Krzychu Redhedzio pisze:No własnie.Nie Jesteś fanką.Tylko fani mogą obiektywnie ocenić swojego idola
Bzdura.
Krzychu Redhedzio pisze:I jesli zrozumiałaś to co napisałem , ja też nie opieram się na tym co piszą gazety.
"jeśli zrozumiałaś" - Ty brutalu, nie rób mi tego więcej... ;]
Nie opierasz się? To po co w ogóle pisałeś o tym, ze zbierasz wszystkie artykuły etc, które są z Mandaryną związane?
Krzychu Redhedzio pisze:Skoro powiedziałaś to trudno ale tak samo jak i Ty byś nie przyjęła do wiadomości jakby ktoś Ci wmawiał , że MJ jest taki i owaki , tak samo ja nie przyjmuje to co Ty mówisz o Mandarynie jasne ???
Widzisz, właśnie tu jest między nami duża różnica, bo ja przyjmuję do wiadomości to, że komuś mogą nie podobać się moi ulubieni artyści, nie wpajam mu na siłę moich przekonań i potrafię to zaakceptować. Ty nie. A wiesz... to bardzo cenna umiejętność.
Krzychu Redhedzio pisze:Czy jak idziesz lub szłabyś na dyskoteke to bawiła bys się tylko przy wybranych artystach , którzy wg Ciebie potrafią śpiewać czy raczej wszyscy bawią się ogólnie przy muzyce Dance ??? Wydaje mi się , że to drugie.
Nie wiem czy zauważyłeś, że muzyka Mandaryny nie jest puszczana tylko na dyskotekach, ale także w radiu i tv, więc nie słucha się jej tylko do tańca. Zresztą sama Mandaryna nie chciałby pewnie być ograniczana do "muzyki dyskotekowej".
Krzychu Redhedzio pisze:Ty nie widzisz związku w moich wypowiedziach a ja w Twoich i wszystko jasne.Tak to napewno się nie dogadamy.
Powiedziałam, że nie widzę związku tylko jednej Twojej wypowiedzi z moją, nie musisz się od razu obrażać ;]
Krzychu Redhedzio pisze:No to jak widzisz , że Mandaryna Ci się nie podoba to po co tak dociekliwie się ze mną sprzeczasz? Chcesz mi udowodnić swoją racje???
Wiesz, to się nazywa "konwersacja" ;]
Krzychu Redhedzio pisze:I na koniec ja Cie ładnie proszę! Nie wmawiaj mi , że Mandaryna nie ma talentu bo żebyś niewiem co napisała to mi tego nie udowodnisz bo nie masz ani podstaw ani dowodów.
A jak powiem, że mam, a Ty po prostu nie chcesz do siebie dopuścić myśli, że ktoś może nie lubić Mandaryny? I to TY nie potrafisz krytycznie na nią spojrzeć? Ja Ci nie zabraniam jej lubić. Każdy uwielbia kogo chce, ale takie ciągłe wmawianie drugiej osobie, że ktoś ma talent strasznie irytuje i sprawia, że nie lubi się danego artysty coraz bardziej.
Dlaczego uważasz temat za zamknięty? To już kulturalnie porozmawiać nie można?