Pogaduchy o piłce nożnej :)
- Damianos60
Nie znam się na piłce nożnej ni w ząb, ale ślę gorące pozdrowienia dla tych, którzy jeszcze przed meczem pytali ile przerżniemy?
Czy to jakaś taka nasza przywara narodowa? Czarnowidztwo? Brak wiary w siebie i swój naród? Jeśli to jakaś społeczna choroba, to bardzo paskudna:P
A dla chłopaków wielkie brawa:)
Czy to jakaś taka nasza przywara narodowa? Czarnowidztwo? Brak wiary w siebie i swój naród? Jeśli to jakaś społeczna choroba, to bardzo paskudna:P
A dla chłopaków wielkie brawa:)
Ja tam lubię moje czarnowidztwo. Przynajmniej czasem mogę się pozytywnie 'rozczarować'
(co do wyniku oczywiście, nie do gry zazwyczaj).

Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Dobry mecz. Oby taką formę udało się utrzymać w meczach o punkty...
Przydałoby się jeszcze ze dwóch takich Obraniaków.
Naprawdę słowa uznania dla tego gościa. Facet dostawał powołania do młodzieżowej reprezentacji Francji, więc miał realne szanse na grę w seniorskiej drużynie Les Bleus. Tym bardziej cieszy, że wybrał Polskę.
Przydałoby się jeszcze ze dwóch takich Obraniaków.
Naprawdę słowa uznania dla tego gościa. Facet dostawał powołania do młodzieżowej reprezentacji Francji, więc miał realne szanse na grę w seniorskiej drużynie Les Bleus. Tym bardziej cieszy, że wybrał Polskę.
Lech mnie nie przekonuje swoją grą. Widać że nie są jeszcze w optymalnej
formie. Zrywy w lidze, wtopa z Polonią... teraz szczęśliwe zwycięstwo z Brugge.
W rewanżu muszą uważnie zagrać i najlepiej jak strzelą bramkę szybko. Jednak gdy jako pierwsi ją stracą to cienko ich widzę.
Ale jestem ogólnie dobrej myśli...
Gancarczyk najlepszy zakup Kolejorza od lat.
Miażdży koleś w obronie razem z Arboledą.
___
A jak kibice zapatrują się na obecny sezon w naszej rodzimej lidze?
Wydaje się że Wisła, Legia i Lech są poza zasięgiem innych...
Choć zapewne pojawi się drużyna może dwie, które będą próbowały
pokrzyżować im szyki. Drużyny, które typuję do spadku to: Arka, Cracovia i czas już na Odrę Wodzisław. Tyle sezonów w lidze i zawsze im się udawało.
Mała ankieta dodana...
formie. Zrywy w lidze, wtopa z Polonią... teraz szczęśliwe zwycięstwo z Brugge.
W rewanżu muszą uważnie zagrać i najlepiej jak strzelą bramkę szybko. Jednak gdy jako pierwsi ją stracą to cienko ich widzę.
Ale jestem ogólnie dobrej myśli...
Gancarczyk najlepszy zakup Kolejorza od lat.
Miażdży koleś w obronie razem z Arboledą.
___
A jak kibice zapatrują się na obecny sezon w naszej rodzimej lidze?
Wydaje się że Wisła, Legia i Lech są poza zasięgiem innych...
Choć zapewne pojawi się drużyna może dwie, które będą próbowały
pokrzyżować im szyki. Drużyny, które typuję do spadku to: Arka, Cracovia i czas już na Odrę Wodzisław. Tyle sezonów w lidze i zawsze im się udawało.
Mała ankieta dodana...

Moim ulubionym klubem, jeśli chodzi o polską ligę zawsze był GKS Bełchatów. No niestety ostatnio im nie idzie
Dlatego więc swój głos w ankiecie oddałem na Lecha Poznań. Tak jak Mandey pisze, może nie są jeszcze w najlepszej formie, ale myślę, że zwycięztwo jest jak najbardziej w ich zasięgu, dadzą radę
Jeśli chodzi o wczorajszy mecz Lecha z Brugge, to myślę, że było tam trochę szczęścia. Mam nadzięję, że w rewanżu będzie lepiej

