Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Ja też wierzę, że Adamowi uda się zdobyć medal. Chciałbym, żeby w końcu udało mu się zdobyć to upragnione złoto. W pełni na nie zasługuje!
Konkurs o 20:30
Ludzie! Normalnie Ammann (mój ulubiony skoczek zaraz po Małyszu) jest fenomenalny. Co za skok! 144 metry. Skok Małysza wydawał się bardzo daleki, a ten bez problemu skoczył 7 metrów dalej. Niewiarygodne!
No, a Adam jest 2. Bardzo dobrze, ma przewagę na rywalami. Jest dobrze.
Ale co będzie jak Ammann znowu odda taki mega skok?
Ammann wydaje się być nieosiągalny, wydaje mi się, że dziś u Adama 2 miejsce to max, ale zobaczymy.
Adaś jest fenomenalny!!
Myślę że niestety Amman jest faktycznie poza zasięgiem. To nie jest zawodnik który ,,spali" drugą serię.
Adaś będzie miał kolejne srebro choć dla mnie to i tak zwycięzca.
Czekamy
Freddy pisze:podobno miał wiatr pod narty a tu taka niespodzianka
Niespodzianka?
Akurat wiatr pod narty to korzystny wiatr
Kolega się chyba nie bardzo zna na temacie.
Ammann miał akurat bardzo dobry wiatr.
Jest w formie i nie ma się co dziwić, że w pełni to wykorzystał.
W sumie, czy by był wiatr, czy by go nie było on i tak skoczy najdalej
Ostatnio zmieniony sob, 20 lut 2010, 21:46 przez Moscan, łącznie zmieniany 3 razy.
Wiatr pod narty to korzystny wiatr Buhahahaha
Ammann miał akurat bardzo dobry wiatr.
Jest w formie i nie ma się co dziwić, że w pełni to wykorzystał.
Aaaaa, Adam ma srebro!!! Nasz Orzeł, Król, ufff Geniusz!!! Kolejny medal!! Coś niesamowitego! Emocje nie pozwolą teraz człowiekowi zasnąć;)
Już mamy cztery medale (!) a jeszcze przed nami Justyna na 30 km. Ale rekord w liczbie medali i tak już mamy:))
Anet18 pisze:Myślę że dla Ammana w tym momencie małe znaczenie ma nawet tornado :D
Hehe, też tak myślę;P A ten wiatr to był owszem z przodu, ale nie wiał pod narty, lecz napierał na nie:)
Widzieliście skok Hautamäkiego?
No nie Buhahahaha Zmarnować taką szansę. Mógł być spokoje 3 Buhahahaha
Zal mi Mattiego
Myślę że się złamał psychicznie i miał na sobie zbyt dużą presję.
Brawo dla Adasia.
Amman fenomen.
Czekajmy na Justynę, myślę że będzie złoto ;)