MJ Invincible Team ( Bydgoszcz )

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

MichuP15 pisze:koncert MJ'a widziany przez pępek
Haha, tak, tak to o mnie :smiech: Już tłumaczę: a więc tak, w trakcie wizyt Michaela w Polsce i Jego koncertu ja byłam jeszcze w brzuchu mamy i tak jakoś się złożyło że oglądałam koncert Michaela przez pępek ( choć nerki mi trochę zasłaniały i się zaplątałam w jelito ), o losie przecież to w ogóle nie jest śmieszne glupija

DomiMJ pisze:Przypomniało mi się co KinGa * mówiła,ale to jest .. +18 . XDD
Chyba coś opuściłam... :wariat: choć może to i lepiej dla mnie :knuje:

KinGa * pisze:Poza tym, bądźmy szczerzy - boimy się Ciebie Buhahahaha
KinGo, tym tekstem to mnie rozwaliłaś na maxa! :smiech:

PS. No dobra nie będę gorsza i też napisze: KUPA! ( dla niewtajemniczonych: proszę się nie dziwić ani nie śmiać nenene )
Obrazek
mjrink

Post autor: mjrink »

Bać się nie ma czego, ale Fordon to dla mnie trochę daleko.Jak się ma synka w wieku 3,5 to nie ma za dużo czasu, a tu na sam dojazd straciłbym z godzinę.No i faktycznie przy Was byłbym jak dziedek :smiech: :smiech: :smiech:
Ja koncert widziałem na żywo i mówię wam zaje......Fane MJ jestem od 10 roku życia czyli jak łatwo obliczyć 27 lat.To Wasz wiek pomnożony przez 2.Naprawdę chyba się starzeję
Życzę wam dobrej zabawy i dajcie znać jeśli zorganizujecie Flash Moba.Przyjdę z żoną i synkiem popatrzeć.Żona też fanuje Michaelowi,a i synek dobrze się zapowiada.W końcu ma to we krwi :dance: Mam jeszcze kuzynkę fankę troszkę młodszą o de mnie.
I jeszcze raz nie bójcie się nas starych.Normalni z nas ludzie.No może trochę zwariowani na punkcie Michaela, ale to chyba rozumiecie.POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
megi1013

mjrink pisze:Ja koncert widziałem na żywo i mówię wam zaje.....
O jacie! Jestem pod wrażeniem! To moje nie spełnione marzenie ( jak i innych fanów ), więc opowiadaj, opowiadaj! :happy: Ale ja Panu zazdroszczę, naprawdę nenene. Po prostu nie mogę uwierzyć, ale dziękuję za tą ogromną radość jaką mi Pan sprawił!

mjrink pisze:No może trochę zwariowani na punkcie Michaela
To nas akurat w ogóle nie różni :-)
mjrink pisze:Przyjdę z żoną i synkiem popatrzeć.Żona też fanuje Michaelowi,a i synek dobrze się zapowiada.
Flash Mob to będzie można razem nawet zorganizować. I niech synek się wychowuje na fana :muzyka: Mam jeszcze pytanie, może jeszcze daleko do MJowiska, ale ma Pan zamiar się kiedyś wybrać? :dance:

Serdecznie Pozdrawiam
Obrazek
mjrink

Post autor: mjrink »

Po pierwsze to nie pan tylko Sławek.Nie postarzajcie mnie jeszcze bardziej proszę :mj:
Jak się kiedyś spotkamy to wam opowiem o koncercie.
Na zlocie byłem w ubiegłym roku i na pewno jeszcze kiedyś się wybiorę.Ale wiecie jak to jest praca, rodzina.Ja już nie mam dwóch miesięcy wakacji
Do zobaczenia :dance: :dance: :dance:
KinGa *

Post autor: KinGa * »

Ale się dzisiaj działo :mj:
Przygotujcie sobie coś do picia, do jedzenia i poduszkę i endżoj.
Ogłaszam wam nieobecnym (Domi i Miśkowi ;p) że pozostawianie mnie i Megi samych na dwie godziny źle wróży waszemu i naszemu zdrowiu psychicznemu. KARRRAMBA!

