Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Jeszcze raz proszę wszystkich o filmiki i fotki z wczoraj, deadline mija dziś w nocy (chodzi głównie o tę kwestię z Oprah, o której mówiłam Wam wczoraj), więc jeśli chcecie, żeby nas gdzieś pokazano, wyślijcie mi wszystko na ttw09.krakow@gmail.com, podpisując się, kto jest autorem.
A, jeszcze nie wyjaśniłam Wam kwestii z konferencją tel. - zupełnie się nie udała, ale nie tylko nam, generalnie coś się zepsuło i poza samą Ines nikt nie brał w niej udziału;)
HERE IS THE LINK TO WATCH THE COUNTDOWN CALL I HELD (even though I think no one was on it because there were problems with the number)
Please watch this as the message is for you all and the reminders as well.
http://www.ustream.tv/recorded/2418340
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

m_ary_jane hmmmm.... Ja nie mam za bardzo czasu( czyt. nie chce mi się Buhahahaha ) żeby wstawić te filmiki na YT, więc możesz to zrobić
Ja to zrobię jutro bo będę miała sporo czasu;)
Bardzo dziękuje wszystkim za zdjęcia!

Ojka pisze:Aaaaaaa!! Ja chcę jeszcze raz dancing Michael Jackson
Rok szybko minie;_)

Mógłby mi ktoś napisać coś więcej o piątkowej imprezie? Coś nie coś słyszałam, ale nie mam jakiś dokładnych informacji.
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

Ludzie, sory, ale ja się normalnie popłakałam oglądając ten pierwszy filmik na YT! Było bosko!!!Zupełnie nie ważne że coś tam nam nie wyszło tak jak chcieliśmy! Takiego przeżycia nie zamieniłabym na nic innego! Jedyne w swoim rodzaju! DZIĘKI ŻE JESTEŚCIE!

Na tym filmie pomimo że nie wszystko dobrze widać wyglądamy przecież jak prawdziwi truposze, aż ciężko uwierzyć że to my! Tak jakby z z każdego z nas wyszła na jaw jakaś inna osobowość, takie miałam wrażenie jak patrzyłam wczoraj na wasze charakteryzacje. Były niesamowite! A ludzie wyraznie nie byli obojętni na to na co patrzyli, daliśmy im niezłą dawkę horroru i myśle że wyczuli naszą pasję i zaangażowanie, a wtedy niedociągnięcia nie mają znaczenia, przecież nie jesteśmy zawodowymi tancerzami.

ANIALIM (!) ani mi się waż przepraszać, dziewczyno!!! Nigdy Ci tego nie zapomnę, tego co zrobiłaś, a Ty chcesz przepraszać!!! Wszyscy zaraz po tańcach mieliśmy niezbyt wyrazne miny, ale to przez zmęczenie, bardzo dużo emocji wycisnęło z nas całe to przedsięwzięcie, jestem o tym przekonana, i kiedy wreszcie się dokonało padliśmy ze zmęczenia i poczucia spełnienia!!! Ale to nie miało nic wspólnego z niezadowoleniem! no chyba że ktoś nie potrafił docenić tego co się właśnie stało i szukał dziury w całym! Ale to na pewno nie byłam ja!!!!

Teraz to tylko zastanawiam się co Michael na to wszystko. Jak myślicie, podobało Mu się?!!! ;-)
Love lives forever
Awatar użytkownika
Agnieszkaaaaa

Post autor: Agnieszkaaaaa »

Gratulacje!!! :D Super wam wyszło. Szkoda że nie mogłam z wami zatańczyć... może za rok :) :dance:
loveMJPT
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Piotrusia Pani pisze:
Teraz to tylko zastanawiam się co Michael na to wszystko. Jak myślicie, podobało Mu się?!!! ;-)
Myślę, że Michael patrzył na nas wszystkich i był z nas strasznie dumny. Pewnie się tam trochę śmiał;D Ale jestem pewna jak niczego, że podobało mu się ;) W końcu to wszystko dla niego.

