Final Cloud- Moje występy jako Michael Jackson
- majkelzawszespoko
ja powiem tak, jeśli jesteś w stanie robić dalej milowe postępy w tak krótkim czasie, to za rok już Cie nikt nie dogoni.
a ćwicz pókiś młody i masz czas.
to jest chyba moja pierwsza albo druga pozytywna ocena dla filmów tego typu. brawo.
moje uwagi:
- fatalne, katastrofalne oświetlenie.
- 2:57 robisz dwa wykopy prawą nogą. postaraj się opanować je drugą nogą i trochę zegnij oba kolana w bok. w takiej formie, na prostej nodze wygląda to źle.
- ogólnie wydaje mi się, że odrobinę za długi ten występ, w sensie końcówka BJ.
generalnie za rok na zlocie Cie pewnie zobaczymy w akcji i jestem pewien że wymienimy się cennymi ruchami, bo jak wiadomo każdy opanował coś, co innym sprawia ogromny kłopot, a wystarczy tylko krótka instrukcja, żeby mechanizm załapał i zadziałał ; )
to tyle. powodzenia. jakbyś coś nagrał nowego to wrzuć ; )
a ćwicz pókiś młody i masz czas.
to jest chyba moja pierwsza albo druga pozytywna ocena dla filmów tego typu. brawo.
moje uwagi:
- fatalne, katastrofalne oświetlenie.
- 2:57 robisz dwa wykopy prawą nogą. postaraj się opanować je drugą nogą i trochę zegnij oba kolana w bok. w takiej formie, na prostej nodze wygląda to źle.
- ogólnie wydaje mi się, że odrobinę za długi ten występ, w sensie końcówka BJ.
generalnie za rok na zlocie Cie pewnie zobaczymy w akcji i jestem pewien że wymienimy się cennymi ruchami, bo jak wiadomo każdy opanował coś, co innym sprawia ogromny kłopot, a wystarczy tylko krótka instrukcja, żeby mechanizm załapał i zadziałał ; )
to tyle. powodzenia. jakbyś coś nagrał nowego to wrzuć ; )
- Liberian.Girl
- Final Cloud
majkelzawszespoko- dzięki za uwagi, na pewno z nich skorzystam.:)
Co do oświetlenia to chyba też wina nagrania. Z tego co pytałem ludzi to nie było tak źle i nie narzekali na oświetlenie.
Dziękuję wszystkim za komentarze i cieszę się, że się Wam spodobał mój występ
.
Co do oświetlenia to chyba też wina nagrania. Z tego co pytałem ludzi to nie było tak źle i nie narzekali na oświetlenie.
Z wielką chęcią! :Dmajkelzawszespoko pisze:jestem pewien że wymienimy się cennymi ruchami
Dziękuję wszystkim za komentarze i cieszę się, że się Wam spodobał mój występ

- Final Cloud
- Final Cloud
Wybaczcie za double post ale chce by temacik zaświecił :P. A więc...
Zachęcam do obejrzenia mojego nowego występu jako Michael Jackson do piosenki Billie Jean (ponownie, tym razem ze strojem) na ogólnopolskim turnieju tenisa stołowego. Pewnie większość z Was zauważy, że wyłączyli muzykę w złym momencie, ucinając mi końcówkę na którą zostawiłem najciekawsze ruchy no ale... tak to jest jak się mylą
.
http://www.youtube.com/watch?v=MFrPGcSVE4A

Zachęcam do obejrzenia mojego nowego występu jako Michael Jackson do piosenki Billie Jean (ponownie, tym razem ze strojem) na ogólnopolskim turnieju tenisa stołowego. Pewnie większość z Was zauważy, że wyłączyli muzykę w złym momencie, ucinając mi końcówkę na którą zostawiłem najciekawsze ruchy no ale... tak to jest jak się mylą

http://www.youtube.com/watch?v=MFrPGcSVE4A

Ostatnio zmieniony ndz, 23 maja 2010, 18:49 przez Final Cloud, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie obraź się, ale te ruchy jakoś dziwnie, "nadpobudliwie" (?) i niedokładnie wykonujesz. Nie wiem stary co żeś brał przed występem, ale tak to wygląda
Wcześniejsze występy mi się bardziej podobały.

Wcześniejsze występy mi się bardziej podobały.

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- Final Cloud