dobra, postaram się wszystko zebrać
-
próba generalna - obecność obowiązkowa: jutro, godz. 13 spotykamy się na przystanku Wieczysta, skąd niezastąpiona Madzia06 nas na miejsce zaprowadzi Osoby, które nie były na żadnej próbie, bardzo proszę, obejrzyjcie te filmiki instruktażowe, zaoszczędzi nam to czasu i pracy naszej i tak przecierpliwej
aokins
- w Carpe mamy rezerwacje na ok. 20 osób, wiadomo, będzie nas więcej, się zmieścimy:) Ja muszę tam już być o 20, żeby wszystkiego dopilnować, ale można spokojnie przyjść później, byleby na 2gą zdążyć
- w razie jakichkolwiek problemów z wejściem, mówicie, że jesteście "tymi od Thrillera":) Choć panowie ochroniarze obawiają się tłumów (power of the radio;))
- w Carpe dostaniemy kluczyk do zaplecza, gdzie w ciuszki zombie wskoczymy, zrobimy makijaż i takie tam
- osoby tańczące mogą liczyć na "2 wareczki" (cyt. za panią menadżerką:))
- proszę, weźcie znajomych z aparatami, kamerami i dobrym humorem - wszystko to będzie nam potrzebne: do dokumentowania eventu i zagrzewania tłumu do dobrej zabawy...
Jeśli ktoś mojego nr tel potrzebuje, proszę zgłaszać się na priv
Nie wiem, jeśli o czymś zapomniałam - krzyczcie.
---
Bardzo dziękuję za dzisiejszą próbę, szczególnie
aokins, która ćwiczyła z osobami, które pierwszy raz na próbie były.

Jesteś niezastąpiona, bez Ciebie, w ogóle nic by z tego nie wyszło.
Tak sobie oglądam nasz ostatni filmik i naprawdę jestem dobrej myśli, bo wygląda to całkiem nieźle:) Więc nikt nie będzie mógł powiedzieć, że to "cha-ła" ;>