no to teraz nadeszla ma kolej :D
po pierwsze primo - dziekuje
Endkom ze mnie przygarneli, dali dach nad glowa i nawet raz pozwolili mi skorzystac z lazienki! to sie nazywa wielkie serce

dziekuje za zapewnienie rozrywki przez caly weekend, bylo bosko! a niedzielny poranek na dlugo pozostanie w mej pamieci

rachunek za ewentualne szkody finansowe badz moralne przeslijcie poczta

specjalne podziekowania dla Endula ktory musial sie zerwac o 3.30 dzis rano zeby mnie zawiezc na pociag
Po drugie primo - dziekuje
Afusi ze przyjechala i bawila sie z nami na calego, oraz ze zniosla spanie ze mna na jednym lozku, bo doszly mnie sluchy ze zabralam Ci biedaczko cala koldre i spalas bez przykrycia. Wynagrodze Ci to w Wawie, dostaniesz pierzyne
Po trzecie primo -
majkel ktory juz nie jest spoko [na forum] udowodnil ze dalej jest spoko [w realu]

Dziekowac za towarzystwo i w pt, i w sobote, i nawet w niedziele. Nie wiem jak Ty to wytrzymales
Dziekuje takze
calej sobotniej ekipie - bardzo milo bylo Was poznac, tak jak napisala Endka - co zlego to nie MY

licze na kolejne spotkania w przyszlosci.
agusiaa_w pisze:jak Noemi usłyszała, że nigdy tego nie piłam natychmiast zaciągnęła mnie do baru
ale dobre bylo, co? jak do mnie przyjedziesz w lutym, to powitam Cie bobofrutami