Wyjątkowe Spotkanie - TRÓJMIASTO

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
SpookyMeg

Post autor: SpookyMeg »

little_susie pisze:To jak coś będzie jutro wiadomo to dajcie mi znać choćby na PW.

Bo już sama nie wiem co robić
Nie amrtw sie ja też nie :-/ Ale jak już ustalą date tego pożegnania "medialnego" to dotrze do nas ta wiadomość i wtedy można się zorganizowac. Narazie wszyscy sa w kropce. Poczekajmy jeszcze , bez nerwów.
Awatar użytkownika
malina19

Post autor: malina19 »

SpookyMeg pisze:Ja będę jechać z Gdanska do Warszawy z koleżanka na 100% więc jeśli znajdzie ise ejszcze kilka osób , to fajnie by było sie zgadac na jeden pociąg , zeby nie było nam smutno osobno.
tez mam zamiar sie wybrac sie do wawy w dzien pogrzebu z kolezanka wiec mozemy jechac jednym pociagiem juz jest jakas grupka tylko nie wiadomo co z tym pogrzebem sroda to niepotwierdzona informacja
Obrazek
Amel

Post autor: Amel »

No i temat ucichł w momencie, gdy niedziela jest już potwierrdzona. Czy większość osób jedzie do Wawy? Z tego, co wiem nie będzie tam telebimu tylko sami fani? Słyszałam, że w TV ma być transmisja na cały świat, z tym że jest to niepotwierdzona informacja. Jeśli to miałaby być prawda to z drugiej stroiny chciałabym to widzieć na żywo, a takiej możliwości nie będzie nawet jeśli spotkamy się w stolicy wcześniej - sama podróż trwa kilka godzin...
Tak więc, żeby nie było że dezorganizuję przejazd do Wawy, jeśli ktoś coś wie o transmisji i telebimie byłabym wdzięczna, zaś po drugie co sądzicie o pomyśle, aby Trójmiasto uczciło Króla także, niekoniecznie w tym terminie? Kto jest żeby w tym samym dniu, a kto żeby w innym? To, że w rocznicę Jego urodzin można coś zrobić to pewne, ale chodzi mi teraz...
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Jest za Amel ;-)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
malina19

Post autor: malina19 »

jestem za zeby zorganizować spotkaniew trójmieście ale niekoniecznie w dzień pogrzebu ponieważ jade do wawy ale można pomyśleć i coś większego zorganizować na urodziny Mikego
pozdrawiam fanów z trójmiasta:)
Obrazek
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

To co się stało, jest niemożliwe. Niestety, w tak wyjątkowy dzień nie mogę jechać wo Warszawy. Serce mi płacze z rozpaczy, lecz niestety. W takim razie...zadaję wam pytanie: czy w dniu pogrzebu , we wtorek, spotykamy się jakoś?
Obrazek
Awatar użytkownika
Bi-chan

Szucia pewnie że możemy :) ja nie wiem czy bedzie miała kasę na wyjazd :(
Malina19 będzie mi milo przyjść na spotkanie i poznać Cię ;-)

Pytanie do szuci gdzie i o której w wtorek

Malina Jakie terminy proponujesz ?
Amel

malina19 - w rocznicę urodzin część osób może jechać na MJowisko jeśli będzie, zresztą to osobny temat... (http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 309#131309).
A tak ogólnie, to wtorek myślę, że to dobry pomysł... jednakże, jeśli transmisja będzie w TV to moim skromnym zdaniem nie spotykajmy się o tej samej godzinie, nie wiem jak wy ale ja chciałabym mimo wszystko obejrzeć to... więc zobaczymy, czy i o której będzie, i wtedy można ustalać chyba? I tak większość, o ile nie wszyscy z nas, są na forum codziennie, więc mamy kontakt na bieżąco...
Candy

Post autor: Candy »

ja tez bym mogla w 3city, tylko ze nie w kazdym terminie, bo nie mieszkam tam na stale, ale jakbym mogla przyjechac, to jak najbardziej bym przyszla.
The king is gone, but not forgotten.
Forever in my heart<3

[']
Awatar użytkownika
SpookyMeg

Mi tez byłoby miło spotkać się i poznać.Myślę , że wtorek byłby dobrym dniem , a że pogrzeb pewnie u nas bedzie wieczorkiem emitowany to chyba rano nie ma przeciwskazań ? Sama nie chce siedzieć w domu cały dzień, a zwłaszcza w ten dzień.
Awatar użytkownika
Bi-chan

też jestem za wtorkiem ;-) rano super podoba mi sie czekamy teraz na propozycje miejsca
Awatar użytkownika
SpookyMeg

Widze ze ejst tu dużo osób z samego gdańska , ale takze , Rumia , Gdynia , Tczew ? Nie znam innych miast tak więc z tego powodu proponuję Gdańsk Główny. Może by spotkać się pod Neptunem , a potem znaleźć jakąś kawiarnię/lodziarnię , usiąźć przy dużym , grupowym stole i pogadać, wypić coś ? Potem moze spacer....tralalala ? Jeśli komuś nie apsuje to jestem otwarta na propozycje , mi jest wszsytko jedno. Co do godziny to chyba zależy jak kto sie wyrobi , prawda ? Piszcie która by wam pasowała i gdzie , a nie że cisza ;)
Awatar użytkownika
Bi-chan

mi pasuje 11.00 po 11 ;-) mam potem wolne wiec jak by co to sie dopasuje

Neptun Oki tam chyba wszyscy trafia a jak nie to jest mapka przy Pkp Gdańsk główny

SpookyMeg twój plan mi pasuje
Amel

No to chyba wszyscy się zgadzamy. Wtorek, godzina 11:00 rano przy Neptunie. Nie wiem tylko, co z tą.. "kawiarnią"? Sprawdziłam aż, czy nie pomyliłam termatów, ale nie... Piszemy w topicu "Wyjątkowe Spotkanie", tak więc nie chodzi tu o to, abyśmy my się spotkali, ale aby oddać cześć Michaelowi. Myślałam, żebyśmy raczej zorganizowali wspólnie jakąś muzykę, zdjęcia, kwiaty i żeby koło Nepotuna właśnie złożyć to Mu w hołdzie. Spotkać możemy się - tak mi się wydaje - w każdym innym terminie i poznać, a teraz, moim skromnym zdaniem, chodzi o to aby pokazać światu jak wielki Człowiek odszedł...
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

wtorek 11, pod neptunem - w porządku. Mi pasuje. Teraz, w zależności, ile byłoby osób, różnie wyglądałoby nasze spotkanie.
Obrazek
ODPOWIEDZ