Mini Zlocik w Krakowie/Katowicach?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
nati

Post autor: nati »

My będziemy jakoś tak przed 13. Jeszcze wcześniej Szchmittko do nas wpada, tzn do nati..tzn do Miśka... Więc pojawimy sie wszyscy razem. Achhh..kocham fanów. Nati i Miśka też juz kocham /Buszmen, perdone.../. Zjazd uważam już oficjalnie za otwarty. Dziś pod kasztanem przytulaliśmy sie wszyscy w czwórkę /ja, nati, dzina i Misiek/ a z nieba padał deszcz spłukując na nas jakies świństwo z drzewa..Kurde, wróbelki miały widać noc wczesniej niezłą imprezkę :wariat:
A ja sobie idę na kawę, co to mi robią, a potem nie wiem..może pogramy w robaki... :diabel:

Relacji z miejsca wydarzeń udzielał MJowitek podszyty pod nati...
Buszmen

Post autor: Buszmen »

SUNrise pisze:
..::BuSzMeN::.. pisze:Jak my się na nim odnajdziemy??
Właśnie sobie przypomniałam, że to już jutro. To ja muszę rano wstać! Co do odnajdywania się... Spokojna głowa, w Krakowie nie można się zgubić, na Wawelu też nie. A o której przyjeżdżasz do Krakofka? Bo ja sobie właśnie wykombinowałam, że rano idę do kumpla, który właśnie odmówił mi pójścia na spotkanie z fanami MJ - a tak bardzo chciałam go nawrócić, ale on tylko muzyka AC/DC i AC/DC. Do kościoła nie idę (jak planowałam Obrazek, pójdę za miesiąc, albo za dwa), więc tak od 11.00 nie mam co robić. Więc gdzieś się tam będę plątać, jakby co.
Jakby mnie ktoś odebrał w Krakowie na dworcu głównym o 12:03 z pociągu relacji Katowice - Kraków, to wcale bym się nie obraził.
A ten cytat?...to tak sobie...wcale nie chciałem podpowiadać o kogo mi chodzi :szepcze:
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

To jak? Uroczyście uznaję dzień zjazdu fanów Michaela Jacksona w grodzie Kraka za otwarty :dance:.
Smacznego precla!

I w małopolskim są fani króla popu!
Ci to wszędzie się znajdą :smiech:
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

kaem pisze:To jak? Uroczyście uznaję dzień zjazdu fanów Michaela Jacksona w grodzie Kraka za otwarty :dance:.
Zjazd fanów, to się już wczoraj zaczął :party:
Fotki wkrótce na ekranach kin :diabel:
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Ojjooojkuuuuu już wczoraj ??! To co tam się teraz musi dziać :diabel2:????!!!!
Pisz, pisz MJowitku - bo my nieobecni :beksa:, wygłodniali i spragnieni czekamy na nowe rewelacje... ups... relacje chciałam powiedzieć, Rzeby nie było :diabel:
No to bawcie SIĘ WYŚMIENICIE kochani - CMOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko mam prośbę drobną... tyciutką taką... zostawcie Kraków na swoim miejscu i Wawelu nie roznieście, bo mam nadzieję jeszcze kiedyś tam dotrzeć... :diabel2:

Pozdro. :macha:
Lika
nati

Post autor: nati »

Ha... No spotkanie było bardzo ciekawe...

Tak koło północy przyjechał Michael na swoim ogierze.

Obrazek

Zobaczył nas, zrobil tak -> :diabel: i zaczął na rowerku mięśnie pakować...

Obrazek

A potem my sie wpakowałyśmy na niego ...

Obrazek

Nati nie próżnowała...

Obrazek

Ja (MJowitek) zresztą też nie....

Obrazek

Obrazek

ObrazekObrazek

Nom..fajnie było..ale ktoś nas musiał przez okno zobaczyć i się kurde cała dzielnica zleciała...

Obrazek

Muszę powiedzieć, że miały na niego bardzo zły wpływ... Chodziły z nim w kółko do toalety..zamykali się tam i cholera Michasiek chyba za bardzo popił czy co :podejrzliwy:

Obrazek

A na samym końcu to mu już kompletnie rowerek odpalił i sobie ooodjechał...

