little_susie pisze:To jak coś będzie jutro wiadomo to dajcie mi znać choćby na PW.
Bo już sama nie wiem co robić
Nie amrtw sie ja też nie Ale jak już ustalą date tego pożegnania "medialnego" to dotrze do nas ta wiadomość i wtedy można się zorganizowac. Narazie wszyscy sa w kropce. Poczekajmy jeszcze , bez nerwów.
SpookyMeg pisze:Ja będę jechać z Gdanska do Warszawy z koleżanka na 100% więc jeśli znajdzie ise ejszcze kilka osób , to fajnie by było sie zgadac na jeden pociąg , zeby nie było nam smutno osobno.
tez mam zamiar sie wybrac sie do wawy w dzien pogrzebu z kolezanka wiec mozemy jechac jednym pociagiem juz jest jakas grupka tylko nie wiadomo co z tym pogrzebem sroda to niepotwierdzona informacja
No i temat ucichł w momencie, gdy niedziela jest już potwierrdzona. Czy większość osób jedzie do Wawy? Z tego, co wiem nie będzie tam telebimu tylko sami fani? Słyszałam, że w TV ma być transmisja na cały świat, z tym że jest to niepotwierdzona informacja. Jeśli to miałaby być prawda to z drugiej stroiny chciałabym to widzieć na żywo, a takiej możliwości nie będzie nawet jeśli spotkamy się w stolicy wcześniej - sama podróż trwa kilka godzin...
Tak więc, żeby nie było że dezorganizuję przejazd do Wawy, jeśli ktoś coś wie o transmisji i telebimie byłabym wdzięczna, zaś po drugie co sądzicie o pomyśle, aby Trójmiasto uczciło Króla także, niekoniecznie w tym terminie? Kto jest żeby w tym samym dniu, a kto żeby w innym? To, że w rocznicę Jego urodzin można coś zrobić to pewne, ale chodzi mi teraz...
jestem za zeby zorganizować spotkaniew trójmieście ale niekoniecznie w dzień pogrzebu ponieważ jade do wawy ale można pomyśleć i coś większego zorganizować na urodziny Mikego
pozdrawiam fanów z trójmiasta:)
To co się stało, jest niemożliwe. Niestety, w tak wyjątkowy dzień nie mogę jechać wo Warszawy. Serce mi płacze z rozpaczy, lecz niestety. W takim razie...zadaję wam pytanie: czy w dniu pogrzebu , we wtorek, spotykamy się jakoś?
malina19 - w rocznicę urodzin część osób może jechać na MJowisko jeśli będzie, zresztą to osobny temat... (http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 309#131309).
A tak ogólnie, to wtorek myślę, że to dobry pomysł... jednakże, jeśli transmisja będzie w TV to moim skromnym zdaniem nie spotykajmy się o tej samej godzinie, nie wiem jak wy ale ja chciałabym mimo wszystko obejrzeć to... więc zobaczymy, czy i o której będzie, i wtedy można ustalać chyba? I tak większość, o ile nie wszyscy z nas, są na forum codziennie, więc mamy kontakt na bieżąco...
Mi tez byłoby miło spotkać się i poznać.Myślę , że wtorek byłby dobrym dniem , a że pogrzeb pewnie u nas bedzie wieczorkiem emitowany to chyba rano nie ma przeciwskazań ? Sama nie chce siedzieć w domu cały dzień, a zwłaszcza w ten dzień.
Widze ze ejst tu dużo osób z samego gdańska , ale takze , Rumia , Gdynia , Tczew ? Nie znam innych miast tak więc z tego powodu proponuję Gdańsk Główny. Może by spotkać się pod Neptunem , a potem znaleźć jakąś kawiarnię/lodziarnię , usiąźć przy dużym , grupowym stole i pogadać, wypić coś ? Potem moze spacer....tralalala ? Jeśli komuś nie apsuje to jestem otwarta na propozycje , mi jest wszsytko jedno. Co do godziny to chyba zależy jak kto sie wyrobi , prawda ? Piszcie która by wam pasowała i gdzie , a nie że cisza ;)
No to chyba wszyscy się zgadzamy. Wtorek, godzina 11:00 rano przy Neptunie. Nie wiem tylko, co z tą.. "kawiarnią"? Sprawdziłam aż, czy nie pomyliłam termatów, ale nie... Piszemy w topicu "Wyjątkowe Spotkanie", tak więc nie chodzi tu o to, abyśmy my się spotkali, ale aby oddać cześć Michaelowi. Myślałam, żebyśmy raczej zorganizowali wspólnie jakąś muzykę, zdjęcia, kwiaty i żeby koło Nepotuna właśnie złożyć to Mu w hołdzie. Spotkać możemy się - tak mi się wydaje - w każdym innym terminie i poznać, a teraz, moim skromnym zdaniem, chodzi o to aby pokazać światu jak wielki Człowiek odszedł...