TopToys pisze:Widze tutaj, że nie widzieliście jeszcze Dajany (Saszki) z Koszalina w akcji ......
Sasza robi wielkie show do muzy Jacksona jednocześnie nie przebierając się za niego i nie tańcząc jego oryginałów. Wielu ludzi chciałoby zobaczyć w akcji naśladowce i Dajane i może będzie to w tą sobote, jeszcze się okaże. Zapraszam na naszą strone
www.toptoys.koszalin.pl ..... pooglądajcie zdjęcia ..... pozdrawiam
Czuje się zobowiązany opowiedzieć o zespole TopToys a szczególnie o Dianie o której tutaj mowa która miałem okazje poznać osobiście w Świnoujściu kilka dni temu .
Ide sobie Świnoujską promenadą z Asią <pozdro dla kumatych> :p po naszego hamburgera... i znów napotkalismy an przeszkode w postaci jakiegos zbiorowiska na debtaku..:>>> ale zaraz zaraz ;> czyzbym słyszał JAM ..tak do Jam !!! hihihi . Kilku młodych ludzi tanczy do muzy MJa. Sobie na poczatku pomyślałem że tancza tylko dlatego ze ten kawalek pasuje im do ich tańca dlatego jeszcze byłem daleki od eufori radosci .
Jak zobaczyłem Piotrka <równiez mojego nowego kolege> przekonałem sie ze muza MJa nie gra tutajz przypadku. Chłopak 20 letni :] naśladował MJa tak sobie na luźno i wychodziło mu to na moje oko krytyczne bardzo dobrze byłem zachwycony. ...
Diana tanczyła głownie w tercecie ze swoimi kumpelami ..rewelacja . Byłem dumny ze wkoncu cos na tej promenadzie sie dzieje :] .
Po tym występie podszedem do Piotrka poznac go i porozmawiac okazało sie ze razem z Dianą która mi pożniej przedstawił sa wielkimi fanami naszego Króla.!!! Zaprosiłem tych dwuch utelentowanych ludziw naszym całym imieniu na nasz zlot w Łodzi.
To nie był jeddnak koniec bo wieczorem na plazy była impreza PRZYSTAŃ
Żywiec . Na której to scenie Piotrek i Diana z zespołem dali niesamowity popis tańczać do kawałka Dangerous..i do BJ <piotrek>
Nasteponego dnia Piotrek pokazał ze jego jeden talent to jeszcze nei wszytsko bo Bituje Skrecvzuje czy jak to tam sie nazywa poprostu rewelacyjnie ja byłem zachwycony.
Kilka dni później:
Słowa kieruje do "Menadzerki Diany" :]
Czułem sie zachwycony twoim telefonem ale wybacz mi ze chyba nie dokońca mielismy to samo na mysli rozmawiajac o kwesti finansowej MJowiska naszego
< czy wy kobiety musicie dzwonic zawsze jak jest mecz :> >
Myśle ze bardzo dobrze ze sioebie an wzajem poznalismy MY MJówki z Polish Team oaraz Diana i wasza cała grupa nie wiem czy Diana zgodzi sie przybyć na nasz zlot juz ten najblizszy ale licze na to ze nasza wspolna znajomosc zaowocuje jesli nie jzuw sobote to w niedalekiej przyszlosci .
Jeszcze raz zapraszam myśle w imieniu wszytskich obecnych na sobote do Łodzi na nasza zabawe wspolne piwko rozmowe i spotkanie .
Pozdrawiam
Kamil
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..