Trochę o Damie Kameliowej ;P
- Man in the mirror
[Post usunięty przez Autora]
Ostatnio zmieniony pt, 13 sie 2010, 20:40 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dama Kameliowa
Eva pisze:hipokryci z Was, naprawdę. Najpierw wyzywacie DK, a potem piszecie, jaka to ona dojrzała itp? Niestety, przykro mi to stwierdzić, dwulicowi jesteście, nie wszyscy oczywiście, ale jesteście nie lepsi niż tabloidy po śmierci MJ. Wstyd mi za was.
Ja nigdy nic nie napisałam złego nt. Damy Kameliowej ani nt. żadnego innego użytkownika tego forum, bo nauczono mnie, że nie ocenia się osoby której się nie poznało się osobiście

- Man in the mirror
[Post usunięty przez Autora]
Ostatnio zmieniony pt, 13 sie 2010, 20:41 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
Spamerzy z was, zamkna w końcu ten temat i sie doigracie.
Moja wypowiedź była skierowana do grupy osób, a nie do pojedynczych jednostek. Jeśli jednak poczułaś się, na dobry przykład urażona, to oznacza, że się do nich zaliczasz czyli jesteś hipokrytką.
Więc czemu się wypowiadasz? Jakieś kompleksy, czujesz się hipokrytką?megi1013 pisze:Ja nigdy nic nie napisałam złego nt. Damy Kameliowej ani nt. żadnego innego użytkownika tego forum, bo nauczono mnie, że nie ocenia się osoby której się nie poznało się osobiście
Moja wypowiedź była skierowana do grupy osób, a nie do pojedynczych jednostek. Jeśli jednak poczułaś się, na dobry przykład urażona, to oznacza, że się do nich zaliczasz czyli jesteś hipokrytką.

Eva pisze:Więc czemu się wypowiadasz? Jakieś kompleksy, czujesz się hipokrytką?
oj Eva,Eva co się tak czepiasz ludzi ? daj sobie dziewojo spokój.

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
- DirtyDiana13
Weź się opanuj! Odpowiedziałam na twój komentarz, bo nie pozwolę sobie aby ktoś nazywał mnie (Nas) hipokrytami jeśli nawet mnie (Nas) nie znaszEva pisze:Spamerzy z was, zamkna w końcu ten temat i sie doigracie.
Więc czemu się wypowiadasz? Jakieś kompleksy, czujesz się hipokrytką?megi1013 pisze:Ja nigdy nic nie napisałam złego nt. Damy Kameliowej ani nt. żadnego innego użytkownika tego forum, bo nauczono mnie, że nie ocenia się osoby której się nie poznało się osobiście

Weź się opanuj! Odpowiedziałam na twój komentarz, bo nie pozwolę sobie aby ktoś nazywał mnie (Nas) hipokrytami jeśli nawet mnie (Nas) nie znasz . I nie obchodzi mnie czy pisałaś to do grupki osób czy do pojedynczych. Fakt, że napisałaś. A jeśli Tobie coś przeszkadza to jedynie Twój problem. Dziękuje i Pozdrawiam.Eva pisze:Spamerzy z was, zamkna w końcu ten temat i sie doigracie.

,,Ustąp, aby zwyciężyć,,Eva pisze:Najlepszą obroną jest atak.M.J.[*] pisze:oj Eva,Eva co się tak czepiasz ludzi ?
Post powyżej proszę usunąć

- szarlotka92
Ja tam wcześniej się nie wypowiadałam,ale kurde...Dama! Ty to jesteś fajna laska!
Mam siostrę,która jest w Twoim wieku i powiem szczerze,że jej bardzo,bardzo,bardzo daleko do Twojego poziomu. Nawet sobie nie wyobrażam,że mogłaby tak rozsądnie pisać
A bzdury zdarza się pisać,robić każdemu,szczególnie,że jesteś chora.Ja to rozumiem,bo sama to przerabiam. Ostatnio mam poważnie skontuzjowaną nogę i boli jak diabli,boję się,że któregoś dnia przetransformuje się w House'a
. Naprawdę od tego czasu jestem strasznie wredna,nie wiem co robię
Trzymaj się Dama,jesteś fajną, kreatywną dziewczyną! Nie odchodź z forum,z tego co zerkam, masz jeszcze jedno forumowe życie-nie zmarnuj go
No i oczywiście życzę zdrowia,bo jak sama się przekonałam,ono jest najważniejsze.

A bzdury zdarza się pisać,robić każdemu,szczególnie,że jesteś chora.Ja to rozumiem,bo sama to przerabiam. Ostatnio mam poważnie skontuzjowaną nogę i boli jak diabli,boję się,że któregoś dnia przetransformuje się w House'a

Trzymaj się Dama,jesteś fajną, kreatywną dziewczyną! Nie odchodź z forum,z tego co zerkam, masz jeszcze jedno forumowe życie-nie zmarnuj go

No i oczywiście życzę zdrowia,bo jak sama się przekonałam,ono jest najważniejsze.

He trapped me in his heart.
- Dama Kameliowa