze:Gemini przecież cały czas staramy się podkreślać, że czekamy na wszystkich fanów Michaela. Podajemy tu daty, godziny i miejsca spotkań, po to, aby ktoś, kto chce do nas przyjść mógł to zrobić. Jeśli coś jest niejasne- zawsze można zapytać tu na forum, czy poprzez prywatną wiadomość, itd. Masz ochotę przyjść na próbę- proszę bardzo- śledź uważnie wątek. Tu pojawiają się informacje o wszystkim i jak będzie jakaś próba to również tu się stosowne wiadomości będą podane. I przestań wreszcie tyle pisać, tylko rusz się i po prostu przyjdź do nas.

Gemini - czy coś co piszemy jest niezrozumiałe ?? ile razy można pytać o to samo ?? daj już spokój !!

Eta pisze:Roxi jeszcze raz wszystkiego najlepszego i michaelowego.

tak jest wszystkiego najlepszego :dance::dance::dance:

wczorajsza imprezka była niesamowita, właśnie takiej nam trzeba było :happy: i oby życzenie się spełniło :happy:
kto nie był niech żałuje nenene

tekst wieczoru
"co teraz gramy" :mj:

i jeszcze jeden tekst

"Wy tańczycie układy a która to Roxi" japrosic

Eta pisze:Kamuś dziękuję jeszcze raz za wyciągnięcie mnie na imprezę. Chyba tego mi było właśnie trzeba. :mj:

nie ma za co :happy:
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Bardzo się cieszę, że udało mi się przyjść na imprezkę, było warto!! ;-) Jak zwykle świetnie się z Wami bawiłam kochanie moi, no i w końcu zobaczyłam Etę, bo już powoli zaczynałam zapominać jak wygląda :smiech: Dziękuję za świetnie spędzony czas i umilenie mi mojego wieczoru urodzinowego ;-) I jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia. Buziole!!

Gemini Nie przejmuj się, widzę, że koleżanki coś tu się nerwowe zrobiły, ale wbrew pozorom są bardzo fajne i łagodne, także nie zniechęcaj się ;-)

PS: Dziękuję za życzonka:D
Obrazek

L.O.V.E.*
scharlotte90

Post autor: scharlotte90 »

Moi Drodzy!
Chciałam Wam z ogromnym smutkiem powiedzieć, że nie dam rady przygotować się do tanecznego występu 25. czerwca. Ogólnie bardzo chciałabym i myślę, że w całkiem niedalekiej przyszłości chociaż trochę nadgonię zaległości... Po prostu sesja nadchodząca WIELKIMI krokami a wraz z nią dwa hardcorowe dla mnie egzaminy zabiorą mi ogrom czasu... a na dodatek zgłosiłam się jako wolontariuszka do Hospicjum Dziecięcego i muszę odbyć dłuuugie szkolenie. Tylko proszę nie myślcie, że nie chcę z Wami działać. Przez wakacje będę przełamywać moje niezdolności taneczne :) i myślę, że wtedy mogła wykazać się większą aktywnością ;)
z góry dziękuję za zrozumienie !
Pozdrawiam ;)
:mj:
We're Sendin' Out
A Major Love!
And This Is Our
Message To You! <333
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Przypominam WAZNE!!!!!!!!!!!!!!jutro tj.12.06 godz.14 SZPITAL na UNI LUBELSKIEJ onkologia dziecieca :mj: Wszystkich zainteresowanych zapraszamy ;-) Pozdrawiam zbiorka godz.13 pod głownym wejsciem.
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Malutka złota myśl apropo jutrzejszego dnia
Dla CHCĄCEGO nic trudnego...
Niech sobie każdy z tych słów zaczerpnie i nie pyta, o co chodziło... Myślę, że każdy wie...
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

ROXIMJ pisze:Malutka złota myśl apropo jutrzejszego dnia
Dla CHCĄCEGO nic trudnego...
Niech sobie każdy z tych słów zaczerpnie i nie pyta, o co chodziło... Myślę, że każdy wie...
i jeszcze jedna złota myśl

NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH wystarczy CHCIEĆ

zbiórka o 13:00 na wspólne ...... balonów
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Moi Kochani!

Z pierwszej ręki słyszałam, że frekwencja była znakomita więc wszystko się udało. Zresztą nie miałam wątpliwości co do tego! Gratuluję z głębi serca.

Kolejny raz sprawdza się (pozwolę sobie powiedzieć „motto MJST”) „NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH”, mimo iż czasem są po prostu sprawy równoważne. :calus:

Z mojej strony pytanie: czy są jakieś ustalenia dotyczące spotkania organizacyjnego przed 25 czerwca? Pytam, bo nie było mnie na akcji a nie chcę nic przegapić.

Pozdrawiam Was serdecznie.
:macha:
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Hello kochana:)
Jutro spotykamy się na Łasztowni o godzinie 17 ;-) Pozdrawiam ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

SŁUCHAJCIE SŁUCHAJCIE BO NIE BĘDĘ POWTARZAĆ nenene

18.06.10

PRÓBA od 16:00
:mj:

albo na SALI albo na Łasztowni
w czwartek konkrety
:dance: :dance: :dance:

OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA
:snajper:
coś więcej na mjszczecinteam
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Ja i mój własny Majk nenene

Obrazek ObrazekObrazek

Mój i tylko mój nenene Nie oddam nikomu nenene
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
ROXIMJ

UWAGA!!

Potwierdzam dzisiejszy trening na sali przy ulicy Królewicza Kazimierza o godzinie 16. Jeśli ktoś nie będzie wiedział jak trafić, to proszę śmiało do mnie dzwonić i pytać. Oto mój numer, jakby ktoś jeszcze nie miał ;-) 501948960

SERDECZNIE ZAPRASZAM ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
gemini

trening full wypas byl nie ma co:) wypaśne lustra, yeah yeah i muza na maxa. szkoda tylko ze zaczalem sie potykac jak mialem tanczyc, ale ta trema mnie zjadla...;) pozdrowionka!
ODPOWIEDZ