Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Pierwszy gość specjalny dotarł do domu :p

Kochani, dziękuję Wam za zaproszenie i za cudowne spotkanie :) Bawiłam się świetnie!!!
Szczególnie dziękuję endkom za dach nad głową, za zajebiste towarzystwo i w ogóle. Dziękuję :calus:

Nie mam na razie siły napisać więcej, wybaczcie ale jeszcze o 6 rano dokańczaliśmy z endkiem i noemi flachę :p

Dodaję kilka zdjęć, ostrzegam że niektóre są hardcorowe :p

Melanż u endków:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Pod drzewem
ObrazekObrazekObrazek

Garaż
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek<=to zdjęcie jest mega :p

ObrazekObrazekObrazek brawa dla Agi japrosic

Carpe diem
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Podsumowując - działo się :dance:
Ostatnio zmieniony ndz, 17 sty 2010, 21:40 przez agusiaa_w, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Mimi-yoshi, agusiaa_w (kobieto, Ty już jesteś w domu? no torpeda z Ciebie!) dziękuje za uznanie.
Podejrzewam, że panowie (zwłaszcza Buszmen i Minister Spraw Zagranicznych, zajmujący odpowiednio w rywalizacji II i III miejsce) będą domagać się rewanżu. To czekam tylko na termin kolejnego starcia :knuje:
Jeszcze tak dobrze mi się nie grało! A jako zmotoryzowana tym razem nic nie piłam (oprócz herbatki z cytrynką) i początkowo wcale na te kręgle nie miałam ochoty.
Dzięki endka za info, gdzie Was szukać. No z tego co mimi napisała, to niezły clubbing sobie urządziliście.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i do następnego spotkania. Wkrótce, mam nadzieję. No i tym razem już BEZAPELACYJNIE MUSIMY POTAŃCZYĆ! :mj: Przynajmniej endek się powinien w tej kwestii ze mną zgodzić. Tak mu bioderka chodziły przy tych rzutach... :banan:
Ostatnio zmieniony pn, 18 sty 2010, 20:36 przez a_gador, łącznie zmieniany 1 raz.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Na spotkaniu było miło, zresztą jak zawsze :D. Tym razem gra w kręgle nie szła mi za dobrze ale jeszcze się odegram :P. "Pod drzewem"(czy jak to tam było) - bardzo sympatyczne miejsce :)
Tak jak obiecałam, tym razem ja poszukam miejsca na następne spotkanie ;). Postaram sie znaleźć coś jak najszybciej :D.
No chyba, że kto inny ma na to ochotę to niech rzuca propozycje :)
A oto i zdjęcia ode mnie :D
http://img407.imageshack.us/gal.php?g=dsc01831o.jpg
agusiaa_w

a_gador pisze:Mimi-yoshi, agusiaa_w (kobieto, Ty już jesteś w domu? no torpeda z Ciebie!)
bo chłop po mnie przyjechał autem, ponieważ tak zapiliśmy u endków, że zaspałam na autobus :hahaha:
a_gador pisze: BEZAPELACYJNIE MUSIMY POTAŃCZYĆ! :mj: Przynajmniej endek się powinien w tej kwestii ze mną zgodzić. Tak mu bioderka chodziły przy tych rzutach... :banan:
a żebyś widziała, jak później w Carpe Diem mu chodziły nenene :dance:
szkoda, że poszłaś tak szybko
mimi-yoshi pisze: Miło, że było tylu gości specjalnych, a tak w ogóle to kilka osób miało zaśpiewać, ale coś im się odechciało :-P.
mnie też było bardzo miło i przepraszam bardzo, ja i Noemi śpiewałyśmy w Carpe Diem na całe gardło, kto był to wie i nawet barman może to potwierdzić :-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
a_gador

A jeszcze chciałam zapytać co wy tam piliście w Carpe Diem? Ludwika? Czyli curacao z sokiem pomarańczowym? Bo ten napój jak sądzę widzę na ostatnim agusinym zdjęciu?
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
agusiaa_w

To było Kamikadze (czyli wódka, curacao i sok z cytryny), jak Noemi usłyszała, że nigdy tego nie piłam natychmiast zaciągnęła mnie do baru :p
I piliśmy też zwykłe piwo :piwo:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

Krótko, zwięźle i na temat.
dziękuje Wam pięknie:)
co złego to nie ja :P
i polecam się na przyszłość;)
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

no to teraz nadeszla ma kolej :D
po pierwsze primo - dziekuje Endkom ze mnie przygarneli, dali dach nad glowa i nawet raz pozwolili mi skorzystac z lazienki! to sie nazywa wielkie serce :hahaha: dziekuje za zapewnienie rozrywki przez caly weekend, bylo bosko! a niedzielny poranek na dlugo pozostanie w mej pamieci nenene rachunek za ewentualne szkody finansowe badz moralne przeslijcie poczta ;-) specjalne podziekowania dla Endula ktory musial sie zerwac o 3.30 dzis rano zeby mnie zawiezc na pociag :hug:

Po drugie primo - dziekuje Afusi ze przyjechala i bawila sie z nami na calego, oraz ze zniosla spanie ze mna na jednym lozku, bo doszly mnie sluchy ze zabralam Ci biedaczko cala koldre i spalas bez przykrycia. Wynagrodze Ci to w Wawie, dostaniesz pierzyne ;-)

Po trzecie primo - majkel ktory juz nie jest spoko [na forum] udowodnil ze dalej jest spoko [w realu] nenene Dziekowac za towarzystwo i w pt, i w sobote, i nawet w niedziele. Nie wiem jak Ty to wytrzymales ;-)

Dziekuje takze calej sobotniej ekipie - bardzo milo bylo Was poznac, tak jak napisala Endka - co zlego to nie MY ;-) licze na kolejne spotkania w przyszlosci.

agusiaa_w pisze:jak Noemi usłyszała, że nigdy tego nie piłam natychmiast zaciągnęła mnie do baru
ale dobre bylo, co? jak do mnie przyjedziesz w lutym, to powitam Cie bobofrutami :party:
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
nela78

Post autor: nela78 »

Napisze krótko
było jak zawsze,miło i super
Do szybkiego zobaczenia :macha:
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
Beti_90

Beti_90 pisze:Tak jak obiecałam, tym razem ja poszukam miejsca na następne spotkanie ;). Postaram sie znaleźć coś jak najszybciej :D.
Niestety nie dam rady niczego w najbliższym czasie zorganizować, bo ostatnio jestem zalatana. W najbliższe weekendy(wraz z piątkiem) mam pracę, więc nawet nie dałabym rady pojawić się na spotkaniu w te dni(albo wpadłabym dopiero późno wieczorem).
Ale po 14 lutym(mój okres pracy powinien sie już wtedy skończyć ;D), poszukam jakiegoś wystrzałowego miejsca, na któryś z kolejnych mini zlotów :D. Na tą chwile oddaje sprawy w wasze ręce :)
Awatar użytkownika
a_gador

Beti_90 pisze:Ale po 14 lutym(mój okres pracy powinien sie już wtedy skończyć ;D), poszukam jakiegoś wystrzałowego miejsca, na któryś z kolejnych mini zlotów :D. Na tą chwile oddaje sprawy w wasze ręce :)
Ale ja bardzo chętnie poczekam do 14 lutego na imprezę. Wtedy w naszym województwie zaczynają się ferie, więc koniec konferencji na wysokim szczeblu w sprawie klasyfikacji i innych nudnych podsumowań semestralnych, próbnych egzaminów, badań wyników itp., itd. a i dla forumowiczów-studentów sesja pozostanie, mam nadzieję, już tylko wspomnieniem. Tak więc Beti relax, take it easy! ;-)
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
minuit

Post autor: minuit »

a_gador po 14 lutym to ja się będę na poprawkową uczyć <ściana>

Beti spokojnie, ja do 8 mam egzaminy a potem parę dni na odsypianie ;) Więc 14 może być ok ;)

I dziękuję za fantastyczny ostatni mini zlot:) mam nadzieję, że nie macie mnie dość, ostro marudziłam ostatnio ;) Następnym razem postaram się, by tak nie było ;)
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

ekhm... to kiedy jakis zlot ^^ ?
:mj:
Awatar użytkownika
Beti_90

Obiecałam więc słowa muszę dostrzymać ;). A więc myśle, że następny weekend, czyli już w ferie, będzie odpowiedni na spotkanie. Niestety nie znam sie za dobrze na klubach i pubach w Katowicach ale mam kilka propozycji. Wściekły pies byłby idealny, bo jest tam karaoke i nie ma dużo ludzi ale jak wiadomo pewna forumowiczka ma na pieńku z kelnerką więc odpada :P. No więc moje propozycje brzmią:
1.Cinema City - wieczór karaoke - piątek godzina 19.30 - 22.30
2. Cosmo Club & cafe - wieczór karaoke w każdą niedzielę o godzinie 20.00 (niestety tam nigdy nie byłam, więc nie wiem czy jest fajnie, może ktoś wie?) Podaje link: http://cjg.gazeta.pl/cjg_katowice/2,0L, ... TIONS.html
3. Bob klub cafe - karaoke każdy piątek: http://www.bob.katowice.pl/
4. Jeżeli nie chce wam sie śpiewać to może być Longman albo Klub Enigma albo tak jak ostatnio Carpe Diem.
Jak macie jakąś inną propozycje to rzucajcie :)
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

ja dziś jestem na NIE ;-)
NIE chcę kareoke
i NIE pasuje mi niestety przyszły weekend (btw. ostatni tydzień lutego też NIE)
:smiech:

ale mną się nie przejmujcie

BTW. beti_90, widzialam Cię ostatnio w Piotrowicach. Rano. Pewnie do szkoły szłaś? :-)
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.

Obrazek
ODPOWIEDZ