Zacznę od początku, kiedy to jak zwykle czekałam na kogokolwiek bawiąc się w żulodresa na schodach przed 'Wiatrakiem', jednocześnie odmrażając sobie tyłek.
Po krótkim nawoływaniu telefonicznym, mym oczom ukazała się 'big boss' Małgorzata. Poszłyśmy wyłudzać klucze od ''baaardzo zaaajętych' recepcjonistek. Tym razem było bezproblemowo.
Chwilkę pogadałam sobie z Jezusem :smiech:
Następnie na dłoniach Małgorzaty złożyłam chypa chupsa, o niby truskawkowym smaku, którego ta postanowiła spożyć od razu. Po zaiste długiej walce z pieprzonymi papierkami, lizaki i tak wylądowały w koszu na śmieci, gdyż truskawkowe to one raczej nie były... :knuje:
Po próbie powtórzenia Drilla doszłyśmy do wniosku... MICHU we need you japrosic
Big boss zaprezentowała mi 'Dangerous' w swoim wykonaniu, a ja odwdzięczyłam się oczywiście czym? No, czym? Łocywiście 'In The Closet' :dance:
Tańczyłyśmy sobie jeszcze do wieeelu piosenek.
Smooth Criminal (znane także jako 'Annie are you wookie' tudzież 'Water Black Gay'), albo WBSS...
I tu się zatrzymam!
Tym razem to ja nauczyłam czegoś Megi. Mianowicie, jednego z bardziej lubianych przeze mnie kroków do WBSS.
Następne Leave me alone...IJCSLY...Moja prezentacja pt. 'o co cho w She's Out Of My Life' oraz usilna próba przypomnienia sobie 'obozowych choreografii' (m.in. Thrillera nenene ).
W międzyczasie pogaduszki o frorum (... wizycie MJowitka w zoo :D i ogólnie dużo pitolenia z mojej strony o starych tematach, czyli tych z 2005r, itp.),pogaduszki ogólne, pogaduszki z Jezusem...i Big Bossowi zaczęło odwalać :dance:
(Jaka jestem zdolna - zjarałam Gosi mózg *dumna jak cholera*)

A jak głupaweczka się zaczęła, to czas na BOTDF!
Oj działo się.
Małgorzata tańcząca z dywanem i ja tańcząca na krześle :smiech: :smiech: :smiech:
Zaiste wspaniały widok.
Następnie pogaduchy part II. (wyśmiewanie gostka od TWYMMF, o płytach, o muzyce, no i oczywiście jak to ze mną bywa - o M.Dż :))
Następnie Dirty Diana w moim wykonaniu ( raczej wokalnym niż tanecznym)... Myślę, że w tym momencie Big Boss miała już styrany nie tylko mózg, ale także i uszy ;-)
Oczywiście wszystko co napisałam, wypełnia nieustanny taniec Małgorzaty. Ona to naprawdę jest invincible.
Poza tym odbywały się także konkurencje wokalne...
Szczególnie w drodze powrotnej :smiech:
Kiedy to na całą ulicę śpiewałyśmy to 'In The Closet', to 'BOTDF', a także 'Bad' (znane także jako 'Fat' i 'Dead') oraz wiele, wiele innych :)
Taa i mój boski wokal z cyklu a'la Chylińska, żeby nie fałszować AŻ TAK bardzo...biedna Małgorzata... :smiech:

I sms o treści '...So open the door and you will see', którego dostałam w autobusie :smiech:
Łocywiście odpisałam równie kompetentnie 'There are no secrets make that move, set me free'
Nie zrozumiecie :smiech:

Ogółem drodzy - żałujcie, że was nie było :smiech:
Megi, popraw mnie, jeśli o czymś zapomniałam :)
Awatar użytkownika
megi1013

O jacie, ale żeś siem rozpisała ;).
KinGa * pisze:ukazała się 'big boss' Małgorzata
:smiech: Ok, od dziś big boss :siesta:
KinGa * pisze:Następnie na dłoniach Małgorzaty złożyłam chypa chupsa, o niby truskawkowym smaku, którego ta postanowiła spożyć od razu. Po zaiste długiej walce z pieprzonymi papierkami, lizaki i tak wylądowały w koszu na śmieci, gdyż truskawkowe to one raczej nie były...
Oj, nie, nie truskawkowe to one nie były ( raczej stare, to tak ) :smiech:

KinGa * pisze:Big Bossowi zaczęło odwalać
Łoohooho, to jeszcze nie koniec, spokojna Twoja rozczochrana... nenene
KinGa * pisze:Poza tym odbywały się także konkurencje wokalne...
Szczególnie w drodze powrotnej
Kiedy to na całą ulicę śpiewałyśmy to 'In The Closet', to 'BOTDF', a także 'Bad' (znane także jako 'Fat' i 'Dead') oraz wiele, wiele innych :)
Taaa, i te udawanie chórków ( czyli tzw. ona śpiewa a ja robię tło, albo na odwrót ) :smiech:

KinGa * pisze:Megi, popraw mnie, jeśli o czymś zapomniałam :)
Usiłuje wytężyć mój mózg i coś sobie jeszcze przypomnieć ale nie mogę, bo chyba wszystko napisałaś ( chyba :knuje: )

Żałować, żałować, że Was nie było ( chorować się nagle zachciało )

OWL! :hug:
Obrazek
KinGa *

megi1013 pisze:O jacie, ale żeś siem rozpisała ;).
Yym...rozpisałam się?
No to znajdź tu (a to nie będzie trudne) post M.Dż.* to dopiero zobaczysz co to znaczy 'się rozpisać' -> http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 4694#14694
megi1013 pisze:Łoohooho, to jeszcze nie koniec, spokojna Twoja rozczochrana...
Mam nadzieję.
megi1013 pisze:OWL!
To ja ci powiem tak:
Megi are you wookie?
Awatar użytkownika
megi1013

KinGa * pisze:megi1013 napisał:
OWL!

