Pogaduchy o piłce nożnej :)
Pfff...dla mnie teraz polskiego futbolu nie ma.Skończył się z przyjściem pana L.A co do Smudy.....zobaczymy czy cos zrobi a wiąże z nim spore nadzieje.On może tylko uratowac polski futbol chociaż było pare zagranicznych nazwisk które mnie zainteresowały.
A mistrz polski...Polonia Bytom hehe.To co oni wyrabiają to poprostu jestem zaskoczony.
A mistrz polski...Polonia Bytom hehe.To co oni wyrabiają to poprostu jestem zaskoczony.
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
dla mnie LEO był spoko i uważam że zrobił dobrą robotę . ale ja kmozna pracowac skoro własni pracodawcy ci źle życzą??? a niewiem czy sobie przypominacie że jak mu szło to każdy go wychwalał . został czlowiekiem roku w naszym kraju. a potem ???? prawie wszyscy go krytykowali. ta kchyba nie powinno być . ja go cenie i uważam że zrobił co mógł
a el proffesore SMUDA to mój faworyt od lat i wreście sie doczekałem i jestem
ale panom z pzpn już dziękujemy
im już nic nie pomoże
ale zobaczyć minę Franza Smudy jak się denerwuje albo jak kopie w ławkę na meczu ...bezcenne
a el proffesore SMUDA to mój faworyt od lat i wreście sie doczekałem i jestem

ale zobaczyć minę Franza Smudy jak się denerwuje albo jak kopie w ławkę na meczu ...bezcenne

MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Wczoraj ta radosna wieść mnie dopadła.
Smuda to ciekawy trener. Ma niesamowite wizje budowania drużyny.
Jedno co mi się nie podoba w jego taktyce to jest to, że zazwyczaj
stawia na jednego napadziora (czyt: napastnika)
Ale i to miało efekty.
Wybór oczywisty, choć uważam że PZPN miało pełne majtasy.
Nie wybierając go wiedzieli, że dalej będzie bojkot kibiców.
Nie chcę od niego mistrzostwa Europy.
Niech przegrywają nawet... ale po ciekawej grze.
Jak drużyna gra pięknie i przegrywa to mniej boli.
Wiem to po Liverpoolu.
Wczoraj Zagłebie ich sprało... Fajnie jest.
Smuda to ciekawy trener. Ma niesamowite wizje budowania drużyny.
Jedno co mi się nie podoba w jego taktyce to jest to, że zazwyczaj
stawia na jednego napadziora (czyt: napastnika)
Ale i to miało efekty.
Wybór oczywisty, choć uważam że PZPN miało pełne majtasy.
Nie wybierając go wiedzieli, że dalej będzie bojkot kibiców.
Nie chcę od niego mistrzostwa Europy.
Niech przegrywają nawet... ale po ciekawej grze.
Jak drużyna gra pięknie i przegrywa to mniej boli.
Wiem to po Liverpoolu.

No Ruch ich ostatnio pokonał.Mielniu pisze:A mistrz polski...Polonia Bytom hehe.To co oni wyrabiają to poprostu jestem zaskoczony.
Wczoraj Zagłebie ich sprało... Fajnie jest.
i właśnie to jest charakterystyczne u drużyn którymi kieruje Franciszek Smuda . każda z drużyn które prowadził grały futbol ciekawy, miły dla oka , zawsze jego zawodnicy "gryzą trawę" i grają do końca. Facet wie jak zmotywować zawodników.Mandey pisze:Niech przegrywają... ale po ciekawej grze.
przypomnijcie sobie jak jego Lech grał w pucharze UEFA
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
- majkelzawszespoko
- majkelzawszespoko
Ja się nie czaruję, nie mamy szans...
Zawsze miałam jakieś nadzieje, ale już sił do nich nie mam...
Zamiast porządnie zabrać się za ćwiczenia, to PZPN jakieś machloje urządza...;/
Gdzie Niemcy, Chorwacja, a gdzie my?
Ale jeszcze raz oglądnełabym powtórkę z rozrywki: Polska-Austria:D
Ciekawe co teraz pan webb porabia..??

Zawsze miałam jakieś nadzieje, ale już sił do nich nie mam...
Zamiast porządnie zabrać się za ćwiczenia, to PZPN jakieś machloje urządza...;/
Gdzie Niemcy, Chorwacja, a gdzie my?
Ale jeszcze raz oglądnełabym powtórkę z rozrywki: Polska-Austria:D
Ciekawe co teraz pan webb porabia..??

Ja widzę! Hahahamajkelzawszespoko pisze:ps. widzicie zdjęcie? bo coś teraz się chyba zepsuło.

