Spotkania fanów w Łodzi
- niespodzianka
Agnes:*, jasne. A jak coś, to dzwoń ;)
EDIT:
1. Radio Zet - pani z sekretariatu powiedziała, że raczej nie reklamują imprez, ale jeśli chcę, to mogę jej wysłać maila z linkiem do imprezy. Moooożeee ich zainteresuje, ale ona raczej wątpi.
Mail wysłany. Zero odzewu.
2. Radio Eska Łódź - bardzo przyjemnie rozmawiało się z panem z Eski. Zainteresował się tematem i nawet mu się spodobał. Poprosił o maila z linkiem i szczegółami dotyczącymi imprezy. Dziś zamiast niego odpisała mi Sylwia Kurzela. "Poinformujemy o imprezie w naszych Imprezkowych Rozkładach Jazdy i na www (...) Niestety nie możemy objąć patronatem imprezy "ScreaMJam", troszeczkę muzycznie nie pasuje do Eski". Wygląda więc na to, że słuchając Eski Łódź, możecie się spodziewać info o imprezie w IRJ :) Natomiast logo radia nie zostanie umieszczone na plakacie promującym naszą imprezę.
3. Express Ilustrowany - byłam w redakcji, opowiedziałam jakiejś pani w recepcji(?), w czym rzecz. Zadzwoniła do p. red. Jedlińskiej, przekazała informację i zapytała, czy ta jest zainteresowana. Pani redaktor poprosiła, żebym wysłała jej mailem szczegóły.
Wysłałam, czekam. W razie czego, mam jej numer telefonu, a ona ma mój.
4. Dziennik Łódzki - znów redakcja. Tu również przywitała mnie recepcjonistka(?). Tylko, że ta wysłała mnie prosto do kierownika działu kultury. Jeeezu, jeśli nie widzieliście, musicie kiedyś zobaczyć redakcję od środka. Ekhm, no więc, p. red. Pawłowski również poprosił o maila lub telefon, podając swoją wizytówkę, ponieważ dziś ma "gorący dzień". Tak, ja wiem, że gorący, bo tymi gazetami, które oni redagują, to ja się co drugi tydzień zajmuję, jak tylko wyjeżdżają w nocy z drukarni i owszem, czwartek/piątek to urwanie głowy.
Mail wysłany, oczekuję odpowiedzi. Jeśli jutro nie będzie, zadzwonię.
Nie wiem, czy jest się z czego cieszyć, ale raczej nie ma dramatu. Mam wrażenie, że ci ludzie byli raczej pozytywnie nastawieni.
W każdym razie, jutro od rana walczę dalej.
EDIT:
1. Radio Zet - pani z sekretariatu powiedziała, że raczej nie reklamują imprez, ale jeśli chcę, to mogę jej wysłać maila z linkiem do imprezy. Moooożeee ich zainteresuje, ale ona raczej wątpi.
Mail wysłany. Zero odzewu.
2. Radio Eska Łódź - bardzo przyjemnie rozmawiało się z panem z Eski. Zainteresował się tematem i nawet mu się spodobał. Poprosił o maila z linkiem i szczegółami dotyczącymi imprezy. Dziś zamiast niego odpisała mi Sylwia Kurzela. "Poinformujemy o imprezie w naszych Imprezkowych Rozkładach Jazdy i na www (...) Niestety nie możemy objąć patronatem imprezy "ScreaMJam", troszeczkę muzycznie nie pasuje do Eski". Wygląda więc na to, że słuchając Eski Łódź, możecie się spodziewać info o imprezie w IRJ :) Natomiast logo radia nie zostanie umieszczone na plakacie promującym naszą imprezę.
3. Express Ilustrowany - byłam w redakcji, opowiedziałam jakiejś pani w recepcji(?), w czym rzecz. Zadzwoniła do p. red. Jedlińskiej, przekazała informację i zapytała, czy ta jest zainteresowana. Pani redaktor poprosiła, żebym wysłała jej mailem szczegóły.
Wysłałam, czekam. W razie czego, mam jej numer telefonu, a ona ma mój.
4. Dziennik Łódzki - znów redakcja. Tu również przywitała mnie recepcjonistka(?). Tylko, że ta wysłała mnie prosto do kierownika działu kultury. Jeeezu, jeśli nie widzieliście, musicie kiedyś zobaczyć redakcję od środka. Ekhm, no więc, p. red. Pawłowski również poprosił o maila lub telefon, podając swoją wizytówkę, ponieważ dziś ma "gorący dzień". Tak, ja wiem, że gorący, bo tymi gazetami, które oni redagują, to ja się co drugi tydzień zajmuję, jak tylko wyjeżdżają w nocy z drukarni i owszem, czwartek/piątek to urwanie głowy.
Mail wysłany, oczekuję odpowiedzi. Jeśli jutro nie będzie, zadzwonię.
Nie wiem, czy jest się z czego cieszyć, ale raczej nie ma dramatu. Mam wrażenie, że ci ludzie byli raczej pozytywnie nastawieni.
W każdym razie, jutro od rana walczę dalej.
Ostatnio zmieniony czw, 18 lut 2010, 21:33 przez niespodzianka, łącznie zmieniany 1 raz.

