Olimpiada w Vancouver
- Man in the mirror
Olimpiada w Vancouver
Przeglądałem tematy i nie natrafłem na taki więc postanowiłem założyć.Niedługo zaczyna się Olimpiada w Vancouver,czy zamierzacie ją oglądać, jakie są wasze typy,ile zdobędziemy medali.Podzielcie się swoim zdaniem!
Napiszcie dlaczego zaznaczyliście taką a nie inną opcje w Ankiecie.
Komentujcie występy Białczerwonych.
Czy Kowalczyk pokażę swoją siłe na IO?
Czy uważacie, że A.Małysza stać na medal?
Ja uważam, że będziemy się z czego cieszyć
Moje typy to;
* Złoto Justyna Kowalczyk (na 30km,)
* Złoto Adam Małysz (Średnia skocznia)
* Złoto Justyna Kowalczyk (2*7,5km)
* Braż (J.K w sprincie)
* Brąż T.Sikora
Licze na dobre miejska drużyny skoczków,K.Niedźwieckiego ,drużyny biathlonistek i Katarzyny Bachledy Curuś
Zapraszam do dyskusji!
Adrian
Jeżeli temat gdześ istnieje to przepraszam!
Napiszcie dlaczego zaznaczyliście taką a nie inną opcje w Ankiecie.
Komentujcie występy Białczerwonych.
Czy Kowalczyk pokażę swoją siłe na IO?
Czy uważacie, że A.Małysza stać na medal?
Ja uważam, że będziemy się z czego cieszyć
Moje typy to;
* Złoto Justyna Kowalczyk (na 30km,)
* Złoto Adam Małysz (Średnia skocznia)
* Złoto Justyna Kowalczyk (2*7,5km)
* Braż (J.K w sprincie)
* Brąż T.Sikora
Licze na dobre miejska drużyny skoczków,K.Niedźwieckiego ,drużyny biathlonistek i Katarzyny Bachledy Curuś
Zapraszam do dyskusji!
Adrian
Jeżeli temat gdześ istnieje to przepraszam!
Ostatnio zmieniony pn, 08 lut 2010, 20:32 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
- Man in the mirror
- invincible_girl ;)
- Man in the mirror
5 medali lub więcej jest możliwe moim zdaniem.
Justyna Kowalczyk-no jesli tu nie bedzie żadnego medalu to się chyba załamie.Złoto moim zdaniem pewne na 30 km i 2*7,5 km.Na 10 km też powalczy ale czy o podium trudno powiedzieć.Noi największa niewiadoma to sprint w którym raz jest dobrze,raz jest zle.
Tomasz Sikora-największa niewiadoma.Sezon słaby jak na niego więc mam nadzieje ze zaskoczy nas pozytywnie
Adam Małysz-hmm....Adam może nas zaskoczyć jakimś medalem,ale...dobry wystep w Klinghental wiosny nie czyni więc trudno coś powiedzieć
A co do reszty....Ligoccy w snowboardzie mogą powalczyć śmiało o medal i chyba Niedzwiecki w łyżwiarstwie.Tyle
Justyna Kowalczyk-no jesli tu nie bedzie żadnego medalu to się chyba załamie.Złoto moim zdaniem pewne na 30 km i 2*7,5 km.Na 10 km też powalczy ale czy o podium trudno powiedzieć.Noi największa niewiadoma to sprint w którym raz jest dobrze,raz jest zle.
Tomasz Sikora-największa niewiadoma.Sezon słaby jak na niego więc mam nadzieje ze zaskoczy nas pozytywnie

Adam Małysz-hmm....Adam może nas zaskoczyć jakimś medalem,ale...dobry wystep w Klinghental wiosny nie czyni więc trudno coś powiedzieć
A co do reszty....Ligoccy w snowboardzie mogą powalczyć śmiało o medal i chyba Niedzwiecki w łyżwiarstwie.Tyle

Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
- Man in the mirror
Adam jest wielki !!!Jeżeli zdobędzie złoto na dużej (oby tak się stał) stanie się skoczkiem niezwyciężonym , kóry wszystko co było do zdobycia zdobył.Będzie Michaelem Jacksonem skoków narciarskich !!!Brawo Adam .Ja stawiam justyna zdobędzie 2 złote i 1 srebrny oraz Ligocka Brąz.Chciałbym , aby Tomek Sikora zdobył medal na koniec swojej świetnej Kariery.Nawet bym wolał aby to on zdobył krążek , a Kowalczyk jeden mniej.

"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Heh, mam podobne skojarzenie do Adama. To tak wielki talent wśród sportowców jak Michael wśród artystów. Choć oczywiście, nie da się też tego aż tak zestawić...bo Michael to już chyba wyszedł poza wszystkie możliwe ramyMacJack50 pisze:Adam jest wielki !!!Jeżeli zdobędzie złoto na dużej (oby tak się stał) stanie się skoczkiem niezwyciężonym , kóry wszystko co było do zdobycia zdobył.Będzie Michaelem Jacksonem skoków narciarskich !!!

Ale generalnie chodziło mi o to, że rzadko kiedy rodzi się w muzyce ktoś taki jak Michael a w sporcie ktoś taki jak Małysz.
Zaznaczyłam 5 medali. Wiem, optymistka ze mnie heehe. Ale jeden już mamy - srebro Adama. Liczę jeszcze na jego drugi krążek. Nie wiem czy złoty. Bardzo bym mu tego życzyła, bo nie ma go jeszcze w swoim dorobku a należy mu się...Wielu ludzi go już skreślało. Mówiło, że powinien odejść, bo nic więcej już nie zrobi a tylko się kompromituje. Zapominali przy tym, ile zrobił dla sportu i jak wielki powinni mu dać szacunek. A tu proszę, srebro i jak pięknie. Oby zdobył za tydzień złoto. A jak nie, to chociaż jakiś inny kolor medalu.
Liczę także na dwa krążki Justyny Kowalczyk i jakiś jeden, pozostałych sportowców.
1958 - forever...
Hehe. Już wiadomo, że to niemożliwe, bo srebro już mamy. Ale jak się domyślam, napisane to było dla żartu czy psikusaviva201 pisze:Eva pisze:Małysz jeszcze pokarze co portrafi!! Zdobędzie złoto! On jest invincible!![]()
sorki, musiałam
a żeby nie było OFFA zagłosowałam że "żadnego"

A co do tego "invincible". To ja odpowiadam "Spechless"

Myślę, że oprócz Małysza największe szanse ma Justyna. Sikora zrobiłby nie lada niespodziankę, gdyby coś uszczknął z medalowego tortu. Aczkolwiek nie jest to niemożliwe. Może Ligocka coś sobie wyskrobie. Kto wie, może jeszcze ktoś nas zaskoczy...a kogo nie bierzemy nawet pod uwagę. 5 medali to takie realne ale mocno optymistyczne założenie.
1958 - forever...