To ja ci powiem tak:
Megi are you wookie?
No, I water black gay :smiech:

Dobra koniec spamu :war:

O jacie, ale żeś siem rozpisała ;).

Yym...rozpisałam się?
No to znajdź tu (a to nie będzie trudne) post M.Dż.* to dopiero zobaczysz co to znaczy 'się rozpisać' -> http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 4694#14694
Ohoohoo, aż mi szczena opadła, to się ciągnęło i ciągnęło, kiedyś sobie usiądę wygodnie i przeczytam :-)
Obrazek
KinGa *

megi1013 pisze:Ohoohoo, aż mi szczena opadła, to się ciągnęło i ciągnęło, kiedyś sobie usiądę wygodnie i przeczytam
Polecam :) Z resztą na serio, jak będziesz miała kiedyś więcej czasu to sobie poczytaj forum od tyłu :) Stare tematy wymiatają.

Ogółem drodzy, nie wiem czy wam Megi mówiła, ale wpadła na genialny pomysł na choreografię. Całe życie Michaela jako jeden występ...(rozmarzyłam się)...
Rozumiecie? Każda era po kolei, od J5 do TII :dance:
I tak sobie pomyślałam, że trzeba to zrobić z jajem :smiech:
Tzn. bez przesady, ale trochę humoru musi być. RZeby było show.
I kilka pomysłów już sobie spisałam, ale z racji, iż jesteśmy teamem, to musimy współpracować.
Toteż proszę abyście do piątku spisali swoje pomysły, a na 'treningu' każdy przedstawi własną wizję owej chorografii, RZebyśmy mieli ogólny zarys.
A jak wypali, to wpindziulimy się z tym na MJowisko :mj:
Awatar użytkownika
megi1013

Ohoohoo, aż mi szczena opadła, to się ciągnęło i ciągnęło, kiedyś sobie usiądę wygodnie i przeczytam

Polecam :) Z resztą na serio, jak będziesz miała kiedyś więcej czasu to sobie poczytaj forum od tyłu :) Stare tematy wymiatają.

Ogółem drodzy, nie wiem czy wam Megi mówiła, ale wpadła na genialny pomysł na choreografię. Całe życie Michaela jako jeden występ...(rozmarzyłam się)...
Rozumiecie? Każda era po kolei, od J5 do TII
I tak sobie pomyślałam, że trzeba to zrobić z jajem
Tzn. bez przesady, ale trochę humoru musi być. RZeby było show.
I kilka pomysłów już sobie spisałam, ale z racji, iż jesteśmy teamem, to musimy współpracować.
Toteż proszę abyście do piątku spisali swoje pomysły, a na 'treningu' każdy przedstawi własną wizję owej chorografii, RZebyśmy mieli ogólny zarys.
A jak wypali, to wpindziulimy się z tym na MJowisko
Tylko tak po cichu! Ja już mam to dawno na karteczce zapisane, zawsze swoje pomysły spisuje ;p A więc myśleć, myśleć, i przynieść ,,projekty,, w piątek.
Obrazek
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Witajcie.
Ach.. jak tu ostatnio przeglądałem ten nasz temat to się dużo nowych newsów uzbierało.
Zaczniemy od początku.
No niestety.. nie zjawiliśmy się w piątek..bardzo żałuję, że mnie nie było bo z tego co przeczytałem na spotkaniu było rewelacyjnie..widzę, że nazbierała się masa nowych pomysłów- jestem z was dumny ;-)

KinGa * pisze:mym oczom ukazała się 'big boss' Małgorzata.
Od samego zaczęcia czytania twojego postu leję ze śmiechu.. :smiech:

KinGa * pisze:Po próbie powtórzenia Drilla doszłyśmy do wniosku... MICHU we need you
Ale, że co się dzieje??megi nie pamiętasz Drilla? :crazy:

KinGa * pisze:Big boss zaprezentowała mi 'Dangerous' w swoim wykonaniu, a ja odwdzięczyłam się oczywiście czym? No, czym? Łocywiście 'In The Closet'
Ta.. Dwie najtrudniejsze choreografie, zwłaszcza ta druga co nie Kinga ??
:smiech:

KinGa * pisze:ogólne, pogaduszki z Jezusem...i Big Bossowi zaczęło odwalać Dancing
(Jaka jestem zdolna - zjarałam Gosi mózg *dumna jak cholera*)
Nie widziałem jeszcze jak Gosi odwala.. :nerwy: Boję się myśleć co tam się działo..