- majkelzawszespoko
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2105 ... omosc.html
spoko, jesteśmy gorsi od angoli, gruzji, estonii i uzbekistanu.
to jest prawdziwy wstyd.
spoko, jesteśmy gorsi od angoli, gruzji, estonii i uzbekistanu.
to jest prawdziwy wstyd.
Real Madryt poinformował, że przed dzisiejszym meczem pomiędzy tym klubem, a FC Barceloną minutą ciszy zostanie uhonorowana pamięć ofiar katastrofy lotniczej pod Smoleńskiem, w której zginęły najważniejsze osoby w Polsce. Ponadto wszyscy zawodnicy wystąpią z czarnymi opaskami na ramieniu.

Himno del Centenario del Real Madrid
Naprzód Madrycie! Naprzód Madrycie!
Boisko gwiazd,
gdzie dorastałem.
Naprzód Madrycie!
Ty grasz bajecznie
i niech wszechświat wie,
jak gra Madryt.
Madryt wyrusza, by walczyć,
Madryt wyrusza, by wygrywać.
http://www.youtube.com/watch?v=2cVKzoxYJRI

Himno del Centenario del Real Madrid
Boisko gwiazd,
gdzie dorastałem.
Naprzód Madrycie!
Ty grasz bajecznie
i niech wszechświat wie,
jak gra Madryt.
Madryt wyrusza, by walczyć,
Madryt wyrusza, by wygrywać.
http://www.youtube.com/watch?v=2cVKzoxYJRI
Canario co nic nie piszesz o porażce Realu?Canario pisze:Naprzód Madrycie! Naprzód Madrycie!

Przegrali już mistrzostwo kraju raczej, bo z kim niby Barca ma się potknąć do końca sezonu.
Szkoda. Real lubię od zawsze. A polubiłem bardziej gdy w swoich szeregach miał McManamana, Owena i Ronaldo jednak Barcelona jest półkę wyżej na dzień dzisiejszy. Uważam, że bez problemu wygrają LM w tym roku.
Messi... Mam nadzieję, że będzie czarował na MŚ, które już niedługo.
Dojrzalszy futbol prezentuje Barcelona. W tym momencie jest zespołem lepszym,skuteczniejszym i życze im wygrania ligi mistrzów i potknięcia w lidze hiszpani bo królewskim też się coś należy.
A tak swoją drogą to był najdziwniejszy mecz jaki oglądałem, po wiadomych wydarzeniach, bez komentarza, Real w czarnych opaskach.
Jakoś smutno sie oglądało to.
A co do mistrzost świata to mistrzem i tak zostanie Brazylia.
A tak swoją drogą to był najdziwniejszy mecz jaki oglądałem, po wiadomych wydarzeniach, bez komentarza, Real w czarnych opaskach.
Jakoś smutno sie oglądało to.
A co do mistrzost świata to mistrzem i tak zostanie Brazylia.

Skąd ta pewność? Równie dobrze mogą nimi zostać Hiszpanie, Anglicy, Argentyńczycy czy Niemcy.A co do mistrzost świata to mistrzem i tak zostanie Brazylia
Ja mam nadzieję, że Capello będzie się dalej trzymał koncepcji jaką zaprezentował z Anglią w eliminacjach. Nie mówię, że od razu mają zostać mistrzami (o kufa ile bym za to dał!) ale myślę, że na najlepszą czwórkę mają szansę jak nigdy.
A Brazylia, owszem jest wielka ale nie tak wielka jak dekadę temu.
Piłka się wyrównała na świecie i to bardzo więc łatwo mieć nie będą co jednak nie ujmuje im tego, że są najpoważniejszym kandydatem na mistrza.
To nie pewność. Po prostu od 1986 roku zawsze kibicuje tej drużynie. I ciekawostka; właśnie na tamtych mistrzostwach doszło do meczu Polska - Brazylia. I choć ja to pamiętam jak przez mgłe, ale powiedziano mi że wtedy obstawiłem trafnie wynik tego meczu.:] A wynik wiecie jaki był zapewne. I tak jest też teraz nawet jak Polacy graja to kibicuje im w grupie ,a póżniej już południowo amerykańskim artystom.Mandey pisze:Skąd ta pewność?A co do mistrzost świata to mistrzem i tak zostanie Brazylia
Wielcy Artyści odchodzą ,pokroju Michaela Jacksona,Franka Sinatry...
a zostaje sieczka, nikt nie zapełnia tej luki.
Dobrze że w futbolu są pewne niezmienne w rodzaju wielkich klubów jak Real,Milan,Barcelona,Czerwone diadły itd.
Kibice tych drużyn to mają dobrze. My możemy sie emocjonować czy to Lech będzie mistrzem, czy Wisła i zastanawić czy odpadną w pierwszer rundzie praeliminacji do ligi mistrzów czy w drugiej? Czy wzmocnia się jakimś nabytkiem z byłej Jugosławi czy mże jednak wyprzedadzą pół składu. Smieszne są te nasze zespoły i nasza liga.