Ludzie, sory, ale ja się normalnie popłakałam oglądając ten pierwszy filmik na YT!
Było bosko!!!Zupełnie
nie ważne że coś tam nam nie wyszło tak jak chcieliśmy! Takiego przeżycia nie zamieniłabym na nic innego! Jedyne w swoim rodzaju!
DZIĘKI ŻE JESTEŚCIE!
Na tym filmie pomimo że nie wszystko dobrze widać wyglądamy przecież jak prawdziwi truposze, aż ciężko uwierzyć że to my! Tak jakby z z każdego z nas wyszła na jaw jakaś inna osobowość, takie miałam wrażenie jak patrzyłam wczoraj na wasze charakteryzacje.
Były niesamowite! A ludzie wyraznie nie byli obojętni na to na co patrzyli, daliśmy im niezłą dawkę horroru i myśle że
wyczuli naszą pasję i zaangażowanie, a wtedy niedociągnięcia nie mają znaczenia, przecież nie jesteśmy zawodowymi tancerzami.
ANIALIM (!) ani mi się waż przepraszać, dziewczyno!!! Nigdy Ci tego nie zapomnę, tego co zrobiłaś, a Ty chcesz przepraszać!!! Wszyscy zaraz po tańcach mieliśmy niezbyt wyrazne miny, ale to przez zmęczenie, bardzo dużo emocji wycisnęło z nas całe to przedsięwzięcie, jestem o tym przekonana, i kiedy wreszcie się dokonało padliśmy ze zmęczenia i
poczucia spełnienia!!! Ale to nie miało nic wspólnego z niezadowoleniem! no chyba że ktoś nie potrafił docenić tego co się właśnie stało i szukał dziury w całym! Ale to na pewno nie byłam ja!!!!
Teraz to tylko zastanawiam się co Michael na to wszystko. Jak myślicie, podobało Mu się?!!!