Pogaduchy o piłce nożnej :)

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Jeanne

Post autor: Jeanne »

Na pewno dużym błędem było pozostawienie Lewandowskiego samemu sobie, gdy w niemalże w każdym spotkaniu pilnowało go 2-3 graczy drużyny przeciwnej.
Smuda wg. mnie dobrze prowadził drużynę. Wypromował Boenischa, Perquisa, Obraniaka i Polanskiego. Dużo przed nimi pracy, ale potencjał mają ogromny. Smuda nie zasługuje na opuszczenie swojego stanowiska moim zdaniem.
Awatar użytkownika
MacJack50

Post autor: MacJack50 »

No szkoda, wielka szkoda. No ale cóż. Byliśmy najsłabszą drużyną jeśli patrząc na ranking i na papierze. "Aleleble" :D Chciałbym, żeby euro zdobył każdy tylko nie Hiszpania. Swoje wygrała, zdobyła, czas na innych. Jednak Francuzi i Włosi mają potencjał. To samo Niemcy. Zaczyna się faza pucharowa, a więc wszystko się może wydarzyć :)
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

a ja mam bardzo dużo sympatii do naszej reprezentacji, sercem byłem z naszymi podczas każdego meczu, który rozgrywali podczas tegorocznego Euro,uważam, że najprościej się krytykuje, a dla mnie zrobili tyle ile mogli, według rankingu byli najsłabsi, ale ich gra w niektórych momentach była na równi z mistrzami i chyba dlatego tak mocno uwierzyliśmy, że możemy przejść dalej, nie bacząc na fakty...Kuba, Robert, Przemek, Łukasz & spółka zrobili na mnie bardzo pozytywne wrażenie, nie tylko jako piłkarze, ale przede wszystkim jako wartościowi ludzie,głównie mam tu na myśli Błaszczykowskiego, Tytonia oraz Lewandowskiego
Awatar użytkownika
MacJack50

Post autor: MacJack50 »

Nie jestem za Espanyą, wolę już Niemców i inne Narody. Co za dużo to niezdrowo. Trzymam kciuki za pozostałych :]
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
ODPOWIEDZ