Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze, ze widziales ja z tak bliska ;( tez chce! ;]Widać mnie - wyciągam ręke do Gagi Smile
Link od Agnes jest zadżebisty. Wykonanie Alejandro to mistrzostwo.
dodam jeszcze, ze Gaga ma swietny tyłek! ;]
No, troszkę przesadziła moim zdaniem.give_in_to_me pisze:GaGa powiedziała, że Bóg kocha wszystkich, bo tak jest. I że tancerz Michael kocha wszystkich- ten tekst i gest były w sumie zabawne. Ale jakby te dwie wypowiedzi padły w różnych częściach koncertu, to super. Ale one padły razem, łączyły się. Dla osób wierzących (np. dla mnie i mojej Magi) to było po prostu niesmaczne.
Pytanie gdzie kończy się sztuka, a zaczyna zbędne szokowanie relacją religia-seksakaagnes pisze:Sam Jezus na pewno rozumie, że to sztuka i nie miałby jej tego za złe.
Ludzie czasem nie myślą. Najpierw trzeba spraadzic kim jest artysta, a dopiero potem puszczać dziecko na koncert.give_in_to_me pisze:Nie rozumiem też, jak ludzie mogli zabrać na ten koncert 9-10 letnie dzieci.
Siedziałysmy obok siebie, ja w rzedzie drugim.sektor 503
No co Ty? Ja stałam w 2kolejkach (jedna do głownego wejscia, druga do wejscia na sektor) ok 20 min. Szybko i sprawnie poszło.Najgorsze było oczekiwanie na wejście. Najcieplej nie było.
Myśle, ze rodzice tych dzieci byli swiadomi tego co bedzie dziac sie na scenie, w koncu to Gaga.Nie rozumiem też, jak ludzie mogli zabrać na ten koncert 9-10 letnie dzieci.
Nawet to smieszne nie jest, zwykle obelgi w delikatny sposob moim zdaniem.Man in the mirror pisze: Komentarze pod spodem bezcenne.
Eee tam. To najzwyklejsi w świecie hejterzy. Wcale mnie to nie dziwi. Wejdź sobie na jakiekolwiek forum tudzież komentarze na portalach informacyjnych o innych artystach.Man in the mirror pisze:Komentarze pod spodem bezcenne.
Jedno zdanie a jak dobrze mnie zrozumieliście.Moim zdaniem GaGa została łagodnie potraktowana. Nie raz o Michaelu są pisane o wiele gorsze rzeczy..
Gdybyś ją zobaczył na żywo zmieniłbyś zdanie - uwierz mi.Man in the mirror pisze:Hahaha, aletam jest więcej pozytywnych komentów![]()
Jedno zdanie a jak dobrze mnie zrozumieliście.Moim zdaniem GaGa została łagodnie potraktowana. Nie raz o Michaelu są pisane o wiele gorsze rzeczy..
Może i to będzie płyta dekady, bo od tych shitów, co lecą teraz w radiu, nie problem wydać lepszą płytę, ale tak moim zdaniem, jej muzyka jest pusta, zachwyciła mnie kiedyś grając na fortepianie, a później już tego nie powtórzyła, komercha a nie artyzm tyle;)
ŻADEN TO WYCZYN NA MOJE OKO.Nie to ,że jakoś GaGę ubóstwiam ale na tle współczesnej muzyki prezentuje się naprawdę dobrze. Smile
yhy. dokładnie... trochę muzyka tandetna, aczkolwiek wpadająca szybko w ucho. Ale z taką samą szybkością jak piosenka wpadła w ucho tak wypada i się po prostu... przejada...Man in the mirror pisze:Może i to będzie płyta dekady, bo od tych shitów, co lecą teraz w radiu, nie problem wydać lepszą płytę, ale tak moim zdaniem, jej muzyka jest pusta, zachwyciła mnie kiedyś grając na fortepianie, a później już tego nie powtórzyła, komercha a nie artyzm tyle;)
A ja bym nawet chciała, zobaczyć co ona tam wydziwia na tej scenie ;dMan in the mirror pisze:PS:Nie chciałbym jej zobaczyć na żywo, uwierz mi. A;e taką Beyonce czy Janetke tak :D