Jeśli to będzie w dzień lub przeddzień MJowiska to jak najbardziej :) a Zlot będzie spokojnie ;).pawlinka pisze:a Ty się tancerzu piszesz na WATW??
"We Are The World" fan version wakacje 2010
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
a jeśli nie to do Wrocławia też w sumie daleko nie masz:D także wiesz... Iwonke bierzesz i dajecie!!:D:Dtancerz pisze:Jeśli to będzie w dzień lub przeddzień MJowiska to jak najbardziej :) a Zlot będzie spokojnie ;).pawlinka pisze:a Ty się tancerzu piszesz na WATW??
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Ja zagłosowałam na Łódź... rozmawiałam z mamą o Wrocku i niestety odpada ta wersja..jedynie Łódź bo do Wrocławia mam faktycznie pół polski do przejechania 

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
- Dama Kameliowa
- giovanedonore
Powiem tak:
Mjowisko mi odpowiada, ale nie wszyscy mogą się na nim zjawić (tak podejrzewam). Decyzja należy do większości, ja mogę się dostosować. Niech więcej osób się wypowie. Zaznaczam, że nadal nie ma żadnych informacji co do zlotu.
Dama Kameliowa najpierw ustalmy miasto, później datę. Jeśli zdecydujemy się na Mjowisko to data będzie ci odpowiadać (+/- 29.08).
Mjowisko mi odpowiada, ale nie wszyscy mogą się na nim zjawić (tak podejrzewam). Decyzja należy do większości, ja mogę się dostosować. Niech więcej osób się wypowie. Zaznaczam, że nadal nie ma żadnych informacji co do zlotu.
Dama Kameliowa najpierw ustalmy miasto, później datę. Jeśli zdecydujemy się na Mjowisko to data będzie ci odpowiadać (+/- 29.08).
- Dama Kameliowa
- giovanedonore
ja jestem za, uważam,że to świetny pomysł :)giovanedonore pisze:Pytam więc resztę: kto jest za "dzień przed mjowiskiem"?
zresztą jaki by nie był pomysł to ja się pisze byle by do tego doszło bo boję się, żeby nie skończyło się na ustalaniu tylko.
jak zrobimy z podziałem osób, kto co zaśpiewa a kto do chórku ?
bo pomysł na miejscu żeby sprawdzić kto lepiej to chyba nie zbyt bo lepiej już się przygotować do danego fragmentu perfect .

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
- giovanedonore
Dzień przed jest najlepszym pomysłem. Jestem za.giovanedonore pisze:Pytam więc resztę: kto jest za "dzień przed mjowiskiem"?
A podział, no cóż chyba każdy ma jakiś tam ulubiony fragment, w którym najlepiej się czuje, ale myślę, że ostateczny podział dobrze by było ustalić na miejscu, kiedy na stówę będziemy znać nasz skład i kiedy się wszyscy usłyszymy na żywo.

Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
nie wiem czy to dobry pomysł...to wprowadzi chaos a lepiej ten czas przeznaczyć na nagrywanie no ale to rzeczywiście potem bo najpierw - data & miejsceSolange pisze:że ostateczny podział dobrze by było ustalić na miejscu

- Dama Kameliowa