Jeśli chodzi o wczorajszy mecz Lecha z Brugge, to myślę, że było tam trochę szczęścia. Mam nadzięję, że w rewanżu będzie lepiej

no ja na Lecha bym nie stawiała. Myśle że to może być sezon cudów.
Pierwsze trzy kolejki były już takie:
Polonia przegrywa u nas 0:4
potem my przegrywamy z Lecham 0:5
i wydaje sie że Lech nie pozostawi suchej nitki na Poloni a tym czasem Lech u siebie przegrywa z Polonią 2:4
Już nie wspomne o wczorajszym meczu, wstyd poziomu piłki nożnej. Wstyd.
A podobno Panie Zieliński na tym poziomie rozgrywek nie ma już słabych drużyn. hmmm no jak dla mnie to zarówno Lech jak i Brugge prezentowali wczoraj żenujący poziom footbolu
Pierwsze trzy kolejki były już takie:
Polonia przegrywa u nas 0:4
potem my przegrywamy z Lecham 0:5
i wydaje sie że Lech nie pozostawi suchej nitki na Poloni a tym czasem Lech u siebie przegrywa z Polonią 2:4
Już nie wspomne o wczorajszym meczu, wstyd poziomu piłki nożnej. Wstyd.
A podobno Panie Zieliński na tym poziomie rozgrywek nie ma już słabych drużyn. hmmm no jak dla mnie to zarówno Lech jak i Brugge prezentowali wczoraj żenujący poziom footbolu

- Damianos60
- Damianos60
Coś jest nie tak z Kolejorzem. Obserwując grę we wczorajszym meczu
wydaje mi się, że chyba przygotowanie motoryczne zawiodło tutaj.
Pierwsze mecze jak byli jeszcze na "gazie" potrafili wygrać w cuglach
Norwegom aplikując sześć bramek czy Kielcom pięć.
Powietrze z nich zeszło jak widzę. Nie ma też zbytnio pomysłu na grę.
Stilić który miał rozgrywać jest totalnie bez formy i wczoraj zasiadł na ławce rezerwowych.
Rewanż z Brugge może być ostatnią przygodą w europejskich pucharach w tym roku... jak zaraz po tym będą jeszcze niepowodzenia w lidze to
podziękują Zielińskiemu.
A w takim wypadku władze Kolejorza na kolana i Franka Smudę prosić by wrócił. Do dziś nie mogę zrozumieć dlaczego się rozstali. Brak mistrzowstwa polski to zaraz nie powód do zwolnienia przy niesamowitej grze w pucharze UEFA w tym samym sezonie.
Dziwne to wszystko.
Stilić który miał rozgrywać jest totalnie bez formy i wczoraj zasiadł na ławce rezerwowych.
Rewanż z Brugge może być ostatnią przygodą w europejskich pucharach w tym roku... jak zaraz po tym będą jeszcze niepowodzenia w lidze to
podziękują Zielińskiemu.
A w takim wypadku władze Kolejorza na kolana i Franka Smudę prosić by wrócił. Do dziś nie mogę zrozumieć dlaczego się rozstali. Brak mistrzowstwa polski to zaraz nie powód do zwolnienia przy niesamowitej grze w pucharze UEFA w tym samym sezonie.
Dziwne to wszystko.
- Moonwalker24
- Damianos60
Mandey pisze:Coś jest nie tak z Kolejorzem. Obserwując grę we wczorajszym meczu
podziękują Zielińskiemu.
Dziwne to wszystko.
Ja to myśle że Franek sam chciał sie zwolnić zaczył gwiazdorzyć że niby bedzie trenować jakąś drużyne z Niemieckiej ligi lub kadre. Bo coś tam takiego było że po rundzie jesienej ubiegłego sezonu mówił ,że to jego ostatni sezon w Lechu.
No i po pierwszej połowie meczu Club Brugge KV - Lech Poznań.
Co to za sędzia? Pytam się. Nie dość, że nie uznał nam bramki to jeszcze żółte kartki daje z byle faul. Pewnie dostał w łape.
I ta akcja z Kikutem, co nie go nie chcieli na boisko wpuścić
A już by było 1:0 dla Lecha!
Lech nie gra dobrze. Ale mam nadzieję, że uda się im przejść.
EDIT: No i po drugiej połowie. Niestety straciliśmy bramke. Mieliśmy kilka akcji i trzeba było to wykorzystać. I ta stracona akcja Lewandowskiego, szkoda gadać.
Teraz czeka nas dogrywka...
EDIT: Po zawodach niestety...
Koniec przygody Lecha w europejskich pucharach. Przegralismy w dogrywce, a potem w karnych.

Co to za sędzia? Pytam się. Nie dość, że nie uznał nam bramki to jeszcze żółte kartki daje z byle faul. Pewnie dostał w łape.
I ta akcja z Kikutem, co nie go nie chcieli na boisko wpuścić

A już by było 1:0 dla Lecha!
Lech nie gra dobrze. Ale mam nadzieję, że uda się im przejść.
EDIT: No i po drugiej połowie. Niestety straciliśmy bramke. Mieliśmy kilka akcji i trzeba było to wykorzystać. I ta stracona akcja Lewandowskiego, szkoda gadać.

Teraz czeka nas dogrywka...
EDIT: Po zawodach niestety...