Trochę o Damie Kameliowej ;P

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

[Post usunięty przez Autora]
Ostatnio zmieniony pt, 13 sie 2010, 20:40 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dama Kameliowa

Post autor: Dama Kameliowa »

Man in the mirror pisze:Nie prawdasz
No, nie prawdaŻ Adrianie? ;-) Mimo wszystko, dalej kocham poprawiać!!! :D
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

Eva pisze:hipokryci z Was, naprawdę. Najpierw wyzywacie DK, a potem piszecie, jaka to ona dojrzała itp? Niestety, przykro mi to stwierdzić, dwulicowi jesteście, nie wszyscy oczywiście, ale jesteście nie lepsi niż tabloidy po śmierci MJ. Wstyd mi za was.

Ja nigdy nic nie napisałam złego nt. Damy Kameliowej ani nt. żadnego innego użytkownika tego forum, bo nauczono mnie, że nie ocenia się osoby której się nie poznało się osobiście :-/
Obrazek
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Dama Kameliowa pisze:
Man in the mirror pisze:Nie prawdasz
No, nie prawdaŻ Adrianie? ;-) Mimo wszystko, dalej kocham poprawiać!!! :D
Ja też kocham poprawiać. 'Nieprawdaż' piszemy razem.
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

[Post usunięty przez Autora]
Ostatnio zmieniony pt, 13 sie 2010, 20:41 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Spamerzy z was, zamkna w końcu ten temat i sie doigracie.

megi1013 pisze:Ja nigdy nic nie napisałam złego nt. Damy Kameliowej ani nt. żadnego innego użytkownika tego forum, bo nauczono mnie, że nie ocenia się osoby której się nie poznało się osobiście
Więc czemu się wypowiadasz? Jakieś kompleksy, czujesz się hipokrytką?
Moja wypowiedź była skierowana do grupy osób, a nie do pojedynczych jednostek. Jeśli jednak poczułaś się, na dobry przykład urażona, to oznacza, że się do nich zaliczasz czyli jesteś hipokrytką.
Obrazek
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

Eva pisze:Więc czemu się wypowiadasz? Jakieś kompleksy, czujesz się hipokrytką?
Moja wypowiedź była skierowana do grupy osób, a nie do pojedynczych jednostek. Jeśli jednak poczułaś się, na dobry przykład urażona, to oznacza, że się do nich zaliczasz czyli jesteś hipokrytką.

oj Eva,Eva co się tak czepiasz ludzi ? daj sobie dziewojo spokój.
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

M.J.[*] pisze:oj Eva,Eva co się tak czepiasz ludzi ?
Najlepszą obroną jest atak.
Obrazek
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

Eva pisze:
Obroną przed czym? Bo nie kumam glupija

To wszystko i tak wyląduje w koszu.
Obrazek
Awatar użytkownika
megi1013

Eva pisze:Spamerzy z was, zamkna w końcu ten temat i sie doigracie.

megi1013 pisze:Ja nigdy nic nie napisałam złego nt. Damy Kameliowej ani nt. żadnego innego użytkownika tego forum, bo nauczono mnie, że nie ocenia się osoby której się nie poznało się osobiście
Weź się opanuj! Odpowiedziałam na twój komentarz, bo nie pozwolę sobie aby ktoś nazywał mnie (Nas) hipokrytami jeśli nawet mnie (Nas) nie znasz :ziew:. I nie obchodzi mnie czy pisałaś to do grupki osób czy do pojedynczych. Fakt, że napisałaś. A jeśli Tobie coś przeszkadza to jedynie Twój problem. Dziękuje i Pozdrawiam.
Obrazek
Awatar użytkownika
megi1013

Eva pisze:Spamerzy z was, zamkna w końcu ten temat i sie doigracie.

Weź się opanuj! Odpowiedziałam na twój komentarz, bo nie pozwolę sobie aby ktoś nazywał mnie (Nas) hipokrytami jeśli nawet mnie (Nas) nie znasz . I nie obchodzi mnie czy pisałaś to do grupki osób czy do pojedynczych. Fakt, że napisałaś. A jeśli Tobie coś przeszkadza to jedynie Twój problem. Dziękuje i Pozdrawiam.:ziew:
Eva pisze:
,,Ustąp, aby zwyciężyć,,

Post powyżej proszę usunąć
Obrazek
Awatar użytkownika
szarlotka92

Post autor: szarlotka92 »

Ja tam wcześniej się nie wypowiadałam,ale kurde...Dama! Ty to jesteś fajna laska! ;-) Mam siostrę,która jest w Twoim wieku i powiem szczerze,że jej bardzo,bardzo,bardzo daleko do Twojego poziomu. Nawet sobie nie wyobrażam,że mogłaby tak rozsądnie pisać :-)

A bzdury zdarza się pisać,robić każdemu,szczególnie,że jesteś chora.Ja to rozumiem,bo sama to przerabiam. Ostatnio mam poważnie skontuzjowaną nogę i boli jak diabli,boję się,że któregoś dnia przetransformuje się w House'a glupija . Naprawdę od tego czasu jestem strasznie wredna,nie wiem co robię
:nerwy:

Trzymaj się Dama,jesteś fajną, kreatywną dziewczyną! Nie odchodź z forum,z tego co zerkam, masz jeszcze jedno forumowe życie-nie zmarnuj go ;-)

No i oczywiście życzę zdrowia,bo jak sama się przekonałam,ono jest najważniejsze.
ObrazekObrazek
He trapped me in his heart.
Awatar użytkownika
Dama Kameliowa

Post autor: Dama Kameliowa »

Więcej kłótni niż czegolwiek. Ludzie :surrender:
Jeszcze na jakiś czas się ze mną pożegnacie, bo 26 wyjeżdżam ;) Ale miło mi, że mogłam z powrotem wrócić do Waszych łask :)
Awatar użytkownika
Moon_Walk

Post autor: Moon_Walk »

Hej Nie jestes taka jeszcze mała XD ja mam 14 lat :) i tez uwielbim słuchac starszych piosek, ale piosenki sa jak wino, czym starsze , tym lepsze ^^
Oczywiście według mnie:)
"Kłamstwa mogą wygrać sprint, ale to prawda wygrywa cały maraton...."
ODPOWIEDZ