Niesamowity był wczorajszy wieczór-noc.
Nie zapomnę tego i mam nadzieję,że za rok znowu uda nam się pokazać ludziom prawdziwego zombie Thrillera:)
Dziękuje wszystkim naprawdę. Jesteście świetni, miło mi, że mogłam uczestniczyć w tym wszystkim i spędzić z wami trochę czasu. Michael ma najlepszych fanów na całym świecie! Po prostu.
To ile serca w to włożyliśmy, wysiłku w naukę choreografii i zrobienie stroi na tą noc to coś niesamowitego.

Jak to powiedziała Anialim- Tylko Michael potrafi łączyć tak ludzi i tylko jeden człowiek potrafiłby zdziałać tyle.
Aniu, Jeszcze raz wielkie dzięki za to, że dzięki tobie mogliśmy w czymś takim uczestniczyć! japrosic
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

anialim pisze:chodzi głównie o tę kwestię z Oprah, o której mówiłam Wam wczoraj
hmmm...Oprah??o co chodzi bo chyba do mnie nie doszła żadna info :surrender: a tak btw to właśnie wysłałam zdjęcia na poczte ttw ;-)
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

DZIĘKUJĘ
:D loveMJPT
Było niesamowice:) mimo małej powierzchni tanecznej myślę, że świetnie dałyśmy i dałeś sobie rodzynku radę:D na nagraniu faktycznie słabo widać ale myślę, że znajdzie się kilka innych, na których każdy z nas się odnajdzie :)
ogromne dzięki dla organizatorek:) bez WAS dziewczyny to wszystko by poległo. I niech nikt nie śmie przepraszać bo nie ma za co. Zrobiłyśmy i zrobiłeś to dla Michaela! I DJ tez nam pomógł puszczając jego kawałki. No i jeszcze nasz układ do Beat it:D coś pięknego :) myślę, że pewnie niektórzy ludzie z clubu po powrocie postanowiło posłuchać jego utworów. Kto wie może któregoś dnia spotkamy ich na forum?:)
Póki co jeszcze raz wielki dzięki za wszystko:)
I wciąż czekam na zdjęci i filmiki :) może można by to wszystko wrzucić na Picassie? łatwo się jej używa :)

Michael tęsknimy, bądź z nas dumny :)
:mj:
* The way You make me feel Michael *
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

hehe widze,ze Annie Angel też się z nami złączyła tańcem- tyle, że duchowo :) :dance: - super ;-)

Ojka i madisson- dzieki za filmiki i zdjecia:)

anialim- do mnie tez nie doszła informacja o Oprah - o co chodzi?:>:)

Mary_Jane- chodzi o to,ze w srode idziemy na premiere na TII ale nie robimy afterparty w srode po seansie no bo troche lipa tak w srodku tygodnia,nie moglibysmy byc dlugo- rano praca,uczelnia,szkoła... wiec robimy impreze w PIĄTEK 30go paź -dziemy prawdopodobnie do tego samego Carpe Diem co teraz byl TTW :mj: (tzn.dotad bylo ustalane ze idziemy do Carpe ale do tego na ul.Marka ale wczoraj doszłyśmy z Moni do wziosku,ze lepiej bedzie isc do tego na Sławkowskiej bo wiekszy dancefloor,dj juz znany i bedzie chyba ogolnie lepije-przede wszystkim wiecej meijsca do tanczenia:p ;-) -> wiecej inf w wątku 'This is it w krakowie' :) :dance:

Piotrusia Pani
- mysle,ze Michael siedział sobie na złotym tronie Króla (Popu) , czerwienił się i krzyczał do nas z góry 'I love you more,Poland' <3 <- ja to czułam:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
magmik

Post autor: magmik »

