Spotkania fanów w Szczecinie
Roxi, nieeezla kolekcja! i jeszcze raz ALL THE BEST FOR YA!
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
Edzia powinnaś już wiedzieć, że zawsze jesteś z nami i zawsze z nami będziesz- niezaleźnie od tego, gdzie Cię los rzuci. Nie zostawimy Cię, bo Cię kochamy i jesteś nasza- to Ty jesteś motorem naszych działań i dziękujemy Ci za to. Pamiętaj- You are not alone! 
Gemini przecież cały czas staramy się podkreślać, że czekamy na wszystkich fanów Michaela. Podajemy tu daty, godziny i miejsca spotkań, po to, aby ktoś, kto chce do nas przyjść mógł to zrobić. Jeśli coś jest niejasne- zawsze można zapytać tu na forum, czy poprzez prywatną wiadomość, itd. Masz ochotę przyjść na próbę- proszę bardzo- śledź uważnie wątek. Tu pojawiają się informacje o wszystkim i jak będzie jakaś próba to również tu się stosowne wiadomości będą podane. I przestań wreszcie tyle pisać, tylko rusz się i po prostu przyjdź do nas.
Roxi jeszcze raz wszystkiego najlepszego i michaelowego.
Kamuś dziękuję jeszcze raz za wyciągnięcie mnie na imprezę. Chyba tego mi było właśnie trzeba.

Gemini przecież cały czas staramy się podkreślać, że czekamy na wszystkich fanów Michaela. Podajemy tu daty, godziny i miejsca spotkań, po to, aby ktoś, kto chce do nas przyjść mógł to zrobić. Jeśli coś jest niejasne- zawsze można zapytać tu na forum, czy poprzez prywatną wiadomość, itd. Masz ochotę przyjść na próbę- proszę bardzo- śledź uważnie wątek. Tu pojawiają się informacje o wszystkim i jak będzie jakaś próba to również tu się stosowne wiadomości będą podane. I przestań wreszcie tyle pisać, tylko rusz się i po prostu przyjdź do nas.

Roxi jeszcze raz wszystkiego najlepszego i michaelowego.
Kamuś dziękuję jeszcze raz za wyciągnięcie mnie na imprezę. Chyba tego mi było właśnie trzeba.

[*][*][*] na zawsze w moim sercu
ok, ok, przestane wreszcie pisac, i jak bedzie kolejna proba, to jestem tam;)
Eta pisze:Gemini przecież cały czas staramy się podkreślać, że czekamy na wszystkich fanów Michaela. Podajemy tu daty, godziny i miejsca spotkań, po to, aby ktoś, kto chce do nas przyjść mógł to zrobić. Jeśli coś jest niejasne- zawsze można zapytać tu na forum, czy poprzez prywatną wiadomość, itd. Masz ochotę przyjść na próbę- proszę bardzo- śledź uważnie wątek. Tu pojawiają się informacje o wszystkim i jak będzie jakaś próba to również tu się stosowne wiadomości będą podane. I przestań wreszcie tyle pisać, tylko rusz się i po prostu przyjdź do nas.
Gemini - czy coś co piszemy jest niezrozumiałe ?? ile razy można pytać o to samo ?? daj już spokój !!
Eta pisze:Roxi jeszcze raz wszystkiego najlepszego i michaelowego.
tak jest wszystkiego najlepszego

wczorajsza imprezka była niesamowita, właśnie takiej nam trzeba było

kto nie był niech żałuje

tekst wieczoru
"co teraz gramy"

i jeszcze jeden tekst
"Wy tańczycie układy a która to Roxi"

Eta pisze:Kamuś dziękuję jeszcze raz za wyciągnięcie mnie na imprezę. Chyba tego mi było właśnie trzeba.
nie ma za co

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Bardzo się cieszę, że udało mi się przyjść na imprezkę, było warto!!
Jak zwykle świetnie się z Wami bawiłam kochanie moi, no i w końcu zobaczyłam Etę, bo już powoli zaczynałam zapominać jak wygląda
Dziękuję za świetnie spędzony czas i umilenie mi mojego wieczoru urodzinowego
I jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia. Buziole!!
Gemini Nie przejmuj się, widzę, że koleżanki coś tu się nerwowe zrobiły, ale wbrew pozorom są bardzo fajne i łagodne, także nie zniechęcaj się
PS: Dziękuję za życzonka:D