Marta (tu należy wstawić emotkę, rozdziawiającą gębę i przecierającą oczy, której forum nam nie zafundowało:P) Normalnie podziw :) (tu emotka składająca pokłony) ;D
Będzie ktoś jutro w Manu wcześniej? Bo ja do 16 pracuję i oszaleję przez te dwie godziny
Wszyscy? :D A myślałam, że tylko ja się przyznałam, co z resztą wywołało ogólne zdziwienie :D W sumie to chyba pora facjatę swą stąd usunąć jednak, bo jeszcze kogoś odstraszę ;Dvkmaxx pisze:Na spotkaniu wszyscy mówili że mają zdjęcia w avatarch i co
Będzie ktoś jutro w Manu wcześniej? Bo ja do 16 pracuję i oszaleję przez te dwie godziny

- niespodzianka
Nic wielkiego, serio ;ppo-cichu pisze:Marta (tu należy wstawić emotkę, rozdziawiającą gębę i przecierającą oczy, której forum nam nie zafundowało:P) Normalnie podziw :) (tu emotka składająca pokłony) ;D
Ja kończę o 15, więc jakoś przed 16 pewnie będę ;) Zdzwonimy się na miejscu.po-cichu pisze:Będzie ktoś jutro w Manu wcześniej? Bo ja do 16 pracuję i oszaleję przez te dwie godziny

- niespodzianka
Tak, oficjalnie się zgadza. Ale pewnie też będziesz wcześniej po pracy, nie? ;)Elen pisze:Czyli Szanowne MJówki i Szanowni MJówkowie- widzimy się jutro o godzinie 18 przy kanapach koło wejścia do Manufaktury (niedaleko Van Graffa). Zgadza się?
Ale wydobrzejesz do 26-go? ;)michaśka pisze:fajnie macie... ja nadal uziemiona przez nogę...;/;/;/

No tak, tylko ja myślałem o zdjęciach po których można kogoś (roz)poznaćpo-cichu pisze:Wszyscy? :D A myślałam, że tylko ja się przyznałam, co z resztą wywołało ogólne zdziwienie :Dvkmaxx pisze:Na spotkaniu wszyscy mówili że mają zdjęcia w avatarch i co

Byłem wczoraj w klubie, DJ wydaje się spoko, kierownik jest jeszcze milszy. Bardzo pozytywnie nastawiony, wymyślaliśmy jeszcze parę atrakcji, wyszło na to że klub ma jeszcze parę zabawek które mogą wyciągnąć… no i zaczepiliśmy o ScreaMJam2 :)
A tak w ogóle to będziemy mieli próbę wszystkich atrakcji w przyszłym tygodniu.
Będę miał ze sobą intro do imprezy :)
Nie, z głośników777 pisze:lista? z listy będziecie songi puszczać?

Jeśli chodzi o długość listy to jest to po prostu zsumowaną długość wszystkich* podstawowych utworów, nie licząc powtórzeń czyli wykonań scenicznych/koncertowych. Czyli ile jest czystego materiału. Nie liczę tego co ma sam Lizard.
*lista jest niepełna.