Final Cloud- Moje występy jako Michael Jackson

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

ja powiem tak, jeśli jesteś w stanie robić dalej milowe postępy w tak krótkim czasie, to za rok już Cie nikt nie dogoni.
a ćwicz pókiś młody i masz czas.
to jest chyba moja pierwsza albo druga pozytywna ocena dla filmów tego typu. brawo.

moje uwagi:
- fatalne, katastrofalne oświetlenie.
- 2:57 robisz dwa wykopy prawą nogą. postaraj się opanować je drugą nogą i trochę zegnij oba kolana w bok. w takiej formie, na prostej nodze wygląda to źle.
- ogólnie wydaje mi się, że odrobinę za długi ten występ, w sensie końcówka BJ.

generalnie za rok na zlocie Cie pewnie zobaczymy w akcji i jestem pewien że wymienimy się cennymi ruchami, bo jak wiadomo każdy opanował coś, co innym sprawia ogromny kłopot, a wystarczy tylko krótka instrukcja, żeby mechanizm załapał i zadziałał ; )

to tyle. powodzenia. jakbyś coś nagrał nowego to wrzuć ; )
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Liberian.Girl

Post autor: Liberian.Girl »

W takich chwilach żałuje, że nie mieszkam już w Łomży ;/ Moge sobie pomarzyć, że w moim liceum zobacze kiedyś taki występ ...
W każdym razie świetna robota ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

stary, ale postepy.... hah no nie moge co bedzie gdzeis za rok :mj: xd
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

:zgon:

ps. Przepraszam za tak mało wartościowy komentarz, ale chyba rozumiecie
Obrazek
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

majkelzawszespoko- dzięki za uwagi, na pewno z nich skorzystam.:)
Co do oświetlenia to chyba też wina nagrania. Z tego co pytałem ludzi to nie było tak źle i nie narzekali na oświetlenie.
majkelzawszespoko pisze:jestem pewien że wymienimy się cennymi ruchami
Z wielką chęcią! :D

Dziękuję wszystkim za komentarze i cieszę się, że się Wam spodobał mój występ ;-).
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Misfortune007 pisze:Wyjaśnij prosze - czemu takich facetów jak ty nie ma występujących w krakowskich szkołach ;-)
Czekam na ciebie :dance:
Właśnie!! Zapraszamy do Krakowa xP ...bardzo serdecznie :lal:
Obrazek
Obrazek
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Ojej, znowu moje biedne serce :zgon:

Chłopaki, jak Wy to robicie? No nie mam słów :) tancerz, peter.wyrzel.78 i Ty jesteście moimi idolami (zaraz za Michaelem oczywiście :-) )

Final Cloud, chłopie, wymiatasz i miażdżysz. Gratuluję talentu i trzymam kciuki za sukcesy, bo na pewno Cię czekają :-)
ObrazekObrazek
Xicor

Post autor: Xicor »

Masz talent ;o jesteś naprawdę rewelacyjny. Widzę jak czujesz tą muzykę. Zazdroszczę Ci :) Jak dla mnie rządzisz na tym forum :)
Awatar użytkownika
KamilMJ

Post autor: KamilMJ »

Wyginasz Śmiało Ciało !
japrosic japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
Saszka

Post autor: Saszka »

Powiem jedno jestem pod wielkim wrażeniem..
Awatar użytkownika
Final Cloud

O! Zajrzałem do tego tematu by sobie przypomnieć wszystkie Wasze wskazówki i uwagi co do tańca, ponieważ jutro mam występ pierwszy w tym roku, a tu nowe komentarze :D. Dzięki wielkie za opinie i za podniesienie mnie na duchu, pomoże mi to na jutro ;-).
Awatar użytkownika
Final Cloud

Wybaczcie za double post ale chce by temacik zaświecił :P. A więc...

Zachęcam do obejrzenia mojego nowego występu jako Michael Jackson do piosenki Billie Jean (ponownie, tym razem ze strojem) na ogólnopolskim turnieju tenisa stołowego. Pewnie większość z Was zauważy, że wyłączyli muzykę w złym momencie, ucinając mi końcówkę na którą zostawiłem najciekawsze ruchy no ale... tak to jest jak się mylą glupija .

http://www.youtube.com/watch?v=MFrPGcSVE4A

Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz, 23 maja 2010, 18:49 przez Final Cloud, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Nie obraź się, ale te ruchy jakoś dziwnie, "nadpobudliwie" (?) i niedokładnie wykonujesz. Nie wiem stary co żeś brał przed występem, ale tak to wygląda ;-)
Wcześniejsze występy mi się bardziej podobały.
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Final Cloud

Osobiście nic nie mam do krytyki i szanuje Twoje zdanie ale tekst "Nie wiem stary co żeś brał przed występem" nie był zbyt miły ;). Uznam to za nieudany żart :P.
W każdym bądź razie postaram się jeszcze bardziej kolejnym razem (chociaż nie przewiduje już Billie Jean). Dzięki za opinie!
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Szkoda, że w mojej szkole takiego czegoś nigdy nie będzie... ale super zatańczyłeś ;-)
ODPOWIEDZ