Gemini Nie przejmuj się, widzę, że koleżanki coś tu się nerwowe zrobiły, ale wbrew pozorom są bardzo fajne i łagodne, także nie zniechęcaj się

PS: Dziękuję za życzonka:D
-
Moi Drodzy!
Chciałam Wam z ogromnym smutkiem powiedzieć, że nie dam rady przygotować się do tanecznego występu 25. czerwca. Ogólnie bardzo chciałabym i myślę, że w całkiem niedalekiej przyszłości chociaż trochę nadgonię zaległości... Po prostu sesja nadchodząca WIELKIMI krokami a wraz z nią dwa hardcorowe dla mnie egzaminy zabiorą mi ogrom czasu... a na dodatek zgłosiłam się jako wolontariuszka do Hospicjum Dziecięcego i muszę odbyć dłuuugie szkolenie. Tylko proszę nie myślcie, że nie chcę z Wami działać. Przez wakacje będę przełamywać moje niezdolności taneczne :) i myślę, że wtedy mogła wykazać się większą aktywnością ;)
z góry dziękuję za zrozumienie !
Pozdrawiam ;)

Chciałam Wam z ogromnym smutkiem powiedzieć, że nie dam rady przygotować się do tanecznego występu 25. czerwca. Ogólnie bardzo chciałabym i myślę, że w całkiem niedalekiej przyszłości chociaż trochę nadgonię zaległości... Po prostu sesja nadchodząca WIELKIMI krokami a wraz z nią dwa hardcorowe dla mnie egzaminy zabiorą mi ogrom czasu... a na dodatek zgłosiłam się jako wolontariuszka do Hospicjum Dziecięcego i muszę odbyć dłuuugie szkolenie. Tylko proszę nie myślcie, że nie chcę z Wami działać. Przez wakacje będę przełamywać moje niezdolności taneczne :) i myślę, że wtedy mogła wykazać się większą aktywnością ;)
z góry dziękuję za zrozumienie !
Pozdrawiam ;)

We're Sendin' Out
A Major Love!
And This Is Our
Message To You! <333
A Major Love!
And This Is Our
Message To You! <333
i jeszcze jedna złota myślROXIMJ pisze:Malutka złota myśl apropo jutrzejszego dnia
Dla CHCĄCEGO nic trudnego...
Niech sobie każdy z tych słów zaczerpnie i nie pyta, o co chodziło... Myślę, że każdy wie...
NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH wystarczy CHCIEĆ
zbiórka o 13:00 na wspólne ...... balonów

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Moi Kochani!
Z pierwszej ręki słyszałam, że frekwencja była znakomita więc wszystko się udało. Zresztą nie miałam wątpliwości co do tego! Gratuluję z głębi serca.
Kolejny raz sprawdza się (pozwolę sobie powiedzieć „motto MJST”) „NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH”, mimo iż czasem są po prostu sprawy równoważne.
Z mojej strony pytanie: czy są jakieś ustalenia dotyczące spotkania organizacyjnego przed 25 czerwca? Pytam, bo nie było mnie na akcji a nie chcę nic przegapić.
Pozdrawiam Was serdecznie.

Z pierwszej ręki słyszałam, że frekwencja była znakomita więc wszystko się udało. Zresztą nie miałam wątpliwości co do tego! Gratuluję z głębi serca.
Kolejny raz sprawdza się (pozwolę sobie powiedzieć „motto MJST”) „NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH”, mimo iż czasem są po prostu sprawy równoważne.

Z mojej strony pytanie: czy są jakieś ustalenia dotyczące spotkania organizacyjnego przed 25 czerwca? Pytam, bo nie było mnie na akcji a nie chcę nic przegapić.
Pozdrawiam Was serdecznie.

The world got even darker it was possible [*]
trening full wypas byl nie ma co:) wypaśne lustra, yeah yeah i muza na maxa. szkoda tylko ze zaczalem sie potykac jak mialem tanczyc, ale ta trema mnie zjadla...;) pozdrowionka!