Obrazek

Chyba w strone Wawelu...
Będziemy go jeszcze łapać...

To be continued...
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

:-o :-o :-o :-o :-o !!!

:wariat: :wariat: :wariat: :wariat: :wariat:

:smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech:

Naprawdę pięknie tam sobie poczynacie... (Buszmen może jednak omiń ten wątek,co :diabel:?)
Ja chciałam tylko przypomnieć, że osoby nieletnie też tu zaglądają... :diabel:, ale to i tak już chyba bez większego znaczenia jest... dobrze, że chociaż rękawiczkę mu zostawiłyście... :diabel2:
Normalnie nie mogę, no....... :smiech:, poddaję się :smiech:, właśnie zostałam "zabita" postem MJowitka vel nati :smiech:
Mam nadzieję, że się jakoś pozbieram (to traumatyczne przeżycie było :wariat:) i na zlot do Łodzi jednak dotrę... tylko czy Wy naprawdę musicie robić TAAAKIE RZECZY :-o z Miśkiem beze mnie, bo ja kurde strasznie zazdrosna jestem, wręcz usycham teraz, ale i tak WAS KOCHAM :hug:

Banda skończonych świrusów glupija - tak trzymać :luz:!
No nieeemooogęęęęęę.......... :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech:

Z niecierpliwością czekam na to be continued...
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Lika pisze:
Ja chciałam tylko przypomnieć, że osoby nieletnie też tu zaglądają...
no właśnie... :wariat: :-/
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

tak właściwie to osoby nieletnie są całkiem często bardziej niepoprawne niż osoby pełnoletnie ;-)
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

kate pisze:tak właściwie to osoby nieletnie są całkiem często bardziej niepoprawne niż osoby pełnoletnie ;-)
No ciekawe o kogo chodziło :>

A Kasi to nie będzie do końca lipca, szkoda :/
Awatar użytkownika
lunatyczka

kate pisze:tak właściwie to osoby nieletnie są całkiem często bardziej niepoprawne niż osoby pełnoletnie ;-)
tym bardziej powinniśmy im dawać dobry przykład ;-)
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

A jednak Kraków. To był dobry pomysł. No bo lepiej mieć widok na Kościół Mariacki, niż na taką Hutę Katowice.
Widok, bo smok(g) jest tu i tu ;-) .
Mam na stanie filmik z i o fanach MJ tam w Santa Barbara. Również zdjęcia, jako materiał uzupełniąjacy do historii, snutej przez Martę przy Sukiennicach.
Zarówno wszystkie zdjęcia, jak i filmik, mają po przeszło 100MB. Yousendit nie sprawdza się przy takiej wielkości. Jakieś pomysły? Majkel? Willy?? Mam to jakoś podzielić?

Tymczasem czekam na zdjęcia z Krakowa :-)
Awatar użytkownika
lunatyczka

kaem pisze:
Zarówno wszystkie zdjęcia, jak i filmik, mają po przeszło 100MB. Yousendit nie sprawdza się przy takiej wielkości. Jakieś pomysły? Majkel? Willy?? Mam to jakoś podzielić?

Tymczasem czekam na zdjęcia z Krakowa :-)
Podziel winrarem na 10 kawałków i daj na yousendit ;-)
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

nati pisze:Dziś pod kasztanem przytulaliśmy sie wszyscy w czwórkę /ja, nati, dzina i Misiek/ a z nieba padał deszcz spłukując na nas jakies świństwo z drzewa..Kurde, wróbelki miały widać noc wczesniej niezłą imprezkę :wariat:
A tak dokładnie to te świństwa spadały na mój parasol ;-)
kaem pisze:Tymczasem czekam na zdjęcia z Krakowa :-)
Postaram się jeszcze dziś powrzucać małe co nieco :-) co do reszty zdjęć proszę o odrobinę cierpliwości ;-)
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Na razie zapodaję sześć zdjęć, póki co musiał zmienić rozmiar przy czym fotki straciły trochę na jakości! Ale później postaram się aby wszystkie fotki były dostępne w bardzo dobrej jakości!
ENJOY :-)

ObrazekObrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Jakby były problemy z powiększeniem zdjęć to proszę informować!
ODPOWIEDZ