Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

właśnie odsłuchalam ten materiał z Radia - zgadza sie - ANIALIM mega szacun bardzo profesjonalnie to wyszło. Gdybym nie wiedziała o tej akcji a usłyszała takie coś w radio to od razu bym przyleciała aby dołączyć...chocbym miala sie całą noc uczyć :) Świetnie to zareklamowalaś :)

jak myslicie czy o tej porze beda jeszcze ludzie w Carpe ? zebysmy mieli dla kogo tanczyć procz siebie nawzajem..... :nerwy:
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Do$ka

Post autor: Do$ka »

Przeoczyłam coś, czy jeszcze nie było informacji o tym gdzie i o której (no, to akurat było :) ) jutro próba?
No i przede wszystkim jak się tam dostać :D
Obrazek

One sweet night I knew I would see
A stranger who'd be my friend
http://www.mjshouse.com/~pateli/index.htm
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

http://www.youtube.com/watch?v=ixZQtBIq4YI

Jako, że lubię się bawić w takie rzeczy zrobiłam filmik na youtube z relacją z radia.
Można sobie dać link,np. na gg. I może jacyś znajomi się zainteresują;)
Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Anialim - czy juz wiadomo co z naszym socjalem w Capre ? bedzie jakies miejsce zebysmy mogl rozłożyć nasze klamoty i sie przygotować ? wymalować itp ?

ja proponuje wtedy pierdyknac sobie na drzwiach to logo nenene
http://rlv.zcache.com/zombie_dance_crew ... ak_400.jpg

potem bedą sie kolejki ustawiać po autografy i zdjecia z nami :)))
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Justyna <3 MJ

Post autor: Justyna <3 MJ »

hej wszystkim. :)
baaardzo proszę, żeby ktoś, kto wie jak i kiedy sie jutro spotykamy napisał na forum dokładne informacje, bo muszę wiedzieć, którym pociągiem jutro jechać. :)
no, i jeszcze jedna rzecz. czułabym się bezpieczniej, gdyby ktos bardziej zorientowany w całej akcji podał mi na privie swój nr telefonu na wszelki wypadek. :)
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

Hi hi! Ja dzisiaj kupiłam ten puder dla dzieci i powiem, że to wygląda świetnie na włosach. Jak kurz! (Sprawdzałam).
Moglibyście się w to zaopatrzyć. Ja dałam za to chyba 5 zł. Kupić można w prawie każdej drogerii;)
Do tego można dać to na buźkę,też fajny efekt.

A teraz pytania:
1. Mam sobie wziąć buty na przebranie?
2. Czy będzie gdzie zostawić moje toboły w czasie tańca. I czy będzie dla nas wyznaczone, to pomieszczenie służące jako przebieralnia?
3. Zdobyliście sztuczna krew. Ja niestety nie :( Ale nie poddaje się. Pochodzę jutro po Krakowie. Gdzieś są podobno sklepy ze śmiesznymi rzeczami, może kupię.
4. Ktoś wcześniej na forum pisał, że w razie konieczności mógłby mnie przenocować. Czy to dalej aktualne? A jak nie, to czy ktoś inny mnie przygarnie? japrosic

To chyba tyle...jak sobie coś przypomnę, to na pewno napiszę. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

m_ary_jane pisze:Ktoś wcześniej na forum pisał, że w razie konieczności mógłby mnie przenocować. Czy to dalej aktualne?
ten ktoś to ja :D podtrzymuje dane słowo :)
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Justyna <3 MJ pisze:hej wszystkim. :)
baaardzo proszę, żeby ktoś, kto wie jak i kiedy sie jutro spotykamy napisał na forum dokładne informacje, bo muszę wiedzieć, którym pociągiem jutro jechać. :)
Ja też bardzo o to proszę, bo jadę pociągiem z Katowic i chciałabym wiedzieć o której muszę wyjechać.
Awatar użytkownika
Do$ka

Post autor: Do$ka »

Errm, jakby ktoś jeszcze szukał inspiracji ( :smiech: ) to daję zdjęcia z naszej dzisiejszej Full Dress Rehearsal

Obrazek
Obrazek

Obrazek

wideo (przepraszam. musiałam po prostu :diabel2: )
http://www.youtube.com/watch?v=LK0N8EZqUe0

enjoy :dance: :smiech:
Obrazek

One sweet night I knew I would see
A stranger who'd be my friend
http://www.mjshouse.com/~pateli/index.htm
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

haha dzięki za linka do 'zapowiedzi' :) super to wyszło:) :mj: (dostałyśmy go również na maila mjflashmob@o2.pl ) :happy:

sluchajcie- WAŻNE:

