Sylwester Fanów
- SZEŚĆSETBANIEK
IIIIIHIIIIIIIIII
Z początku jak usłyszałam "Sylwester w Warszawie w rytmie MJ" pomyślałąm super, ale kiedy zapoznałam się z e szczegółami, po prostu WITKI MI OPADŁY. Nie chcę prorokować, ale według mnie to będzie MASAKRA. NIKT NIGDY nie zaśpiewa, ani nie zatańczy Naszego kochanego MICHAELA tak jak ON. Nie mam mowy. On był JEDYNY, wyjątkowy niepowtarzalny. Żadna pseudo-gwiazdka nie będzie plugawiła Jego dobrego imienia swoi fatalnym wykonaniem mistrzowskich utworów.
Z ciekawości i dla potwierdzenia mojej teorii obejrzę ten Sylwester w Tv, a może nawet skieruję swoje kroki na plac (mieszkam w sąsiedztwie)... Ewentualnie jeżeli fanowski Sylwester wypali..
Podpisuję się pod tym pomysłem obiema rękoma i nogami. :D
Gdziekolwiek, byleby z Wami i MJ-em.
Z początku jak usłyszałam "Sylwester w Warszawie w rytmie MJ" pomyślałąm super, ale kiedy zapoznałam się z e szczegółami, po prostu WITKI MI OPADŁY. Nie chcę prorokować, ale według mnie to będzie MASAKRA. NIKT NIGDY nie zaśpiewa, ani nie zatańczy Naszego kochanego MICHAELA tak jak ON. Nie mam mowy. On był JEDYNY, wyjątkowy niepowtarzalny. Żadna pseudo-gwiazdka nie będzie plugawiła Jego dobrego imienia swoi fatalnym wykonaniem mistrzowskich utworów.
Z ciekawości i dla potwierdzenia mojej teorii obejrzę ten Sylwester w Tv, a może nawet skieruję swoje kroki na plac (mieszkam w sąsiedztwie)... Ewentualnie jeżeli fanowski Sylwester wypali..
Podpisuję się pod tym pomysłem obiema rękoma i nogami. :D
Gdziekolwiek, byleby z Wami i MJ-em.
Ej słuchajcie, a może naprawdę coś zorganizujemy w tym roku? Mozna wynająć kwatery w górach, niekoniecznie w zakopanem, ale gdzie w tamtych rejonach. jakby bylo nas duzo to moze caly dom. moge poszukac jakis opcji, ale pytanie ile jest chetnych na takiego sylwestra? proponuje w kolejnych postach podawac liste chetnych.
lista:
ghost_ola
lista:
ghost_ola
Ostatnio zmieniony czw, 01 paź 2009, 22:26 przez ghost_ola, łącznie zmieniany 1 raz.
- SZEŚĆSETBANIEK
- SZEŚĆSETBANIEK
IIIIIIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIIIIII
Ostatnio wpadł mi szalony pomysł połączyć dwóch super atrakcji. A mianowicie Sylwestra w Paryżu z całodniowym pobytem w Disneylandzie. Niestety koszty takie imprezy są wysokie, ok. 1500 za 3 dni. W tej samej cenie lub o 500 zl więcej może kosztować wiosenny tydzień w Disneylandzie.
To taka moja mała propozycja, choć trochę kosztowna.
A z krajowych, to właśnie myślę o wynajęciu chatki, najlepiej w górach - takiej drewnianej i klimatycznej, (ale nie z dala od cywilizacji, musi być prąd :D). Oczywiście co do muzyki, to nie ma dwóch zdań. Wszyscy wiemy... Z szamą się coś ustali, każdy coś przyniesie...
To tak ogólnie...
IIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIIIIIII
Ostatnio wpadł mi szalony pomysł połączyć dwóch super atrakcji. A mianowicie Sylwestra w Paryżu z całodniowym pobytem w Disneylandzie. Niestety koszty takie imprezy są wysokie, ok. 1500 za 3 dni. W tej samej cenie lub o 500 zl więcej może kosztować wiosenny tydzień w Disneylandzie.
To taka moja mała propozycja, choć trochę kosztowna.
A z krajowych, to właśnie myślę o wynajęciu chatki, najlepiej w górach - takiej drewnianej i klimatycznej, (ale nie z dala od cywilizacji, musi być prąd :D). Oczywiście co do muzyki, to nie ma dwóch zdań. Wszyscy wiemy... Z szamą się coś ustali, każdy coś przyniesie...
To tak ogólnie...
IIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIIIIIII
-
hej Bardzo Wam zazdroszczę tego, że wybieracie się w góry Ja niestety pracuję w sylwestra i nie ma nawet szansy, że dostanę urlop więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko udać się na Plac Konstytucji. Jeżeli jeszcze ktoś z Was się tam wybiera to dajcie znać. Może pójdziemy razem-im większa ekipa tym lepiej .