Spotkania fanów we Wrocławiu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Chriek

Post autor: Chriek »

Jowi, komputer będzie, bo przecież muzyka i koncert muszą z czegoś lecieć. Ja mogę wziąć. Przy okazji wszyscy zobaczą też nasze przedinternetowe nagłośnienie ;)
www.mjwdt.pl - Michael Jackson Wrocław Dance Team
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

I co, z jednego komputera ma lecieć muzyka, koncert i nasze wspominki? Twój to Twój, a ja pisze, że jakby ktoś potrzebował do wspominek, to jest taka możliwość. Jakieś zdjęcia na przykład czy coś.
pawel1991-1992

Post autor: pawel1991-1992 »

Ale mam pecha - w piątek o 19:00 kończę zajęcia taneczne na Nabycińskiej, a o 19:50 mam ostatni autobus do domu ( Do Jawora, takie fajne miasto :-) ).
Michael Jackson is THE BEST
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

A nie możesz pojechać pierwszym autobusem rano? :D
pawel1991-1992

Post autor: pawel1991-1992 »

Zależy do której godziny przeciągacie imprezę :-). Coś takiego jak cover party chyba trwa krócej niż Michael Jackson party :-/. Więc muszę wysunąć te pytanie - jak długo będzie to trwało?
Michael Jackson is THE BEST
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Jakoś do 2.00 w nocy. Nie wiem, kiedy zaczynają jeździć pierwsze autobusy do Jawora :)
Awatar użytkownika
Chriek

Post autor: Chriek »

Przy okazji ile osób jest chętnych na grilla? Pamiętajcie o zabraniu własnych kiełbach! No i co powiecie na fanowski drużynowy turniej w piłkarzyki?
www.mjwdt.pl - Michael Jackson Wrocław Dance Team
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Ktoś się wybiera?

Wtorek 23.10.2012 godz 20.00 Filipowicz Quintet - Jazz Tribute to Michael Jackson.
http://www.jazzcaffe.com.pl/imprezy.html

Info ze strony:
O płycie ,,Jazz Tribute to Michael Jackson" - jedyny taki album w Polsce i jeden z nielicznych na świecie. Album zawiera utwory króla pop - Michaela Jacksona w aranżacjach jazzowych autorstwa Piotra Filipowicza.
Za wyjątkowością tego albumu przemawia fakt, iż zgodę na realizację tego projektu wyrazili właściciele praw do utworów i spadkobiercy Michaela Jacksona.
Piosenka ,,I Just Cant Stop Lovin You" została wykonana w wersji wokalnej przez Leny Zuchniak.

Piotr Filipowicz - kontrabas/arr.
Lena Zuchniak - wokal
Przemek Kostrzewa - trąbka
Dominik Rosłon - fortepian
Paweł Dobrowolski - perkusja
Marcin Ganio- sax

Piotr Filipowicz - pomysłodawca i aranżer wszystkich utworów umieszczonych na płycie ,,Jazz Tribute To Michael Jackson".
Jest absolwentem Studium Jazzu na Bednarskiej im. Henryka Majewskiego w Warszawie w klasie A. Cegielskiego oraz PSM I i II st w Radomiu w klasie A. Kotuli. Ponadto ukończył Wydział Prawa Uniwersytetu im. Marii C. Skłodowskiej w Lublinie.
Piotr Filipowicz jest laureatem wielu konkursów jazzowych krajowych i międzynarodowych, współpracuje z artystami z Polski i zagranicy. Od 2005 r. współpracuje z teatrem muzycznym Roma w Warszawie.

cena biletów: 30 PLN
do nabycia w klubie.
ilość biletów ograniczona
Awatar użytkownika
tomjacks

Post autor: tomjacks »

a znam ,nawet płytke mam
;-)
tomm
ODPOWIEDZ