Byłam - widziałam :happy: Warto było się tłuc kawałek drogi, żeby was zobaczyc o 2.30 w nocy!!! Gratulacje za świetne stroje, makijaże i idealnie nauczony układ. Szkoda, że mieliście tak mało miejsca.
Aniu wielkie gratulacje za zorganizaowanie wszystkiego. Jesteś wielka ;-)
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

http://www.youtube.com/watch?v=23IT-cHpNwY
na prośbe m_ary_jane macie tutaj linka z naszych wygibasów w takt "wanna be starting something" :happy: jakość nie za dobra ale zawsze jakiś ślad po nas zostanie ;-)
aha i jeszcze jedno: loveMJPT
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

No cudo, cudo, cudo. Ula z wrocławskiej ekipy ściska Was i całuje serdecznie i mocno. I żeby nie było ucałowania również dla rodzynka. Jesteście wspaniali. Podziwiam Was za zapał i umiejętność skrzyknięcia się i zorganizowanie. O kurczę chyba przeniosę się do Krakowa. Świetnie było widać kościotrupka. Bo tak ogólnie to mieliście trochę ciemno. No ale taki musiał być w końcu nastrój. Wyszło super i przypuszczam, że atmosfera też była zaczepista. No cóż żal, że nie mogłam być. Pozdrawiam Ula z Wrocławia.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

ja dzis strasznie mam zawalony dzien, wiec napisze na razie bardzo krótko:

było po prostu SUPERRRRR!!!! Świetnie!!!! REWELACYJNIE!!!!

ciesze sie niezmiernie, że wziełam w tym udział i w przyszłym roku też wezme:D!!!! reakcja ludzi była nie do opisana - jednym słowem bezcenna:D naszej stroje i makijaże prezentowały sie niezemsko:D nie moge wyjsc z zachwytu:)

wracac niestety musze do swoich obowiazkow ale tutaj przesyłam zdjecia i filiki:
http://rapidshare.com/files/297902684/Nowy_folder.rar
http://rapidshare.com/files/297911157/moje.rar.html
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
kasiahp

Post autor: kasiahp »

Naprawdę było cudownie :dance: Dobrze, że uwieczniłyście tę noc dla nas wszystkich ;-) Ja nie wiem jak mogłam nie zabrać aparatu glupija
Muszę przyznać, że na koniec tego boskiego weekendu spotkała mnie miła niespodzianka. ;-) Jadąc sobie busem do domu, wyczerpana, juz zasypiałam a tu z krakowskiego radia Eska znana melodia leci. I tak myśle: nie możliwe. Ale jednak - puścili "This is it". Szok po prostu, nie wiedziałam, że już puszczają tą piosenkę. Oczywiście, senność mi odrazu przeszła :-)
Awatar użytkownika
duska

Post autor: duska »

Jestem tu zupelnie nowa, ale oczywiscie, przedstawilam sie juz :P

To co zrobilyscie jest niesamowite! Mialam tam byc, wlasciwie bylam pewna, ze bede i Was zobacze i wreszcie potancze do piosenek majkela z kims kto kocha go rownie mocno jak ja! Niestety wczoraj wieczorem tak wyszlo, ze ostatecznie nie moglam przyjsc i mi z tego powodu cholernie zle :rocky:

Stroje mialyscie niesamowite, jestem pod wielkim wrazeniem! Wprawdzie troche ciemno tam, ale to wystarczy zebym widziala, jak swietnie tanczylyscie i jak wspaniale Wam to wyszlo!
Za rok na pewno dolacze, jesli tylko mozna :P
raz jeszcze moje wielkie uznanie dla tego co wczoraj pokazalyscie! :mj:
In our darkest hour
In my deepest despair
Will you still care?
Will you be there? <33
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

teraz mnie właśnie naszedł taki pomysł:D
co myslicie o tym by "nasz" układ zatańczyc w weekend na rynku:>??
w konu hallowen jest:D:P
ODPOWIEDZ