III OGÓLNOPOLSKI ZLOT FANÓW- MJOWISKO 2005

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Mike pisze:a ja za nagrodą piwna nie jestem bo alkocholu nie trawie i nie bede!
Mike-kupimy "łaciate"he he
-pij mleko bedziesz wielki-
Obrazek
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Mike pisze:a ja za nagrodą piwna nie jestem bo alkocholu nie trawie i nie bede!
dostaniesz bezalkoholowe

:smiech: :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Podbnie, jak Majkel, jestem za wszelkimi pomysłami (ino, żeby nie były zbyt drastyczne :diabel: ) na zabawy, tudzież konkurencje integracyjne :-)
Można się umówić, że nagrodą będzie np. dowolny, wybrany przez zwycięzcę, trunek z asortymentu baru. Ino liczyłabym po jednej porcji, żeby się niektórym całej flaszki Martini nie zachciało :smiech:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Jeanny100

:piwo:
Obrazek

Top-Toys

Post autor: TopToys »

Widze tutaj, że nie widzieliście jeszcze Dajany (Saszki) z Koszalina w akcji ......
Sasza robi wielkie show do muzy Jacksona jednocześnie nie przebierając się za niego i nie tańcząc jego oryginałów. Wielu ludzi chciałoby zobaczyć w akcji naśladowce i Dajane i może będzie to w tą sobote, jeszcze się okaże. Zapraszam na naszą strone www.toptoys.koszalin.pl ..... pooglądajcie zdjęcia ..... pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mazi

Re: Top-Toys

Post autor: Mazi »

TopToys pisze:Widze tutaj, że nie widzieliście jeszcze Dajany (Saszki) z Koszalina w akcji ......
Sasza robi wielkie show do muzy Jacksona jednocześnie nie przebierając się za niego i nie tańcząc jego oryginałów. Wielu ludzi chciałoby zobaczyć w akcji naśladowce i Dajane i może będzie to w tą sobote, jeszcze się okaże. Zapraszam na naszą strone www.toptoys.koszalin.pl ..... pooglądajcie zdjęcia ..... pozdrawiam

Czuje się zobowiązany opowiedzieć o zespole TopToys a szczególnie o Dianie o której tutaj mowa która miałem okazje poznać osobiście w Świnoujściu kilka dni temu .

Ide sobie Świnoujską promenadą z Asią <pozdro dla kumatych> :p po naszego hamburgera... i znów napotkalismy an przeszkode w postaci jakiegos zbiorowiska na debtaku..:>>> ale zaraz zaraz ;> czyzbym słyszał JAM ..tak do Jam !!! hihihi . Kilku młodych ludzi tanczy do muzy MJa. Sobie na poczatku pomyślałem że tancza tylko dlatego ze ten kawalek pasuje im do ich tańca dlatego jeszcze byłem daleki od eufori radosci .

Jak zobaczyłem Piotrka <równiez mojego nowego kolege> przekonałem sie ze muza MJa nie gra tutajz przypadku. Chłopak 20 letni :] naśladował MJa tak sobie na luźno i wychodziło mu to na moje oko krytyczne bardzo dobrze byłem zachwycony. ...

Diana tanczyła głownie w tercecie ze swoimi kumpelami ..rewelacja . Byłem dumny ze wkoncu cos na tej promenadzie sie dzieje :] .

Po tym występie podszedem do Piotrka poznac go i porozmawiac okazało sie ze razem z Dianą która mi pożniej przedstawił sa wielkimi fanami naszego Króla.!!! Zaprosiłem tych dwuch utelentowanych ludziw naszym całym imieniu na nasz zlot w Łodzi.

To nie był jeddnak koniec bo wieczorem na plazy była impreza PRZYSTAŃ
Żywiec . Na której to scenie Piotrek i Diana z zespołem dali niesamowity popis tańczać do kawałka Dangerous..i do BJ <piotrek>

Nasteponego dnia Piotrek pokazał ze jego jeden talent to jeszcze nei wszytsko bo Bituje Skrecvzuje czy jak to tam sie nazywa poprostu rewelacyjnie ja byłem zachwycony.

Kilka dni później:

Słowa kieruje do "Menadzerki Diany" :]

Czułem sie zachwycony twoim telefonem ale wybacz mi ze chyba nie dokońca mielismy to samo na mysli rozmawiajac o kwesti finansowej MJowiska naszego

< czy wy kobiety musicie dzwonic zawsze jak jest mecz :> >

Myśle ze bardzo dobrze ze sioebie an wzajem poznalismy MY MJówki z Polish Team oaraz Diana i wasza cała grupa nie wiem czy Diana zgodzi sie przybyć na nasz zlot juz ten najblizszy ale licze na to ze nasza wspolna znajomosc zaowocuje jesli nie jzuw sobote to w niedalekiej przyszlosci .

Jeszcze raz zapraszam myśle w imieniu wszytskich obecnych na sobote do Łodzi na nasza zabawe wspolne piwko rozmowe i spotkanie .

Pozdrawiam

Kamil
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Jedzie pociąg z daleka na nikogo nie czeka konduktorze łaskawy zawieś nas do Łodzi Kaliskiej :]

więc odjazd ...

Do zobaczenia wszytskim w naszej stolicy MJowiska :]
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Jeanny100

Albo do Łodzi Fabrycznej:))))Kurcze to juz jutro :happy: :happy: :happy: Na szczescie chodze do pracy i czas szybko mi zleciał a dzis koncze o 22 mysle ze jutro uda mi sie wstac na 6 juz nie moge sie kurcze doczekac:)) ;-)
Obrazek

Post autor: Archi »

Z uwagi na to że to już jutro, proponuję aby została opublikowana ostateczna lista jadących.
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Nie będzie żadnej listy jadących albowiem nie będę umieszczac tu nazwisk ludzi nie wiedząc czy sobie tego zyczą.
Jutro sie poznacie i będziecie wiedzieć kto był ;-)

Przypominam, ze zbiórka rozpoczyna sie o 17.00 (a więc osoby, ktorych pociąg pojawi sie nieco później, bądź będą musiały sie odnaleźć w Łodzi nie muszą bać się, ze cokolwiek im umknie... ) w hollu Dużego Kina Łódzkiego Domu Kultury mieszczącego się przy ulicy Traugutta 18.

Do zobaczenia!
siadeh_MJówka_głównodowodząca_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
ODPOWIEDZ