Sylwester Fanów

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
SZEŚĆSETBANIEK

Post autor: SZEŚĆSETBANIEK »

IIIIIHIIIIIIIIII

Z początku jak usłyszałam "Sylwester w Warszawie w rytmie MJ" pomyślałąm super, ale kiedy zapoznałam się z e szczegółami, po prostu WITKI MI OPADŁY. Nie chcę prorokować, ale według mnie to będzie MASAKRA. NIKT NIGDY nie zaśpiewa, ani nie zatańczy Naszego kochanego MICHAELA tak jak ON. Nie mam mowy. On był JEDYNY, wyjątkowy niepowtarzalny. Żadna pseudo-gwiazdka nie będzie plugawiła Jego dobrego imienia swoi fatalnym wykonaniem mistrzowskich utworów.

Z ciekawości i dla potwierdzenia mojej teorii obejrzę ten Sylwester w Tv, a może nawet skieruję swoje kroki na plac (mieszkam w sąsiedztwie)... Ewentualnie jeżeli fanowski Sylwester wypali..
Podpisuję się pod tym pomysłem obiema rękoma i nogami. :D
Gdziekolwiek, byleby z Wami i MJ-em.
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Ej słuchajcie, a może naprawdę coś zorganizujemy w tym roku? Mozna wynająć kwatery w górach, niekoniecznie w zakopanem, ale gdzie w tamtych rejonach. jakby bylo nas duzo to moze caly dom. moge poszukac jakis opcji, ale pytanie ile jest chetnych na takiego sylwestra? proponuje w kolejnych postach podawac liste chetnych.

lista:
ghost_ola
Ostatnio zmieniony czw, 01 paź 2009, 22:26 przez ghost_ola, łącznie zmieniany 1 raz.
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
SZEŚĆSETBANIEK

lista:
ghost_ola[/quote]
sześćsetbaniek
Obrazek Obrazek Obrazek
Basia

Post autor: Basia »

SZEŚĆSETBANIEK pisze:lista:
ghost_ola
sześćsetbaniek[/quote]

Basia
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

kurcze no ja jestem za kameralna impreza-juz obojetne gdzie-byleby byla w naszym gronie, przy glosno puszczonych utworach Mike'a :]:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Lea

Post autor: Lea »

Ja też oczywiście sie piszę na imprezę w gronie fanów.
Obrazek

I'll never let you part - for you're always in my heart.
Awatar użytkownika
RandiaMJ

Post autor: RandiaMJ »

Ja też oczywiście sie piszę na imprezę w gronie fanów.
Ja też :happy:
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

ok, lista:

ghost_ola
SZEŚĆSETBANIEK
Basia
madzia06
Lea
RandiaMJ

kolejne osoby prosze dopisywac sie do listy
i napiszcie moze jak to sobie wyobrazacie. jakis domek w gorach z jakas swietlica, gdzie mozna impreze zrobic? jaki budzet? na ile dni?
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
SZEŚĆSETBANIEK

IIIIIIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIIIIII

Ostatnio wpadł mi szalony pomysł połączyć dwóch super atrakcji. A mianowicie Sylwestra w Paryżu z całodniowym pobytem w Disneylandzie. Niestety koszty takie imprezy są wysokie, ok. 1500 za 3 dni. W tej samej cenie lub o 500 zl więcej może kosztować wiosenny tydzień w Disneylandzie.

To taka moja mała propozycja, choć trochę kosztowna.

A z krajowych, to właśnie myślę o wynajęciu chatki, najlepiej w górach - takiej drewnianej i klimatycznej, (ale nie z dala od cywilizacji, musi być prąd :D). Oczywiście co do muzyki, to nie ma dwóch zdań. Wszyscy wiemy... Z szamą się coś ustali, każdy coś przyniesie...

To tak ogólnie...

IIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIIIIIII
Obrazek Obrazek Obrazek
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Sylwester w Paryżu to faktycznie szalony pomysł hahahaha..choć mogę być bardziej niż pewny,że byłby czad, jak się patrzy............ ;-)
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

madzia06 pisze:obojetne gdzie-byleby byla w naszym gronie, przy glosno puszczonych utworach Mike'a :]:)
jestem tego samego zdania i jesli plan wypali to tez sie pisze na sylwka w gorach :-)
Awatar użytkownika
kachna

Post autor: kachna »

widzę, że mam podobne odczucia:) pierwsza myśl, fajnie potem było coraz gorzej...myślę, że to będzie hmmm...profanacja i paluchów nie chce w tym maczać!!! natomiast jeśli chodzi o kameralnego sylwestra to bardzo chetnie poznam Michael'owych zakręceńców osobiście!!! super pomysł!!!:)
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

Jak już pisałem, ja się wybieram z Wami na 100% więc Olu zaznacz mnie w liście ;-)
E2

Post autor: E2 »

hej Bardzo Wam zazdroszczę tego, że wybieracie się w góry Ja niestety pracuję w sylwestra i nie ma nawet szansy, że dostanę urlop więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko udać się na Plac Konstytucji. Jeżeli jeszcze ktoś z Was się tam wybiera to dajcie znać. Może pójdziemy razem-im większa ekipa tym lepiej .
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

ja oczywiscie tez pisze sie na tego sylwestra!z wami zawsze!napiszcie tylko co gdzie za ile? :mj: fajnie by było przetanczyc sylwestra w rytmach MJa i z ktore tak samo jak ja sa zakrecone na jego punkcie!czekam na jakies szczegoły :knuje:
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
ODPOWIEDZ