Jutro jest próba około 13:00 w sali w mojej byłej Szkole Baletowej, przy ulicy Łąkowej. Spotykamy sie o 12:50 na przystanku 'WIECZYSTA' i czekamy chwile na spoznialskich po czym idziemy do budynku (okolo 7 minut drogi od przystanku:)

dojazd na przystanek 'WIECZYSTA': tramwaj 4,5,9,10,15,40 oraz autobus 124 i 424 :)

jesli ktos by mial jakis problem to pisac na prive to podaj moj numer kom:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

Oki dzięki:) w takim razie postaramy się dojechać na początek próby :) w razie czego będziemy dzwonić. Czy długo się dojeżdża z z dworca na ten przystanek?
* The way You make me feel Michael *
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

dobra, postaram się wszystko zebrać
- próba generalna - obecność obowiązkowa: jutro, godz. 13 spotykamy się na przystanku Wieczysta, skąd niezastąpiona Madzia06 nas na miejsce zaprowadzi Osoby, które nie były na żadnej próbie, bardzo proszę, obejrzyjcie te filmiki instruktażowe, zaoszczędzi nam to czasu i pracy naszej i tak przecierpliwej aokins
- w Carpe mamy rezerwacje na ok. 20 osób, wiadomo, będzie nas więcej, się zmieścimy:) Ja muszę tam już być o 20, żeby wszystkiego dopilnować, ale można spokojnie przyjść później, byleby na 2gą zdążyć
- w razie jakichkolwiek problemów z wejściem, mówicie, że jesteście "tymi od Thrillera":) Choć panowie ochroniarze obawiają się tłumów (power of the radio;))
- w Carpe dostaniemy kluczyk do zaplecza, gdzie w ciuszki zombie wskoczymy, zrobimy makijaż i takie tam
- osoby tańczące mogą liczyć na "2 wareczki" (cyt. za panią menadżerką:))
- proszę, weźcie znajomych z aparatami, kamerami i dobrym humorem - wszystko to będzie nam potrzebne: do dokumentowania eventu i zagrzewania tłumu do dobrej zabawy...
Jeśli ktoś mojego nr tel potrzebuje, proszę zgłaszać się na priv
Nie wiem, jeśli o czymś zapomniałam - krzyczcie.
---
Bardzo dziękuję za dzisiejszą próbę, szczególnie aokins, która ćwiczyła z osobami, które pierwszy raz na próbie były. japrosic Jesteś niezastąpiona, bez Ciebie, w ogóle nic by z tego nie wyszło.
Tak sobie oglądam nasz ostatni filmik i naprawdę jestem dobrej myśli, bo wygląda to całkiem nieźle:) Więc nikt nie będzie mógł powiedzieć, że to "cha-ła" ;>
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Tak, aokins wielkie pokłony w twoją stronę bo dzięki tobie nauczyliśmy się układu bardzo szybko :) Potrafisz świetnie wytłumaczyć poszczególne kroki i ten układ dzięki tobie nie jest taki "straszny" na jakiego zawsze mi wyglądał :D

Bardzo się cieszę, że potrafimy już tańczyć do normalnej wersji bez baby w tle i tej szybkiej :)
Idzie nam świetnie, wiadomo zdarzają nam się pomyłki ale ogólem robimy wszystko w miarę równo i napewno chałą tego nazwać nie można ;)

Pozdrowienia dla wszystkich.
Dozobaczenia jutro w naszym ważnym dniu:)
Wszyscy zwarci i gotowi do boju :D
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

jeszcze dołączą do nas osoby, które konkurencyjną imprezę w Kiczu chciały robić:) Zapewniają, że układ umieją;)
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

anialim pisze:jeszcze dołączą do nas osoby, które konkurencyjną imprezę w Kiczu chciały robić:) Zapewniają, że układ umieją;)
wow anialim to ile ich jest:O?? i ile nas bedzie:D:D:D??

przypominam, że na jutro na generalną obowiązkowo przynieście swoje stroje zoombie:) jezeli nawet ktos ma zaczęty a nie dokończony prosze przynieść!! trzeba sie oswoic z tańczeniem w nich. Pozatym zawsze mozna cos od kogoś zgapic:d posłuchac jakiejsc rady albo doradzić komuś:)

dzieki wszystkim za dzis:P jesteście wspaniali.
Do jutra:D
Ostatnio zmieniony sob, 24 paź 2009, 0:30 przez MadziaLenka, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