Podsumowując-tak to jest jak zostawi się waszą dwójkę na dwie godziny!

KinGa * pisze:Yym...rozpisałam się?
Jeny...powalające.. na serio !

KinGa * pisze:Ogółem drodzy, nie wiem czy wam Megi mówiła, ale wpadła na genialny pomysł na choreografię. Całe życie Michaela jako jeden występ...(rozmarzyłam się)...
Wy macie świetne pomysły!!
Np. na początku tańczymy do tych piosenek I Want You Back.. i w ogóle jak to MJ tańczył
(chodzi mi o ten taniec:http://www.youtube.com/watch?v=5j75Daqw6P0)
A na końcu np. TII piosenka..
Przez te wszystkie choreografie aż po sam koniec..
Mówiąc ogółem- żałuję, że mnie nie było. Za tydzień na pewno będę!
W KUPIE SIŁA nenene
Obrazek
KinGa *

MichuP15 pisze:Od samego zaczęcia czytania twojego postu leję ze śmiechu..
:wtf:
MichuP15 pisze:zwłaszcza ta druga co nie Kinga ??
Ależ oczywiście. :dance:
MichuP15 pisze:Wy macie świetne pomysły!!
Big Boss ma.
MichuP15 pisze:Np. na początku tańczymy do tych piosenek I Want You Back.. i w ogóle jak to MJ tańczył
(chodzi mi o ten taniec:http://www.youtube.com/watch?v=5j75Daqw6P0)
A na końcu np. TII piosenka..
Ciiiichooo! To musi zostać między nami! Bo (z całym szacunkiem dla wszystkich Dance Teamów) ktoś nam może gwizdnąć pomysł! No nie?
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

KinGa * pisze:Ciiiichooo! To musi zostać między nami! Bo (z całym szacunkiem dla wszystkich Dance Teamów) ktoś nam może gwizdnąć pomysł! No nie?
Tak się wtrącę. To, co planujecie, choreografie do muzyki od małego MJa do dorosłego, to nie jest nic nowego. Takie rzeczy już były i były robione przez profesjonalnych tancerzy w postaci przedstawień/musicali pokazywanych na całym świecie czy regionalnie. Pragnę zauważyć, że takie przedsięwzięcie to wydatek ogromnej energii, a cztery osoby to stanowczo za mało. Ciekawa jestem, jakbyście rozwiązali to na MJowisku... No cóż... Ale to zapewne wasz zapał podyktował wam takie pomysły.
Obrazek
Awatar użytkownika
megi1013

Phoenix pisze:KinGa * napisał:
Ciiiichooo! To musi zostać między nami! Bo (z całym szacunkiem dla wszystkich Dance Teamów) ktoś nam może gwizdnąć pomysł! No nie?

Tak się wtrącę. To, co planujecie, choreografie do muzyki od małego MJa do dorosłego, to nie jest nic nowego. Takie rzeczy już były i były robione przez profesjonalnych tancerzy w postaci przedstawień/musicali pokazywanych na całym świecie czy regionalnie. Pragnę zauważyć, że takie przedsięwzięcie to wydatek ogromnej energii, a cztery osoby to stanowczo za mało. Ciekawa jestem, jakbyście rozwiązali to na MJowisku... No cóż... Ale to zapewne wasz zapał podyktował wam takie pomysły.
Ja nie wiem, czy tu wszyscy muszą brać wszystko tak bardzo na poważnie :wariat:. Tak, przygotowywali to profesjonaliści z wielkimi grupami, ale to nie stoi na przeszkodzie abyśmy my też coś takiego sobie przygotowali ( choćby dla samej zabawy, bo o to w tym chodzi ). Widocznie mamy zapał i energię i chęci, aby zrobić coś takiego, a nie tak jak niektórym, tylko krytykować... :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
DomiMJ

Post autor: DomiMJ »

megi1013 pisze:Ja nie wiem, czy tu wszyscy muszą brać wszystko tak bardzo na poważnie Wariat. Tak, przygotowywali to profesjonaliści z wielkimi grupami, ale to nie stoi na przeszkodzie abyśmy my też coś takiego sobie przygotowali ( choćby dla samej zabawy, bo o to w tym chodzi ). Widocznie mamy zapał i energię i chęci, aby zrobić coś takiego, a nie tak jak niektórym, tylko krytykować... Poddaję się
Zgadzam się z Tb . ;-)
~Change The World~
ODPOWIEDZ